• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

siz annelere yemeğe gidiyorsunuz ya :KK51:
Senin iki taraf da uzaktaydı dimi , kafam karıştı şuan :KK70:
Hergün senin işte öyleyse tadını çıkar :p :KK70: Gerçi kendi annen burda olaydı iyidi ama ..
curlygirl curlygirl bu lambaderler ne zaman gelicek yaa ben meraktan çatlicaaam.
Bir tek gelmeyen o kaldı onca kargonun içinde sanırım, he bi de tuvalet fırçası hahahah :KK70:

Hergün senin işte öyleyse tadını çıkar :p :KK70: Gerçi kendi annen burda olaydı iyidi ama ..
curlygirl curlygirl bu lambaderler ne zaman gelicek yaa ben meraktan çatlicaaam.
Bir tek gelmeyen o kaldı onca kargonun içinde sanırım, he bi de tuvalet fırçası hahahah :KK70:
Gelenleriii naptınnn ki :63::63:

babam emekli olunca kaçtılar buradan , iki taraf da uzak yani :KK51: napalım keyifleri yerinde olsun, Allah başımızdan eksik etmesin :KK68:

bende meraktan öliciimm hala vermemişler :( 30 unu bulacak sanırım

babam emekli olunca kaçtılar buradan , iki taraf da uzak yani :KK51: napalım keyifleri yerinde olsun, Allah başımızdan eksik etmesin :KK68:
Aaay kendileri için iyi bişey yapmışlar tabii ama ... Bizimkilerinde planı oydu bir zamanlar ama torun gelince yalan ıoldu tabi :)
Sağlık olsun kuzucum gider görürsünüz vakit oldukça
Söyledinde naptınn icraat varmı yok :KK70: ayy pijamalar nasılll
Haha ama aşk olsun akşamın o vaktinde yemedim içmedim yatana kadar iki çerçeve boyadım. Hepsini halledicem hem litfen bekleyiiin.
Ay siz o pijamalardan almadınız di mi. Pişman olmalısınız bence ben pek bi sevdim :D Yumuşacık bide ııımm
Fotoğrraf yüklemede 1. olduğumdan abartıp onların fotosunu da koydum şimdi hahah :D
bende meraktan öliciimm hala vermemişler :KK43: 30 unu bulacak sanırım
Ayy bana haftaya kalacak gibi geliyo hatta kuzuuu. Nasıl dayanırım yaa amaaann :(

Bu arada kayınpederimin İzmirden bi arkadaşı bişiler göndermiş. İzmir böreği vardı bi de içinde. Bize de verdiler de bu baya "şuan" soğumuş milföy gibi bunu bana kim açıklayacak acabaa? :D @Conchiglia @blisss

Aaay kendileri için iyi bişey yapmışlar tabii ama ... Bizimkilerinde planı oydu bir zamanlar ama torun gelince yalan ıoldu tabi :)
Sağlık olsun kuzucum gider görürsünüz vakit oldukça

Haha ama aşk olsun akşamın o vaktinde yemedim içmedim yatana kadar iki çerçeve boyadım. Hepsini halledicem hem litfen bekleyiiin.
Ay siz o pijamalardan almadınız di mi. Pişman olmalısınız bence ben pek bi sevdim :KK70: Yumuşacık bide ııımm
Fotoğrraf yüklemede 1. olduğumdan abartıp onların fotosunu da koydum şimdi hahah :KK70:

Ayy bana haftaya kalacak gibi geliyo hatta kuzuuu. Nasıl dayanırım yaa amaaann :KK43:

Onlar mutlu olunca uzaklığa katlanabiliyorsun işte :KK68: dediğin gibi canım , sağlık olsun gider görürüz :confused:

Back