Ay bilmiyorum işte bana bu şekilde bi açıklama yaptılar yalnızcaİzmir böreği dediğin boyoz mu
ayyy ne güzelmiş bunlar ben bedenlerinden emin olamamıştım kuzu ondan almadım :) güle güle kullanınAaay kendileri için iyi bişey yapmışlar tabii ama ... Bizimkilerinde planı oydu bir zamanlar ama torun gelince yalan ıoldu tabi :)
Sağlık olsun kuzucum gider görürsünüz vakit oldukça
Haha ama aşk olsun akşamın o vaktinde yemedim içmedim yatana kadar iki çerçeve boyadım. Hepsini halledicem hem litfen bekleyiiin.
Ay siz o pijamalardan almadınız di mi. Pişman olmalısınız bence ben pek bi sevdimYumuşacık bide ııımm
Fotoğrraf yüklemede 1. olduğumdan abartıp onların fotosunu da koydum şimdi hahah
Ayy bana haftaya kalacak gibi geliyo hatta kuzuuu. Nasıl dayanırım yaa amaaann
Boyozu sıcak yiceksin yanında yumurtayla kuzuAy bilmiyorum işte bana bu şekilde bi açıklama yaptılar yalnızca
ama baktım şimdi görsellerden evet sanırım boyoz imiş
Ay evet haksızzlık etmişim ısıttım mis gibi oldu, ama yumurtası eksik tabii yanındaaBoyozu sıcak yiceksin yanında yumurtayla kuzu
Di miii. Sağol kuzu. S-M almıştık da iyi ki öyle yapmışız yoksa giyilmezmiş, gayet bol ve ferah görünüyorlarayyy ne güzelmiş bunlar ben bedenlerinden emin olamamıştım kuzu ondan almadım :) güle güle kullanın
izmirde gece boyozcuları falanda oluyo sıcak sıcak pekte güzel gidiyo ama kilo da yapıyo tabi afiyet olsun kuzucum :) ayy evet yaa baya bol duruyoAy evet haksızzlık etmişim ısıttım mis gibi oldu, ama yumurtası eksik tabii yanındaa
Di miii. Sağol kuzu. S-M almıştık da iyi ki öyle yapmışız yoksa giyilmezmiş, gayet bol ve ferah görünüyorlar
izmirde gece boyozcuları falanda oluyo sıcak sıcak pekte güzel gidiyo ama kilo da yapıyo tabi afiyet olsun kuzucum :) ayy evet yaa baya bol duruyo
Kilo yapacağı belli yapyağlıymış maşallahGüzel şeyler hep kilo yapmak zorunda zaten :)
Evet kuzu bu beden iyi yoksa büyüyünce giymek zorunda kalacaktım
Haha yok yok boyozu duymuştum da ilk kez yedim tabi. Bi de İzmir böreği şeklidne tanıtılınca ikisi farklı şeyler mi acaba dedimayrıca bu nimetide nasıl ilk defa duyuyosun bilmiyorum kuzu ahahahah büyüyünce derken
Boyoz kuzucum şahsen ben kendilerini sevmem yememBu arada kayınpederimin İzmirden bi arkadaşı bişiler göndermiş. İzmir böreği vardı bi de içinde. Bize de verdiler de bu baya "şuan" soğumuş milföy gibi bunu bana kim açıklayacak acabaa?@Conchiglia @blisss
Ağır biraz yağlı olduğu için ama güzelmiş ya, domates kaşarlı da güzel olur bakBoyoz kuzucum şahsen ben kendilerini sevmem yememOnun domates kaşarlısı oluyor nadiren onu yerim
Haha yok yok boyozu duymuştum da ilk kez yedim tabi. Bi de İzmir böreği şeklidne tanıtılınca ikisi farklı şeyler mi acaba dedim
Büyüyünce işte ... Hacim olarak büyürüm belki diye hahaah
nasıl sevmiyosunn kuzucum olmaskiBoyoz kuzucum şahsen ben kendilerini sevmem yememOnun domates kaşarlısı oluyor nadiren onu yerim
Ağır biraz yağlı olduğu için ama güzelmiş ya, domates kaşarlı da güzel olur bak
nasıl sevmiyosunn kuzucum olmaski
Güzel memleketimizi tanıtıyoruz burda sevicieksınnnBilemiyorumm gerçekten sevemedim kendisini
hahah tamam tamamGüzel memleketimizi tanıtıyoruz burda sevicieksınnn
Hahahaha ay çok güldüm bunaGüzel memleketimizi tanıtıyoruz burda sevicieksınnn
Hımm baskı altında kurulmuş bir cümle kokusu bu
Yok canımm çok severim olsa da yesekHahahaha ay çok güldüm buna
hehhh bak olduu
ne münasebettt kız seviyo işteeHahahaha ay çok güldüm buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?