- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Hahah evet malesefki öyle.....diğer taraf dimi o konuda haklısınız malum yemekleri güzel olmayan hatunlar vardı dimi orada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah evet malesefki öyle.....diğer taraf dimi o konuda haklısınız malum yemekleri güzel olmayan hatunlar vardı dimi orada
Kaçırdım mı ben, senin durum neydi kuzu ?benim durumda olan yok mu
Kaçırdım mı ben, senin durum neydi kuzu ?
sen gidemiyorsun tabi canım dimisiz annelere yemeğe gidiyorsunuz ya
sen gidemiyorsun tabi canım dimi
Senin iki taraf da uzaktaydı dimi , kafam karıştı şuansiz annelere yemeğe gidiyorsunuz ya
Gelenleriii naptınnn kiSenin iki taraf da uzaktaydı dimi , kafam karıştı şuan
Hergün senin işte öyleyse tadını çıkar Gerçi kendi annen burda olaydı iyidi ama ..
curlygirl bu lambaderler ne zaman gelicek yaa ben meraktan çatlicaaam.
Bir tek gelmeyen o kaldı onca kargonun içinde sanırım, he bi de tuvalet fırçası hahahah
Kuzu senin annen aynı şehirde ama şu an mı yoktuuyuz bir şey yaaa
Senin iki taraf da uzaktaydı dimi , kafam karıştı şuan
Hergün senin işte öyleyse tadını çıkar Gerçi kendi annen burda olaydı iyidi ama ..
Bir tek gelmeyen o kaldı onca kargonun içinde sanırım, he bi de tuvalet fırçası hahahah
Kuzu senin annen aynı şehirde ama şu an mı yoktu
E hepsiciğini söyledim, duvar kağıdı var, çerçeveler var, tv ünitesi var, az önce pijamalar da geldiii :))) geriye bir tek o ikisi kaldı işteeGelenleriii naptınnn ki
hadi yaa olsun gidersin kuzu tatillerde falancanım normalde burdalardı , babam emekli olunca bir kaç yıl yazlık kışlık gibi kullanıyorlardı..Son zamanlarda tamamen yerleştiler
Söyledinde naptınn icraat varmı yok ayy pijamalar nasılllE hepsiciğini söyledim, duvar kağıdı var, çerçeveler var, tv ünitesi var, az önce pijamalar da geldiii :))) geriye bir tek o ikisi kaldı iştee
bende meraktan öliciimm hala vermemişler 30 unu bulacak sanırımSenin iki taraf da uzaktaydı dimi , kafam karıştı şuan
Aaay kendileri için iyi bişey yapmışlar tabii ama ... Bizimkilerinde planı oydu bir zamanlar ama torun gelince yalan ıoldu tabi :)babam emekli olunca kaçtılar buradan , iki taraf da uzak yani napalım keyifleri yerinde olsun, Allah başımızdan eksik etmesin
Haha ama aşk olsun akşamın o vaktinde yemedim içmedim yatana kadar iki çerçeve boyadım. Hepsini halledicem hem litfen bekleyiiin.Söyledinde naptınn icraat varmı yok ayy pijamalar nasılll
Ayy bana haftaya kalacak gibi geliyo hatta kuzuuu. Nasıl dayanırım yaa amaaannbende meraktan öliciimm hala vermemişler 30 unu bulacak sanırım
İzmir böreği dediğin boyoz muBu arada kayınpederimin İzmirden bi arkadaşı bişiler göndermiş. İzmir böreği vardı bi de içinde. Bize de verdiler de bu baya "şuan" soğumuş milföy gibi bunu bana kim açıklayacak acabaa? @Conchiglia @blisss
hadi yaa olsun gidersin kuzu tatillerde falan
Aaay kendileri için iyi bişey yapmışlar tabii ama ... Bizimkilerinde planı oydu bir zamanlar ama torun gelince yalan ıoldu tabi :)
Sağlık olsun kuzucum gider görürsünüz vakit oldukça
Haha ama aşk olsun akşamın o vaktinde yemedim içmedim yatana kadar iki çerçeve boyadım. Hepsini halledicem hem litfen bekleyiiin.
Ay siz o pijamalardan almadınız di mi. Pişman olmalısınız bence ben pek bi sevdim Yumuşacık bide ııımm
Fotoğrraf yüklemede 1. olduğumdan abartıp onların fotosunu da koydum şimdi hahah
Ayy bana haftaya kalacak gibi geliyo hatta kuzuuu. Nasıl dayanırım yaa amaaann