Evet ya nerede bu milletİşler sakin kimse yokk burda ayy patlıciimmm
evet ya herkes yoğunn sanırımEvet ya nerede bu milletMrs Pink iş ilanlarındadır herhalde Auralee hiç gelmedi bugün kızlarr hu huu greenandblue curlygirl
Evet ya nerede bu milletMrs Pink iş ilanlarındadır herhalde Auralee hiç gelmedi bugün kızlarr hu huu greenandblue curlygirl
olma amaaaa yaaaevet malesef pazartesi ve salı çok yoğun oluyorum
hoşgeldinnnburdayımmmmmmm
heey geldiiim
Ayrıca benim de canımı çok fena helva çektirdinizzz. Nolcek şimdi yaaaa
akşam un helvasını denicemirmik helvası olsada yesekbir haftadır oda arkadaşımla resmen aşeriyoruz ama inatla caraat yok
hangisinden çekti
Hahah valla ben duydum diye oldu da, aşermek deyince aklıma kötü şeyler gelmeye başladıtopikçe aşeriyor olabilir misiniz
Hahah valla ben duydum diye oldu da, aşermek deyince aklıma kötü şeyler gelmeye başladıNoluyo bu topikteee
an itibari ile benim için öyle bir ihtimal yok ahahahahhaha kızlar önce kim olacak bakalım hamişben anneme helva siparişi verdim yarın için
haha kızlar önce kim olacak bakalım hamişben anneme helva siparişi verdim yarın için
an itibari ile benim için öyle bir ihtimal yok ahahahahkayınvalide dört gözle bekliyor ayrıca laf vurup duruyordu. mantıklı bakmıyor tabi olaya kim bakcaksa.
Hahah deme öyle şeylerhaha kızlar önce kim olacak bakalım hamişben anneme helva siparişi verdim yarın için
İstemek kolay tabiiian itibari ile benim için öyle bir ihtimal yok ahahahahkayınvalide dört gözle bekliyor ayrıca laf vurup duruyordu. mantıklı bakmıyor tabi olaya kim bakcaksa.
HAhah maşallah senin kayınvalideye valla herşeye bir lafı varan itibari ile benim için öyle bir ihtimal yok ahahahahkayınvalide dört gözle bekliyor ayrıca laf vurup duruyordu. mantıklı bakmıyor tabi olaya kim bakcaksa.
ahha aa bizde teyziş teyzoş olcaz yabebiş, hamiş, göbiş, kocişlere geçeriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?