2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy ne güzelmiş bunlar ben bedenlerinden emin olamamıştım kuzu ondan almadım :) güle güle kullanın

Boyozu sıcak yiceksin yanında yumurtayla kuzu
Ay evet haksızzlık etmişim ısıttım mis gibi oldu, ama yumurtası eksik tabii yanındaa
ayyy ne güzelmiş bunlar ben bedenlerinden emin olamamıştım kuzu ondan almadım :) güle güle kullanın
Di miii. Sağol kuzu. S-M almıştık da iyi ki öyle yapmışız yoksa giyilmezmiş, gayet bol ve ferah görünüyorlar

izmirde gece boyozcuları falanda oluyo sıcak sıcak pekte güzel gidiyo ama kilo da yapıyo tabi afiyet olsun kuzucum :) ayy evet yaa baya bol duruyo

izmirde gece boyozcuları falanda oluyo sıcak sıcak pekte güzel gidiyo ama kilo da yapıyo tabi afiyet olsun kuzucum :) ayy evet yaa baya bol duruyo

Kilo yapacağı belli yapyağlıymış maşallah Güzel şeyler hep kilo yapmak zorunda zaten :)
Evet kuzu bu beden iyi yoksa büyüyünce giymek zorunda kalacaktım

Kilo yapacağı belli yapyağlıymış maşallah Güzel şeyler hep kilo yapmak zorunda zaten :)
Evet kuzu bu beden iyi yoksa büyüyünce giymek zorunda kalacaktım
ayrıca bu nimetide nasıl ilk defa duyuyosun bilmiyorum kuzu ahahahah büyüyünce derken

ayrıca bu nimetide nasıl ilk defa duyuyosun bilmiyorum kuzu ahahahah büyüyünce derken
Haha yok yok boyozu duymuştum da ilk kez yedim tabi. Bi de İzmir böreği şeklidne tanıtılınca ikisi farklı şeyler mi acaba dedim
Büyüyünce işte ... Hacim olarak büyürüm belki diye hahaah

Boyoz kuzucum şahsen ben kendilerini sevmem yemem Onun domates kaşarlısı oluyor nadiren onu yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…