2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

heey geldiiim
Ayrıca benim de canımı çok fena helva çektirdinizzz. Nolcek şimdi yaaaa

irmik helvası olsada yesek bir haftadır oda arkadaşımla resmen aşeriyoruz ama inatla caraat yok

Hahah valla ben duydum diye oldu da, aşermek deyince aklıma kötü şeyler gelmeye başladı Noluyo bu topikteee

haha kızlar önce kim olacak bakalım hamiş ben anneme helva siparişi verdim yarın için
an itibari ile benim için öyle bir ihtimal yok ahahahah kayınvalide dört gözle bekliyor ayrıca laf vurup duruyordu. mantıklı bakmıyor tabi olaya kim bakcaksa.

haha kızlar önce kim olacak bakalım hamiş ben anneme helva siparişi verdim yarın için
Hahah deme öyle şeyler
Ben de sipariş vercem galiba akşam için birazdan . Tercihimi irmikten yana kullanıyorum!
an itibari ile benim için öyle bir ihtimal yok ahahahah kayınvalide dört gözle bekliyor ayrıca laf vurup duruyordu. mantıklı bakmıyor tabi olaya kim bakcaksa.
İstemek kolay tabiii

HAhah maşallah senin kayınvalideye valla herşeye bir lafı var Benim içinde öyle bir ihtimal yok uzun bir süre
bebiş, hamiş, göbiş, kocişlere geçeriz artık
ahha aa bizde teyziş teyzoş olcaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…