• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

heey geldiiim
Ayrıca benim de canımı çok fena helva çektirdinizzz. Nolcek şimdi yaaaa

irmik helvası olsada yesek :D bir haftadır oda arkadaşımla resmen aşeriyoruz ama inatla caraat yok :D

Hahah valla ben duydum diye oldu da, aşermek deyince aklıma kötü şeyler gelmeye başladı :p Noluyo bu topikteee :p :p :KK70:

haha kızlar önce kim olacak bakalım hamiş :anneadayı::KK70: ben anneme helva siparişi verdim yarın için :kk77:
an itibari ile benim için öyle bir ihtimal yok ahahahah :KK70: kayınvalide dört gözle bekliyor ayrıca laf vurup duruyordu. mantıklı bakmıyor tabi olaya kim bakcaksa.

haha kızlar önce kim olacak bakalım hamiş :anneadayı::KK70: ben anneme helva siparişi verdim yarın için :kk77:
Hahah deme öyle şeyler :KK70:
Ben de sipariş vercem galiba akşam için birazdan . Tercihimi irmikten yana kullanıyorum! :KK70:
an itibari ile benim için öyle bir ihtimal yok ahahahah :KK70: kayınvalide dört gözle bekliyor ayrıca laf vurup duruyordu. mantıklı bakmıyor tabi olaya kim bakcaksa.
İstemek kolay tabiii :KK70:

HAhah maşallah senin kayınvalideye valla herşeye bir lafı var :D Benim içinde öyle bir ihtimal yok uzun bir süre :D
bebiş, hamiş, göbiş, kocişlere geçeriz artık :KK46::anneadayı::confused::KK4:
ahha aa bizde teyziş teyzoş olcaz ya :D

Back