2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne aliim ben mesela
Haha düşün azcık kuzu vardır elbet alınacak bişeyler: Tuvalet fıırçası aldım mesela ben az önce. Öyle bi saçmaladım. Bu ay ekstrem geldikten sonra beni göremezseniz intihar etmiş olabilirim onu dikkate alın lütfen!

Deli deli konuşuyo ya

ayyy deme öyleee ihtiyaçtan alıyosun sen kuzu

Mrs Pink hayırlı olsun kuzu bu ay başka birşey alma artık
Auralee ütümü aldıın iyi yapmışısın nevresimden daha kullanışlı en azından Güle güle kullan

Aaa bu baya önemliymiş hatta kuzu sigorta yatıyo onun düzeltilmesi için evlilik cüzdanın fotokopisini falanda istiyolarmıs

Bende şimdi sordum gitmen gerekiyor dediler sgkya off uzakta şimdi

Artık hiçbişey alma herşey olduğu gibi kalsın desen daha yeri bence kuzu
Ay artık onu da kontrol edebilirsin sen bence :) Eksikler yavaş yavaş giderilir bu aylık kalsın
Auralee ütümü aldıın iyi yapmışısın nevresimden daha kullanışlı en azından Güle güle kullan
Hihi teşekkür ederim :) Almanın vakti gelmişti artık. Şaka maka 6 ay sonra evleniyorum

Ay artık onu da kontrol edebilirsin sen bence :) Eksikler yavaş yavaş giderilir bu aylık kalsın

Hihi teşekkür ederim :) Almanın vakti gelmişti artık. Şaka maka 6 ay sonra evleniyorum

Su gibi geçecek zaman iyi değerlendirmek lazımm

Ay bence deee
Ayrıca gitmek gerekiyormuş demek , öf ben de sorayım madem. Bir iş daha çıktı başa
Of sorma nasıl eziyet şimdi keşke sistemden yapabilseler

Yaaaa Alamıyorum bak site açık , kart elimde kala kaladım napcam şimdi.
Diğerinin yandaki rafları hoşuma gitmişti hem salondakinden farklıydı falan filan.
Nolcak şimdiiiiii
bence dolaplı gibi olan daha güzel hem çizimde de gördük daha güzel durur gibi geliyor.
Auralee ütü içinde şunu diyebilirim. sadece sabahları giyeceğin şeyi ütülüyorsan ve zamanın azsa normal buharlı daha rahat olabilir kullanım açısından. ama bir seferde ütüleyeceksen ki ben öyle yapmaya çalışıyorum ozaman rahat oluyor. hani normal ütüyü tak bir prize yatağın üstünde bile hızlıca sürüveriyorsun ama kazanlı öyle değil kaldır koy ütü masasını aç falan. ama ben bir akşamda bütün ütüyü yapıp kaldırıyorum ozamanda çok rahat oluyor birsürü ütüyü çok kısa zamanda ütüleyebiliyorum çünkü acayip bir buharı var. normal buharlı ütülerde ne kadar olursa olsun kazanlı kadar olmuyor buharı bence bunları düşünerek ayrım yapabilirsin..

Ay canım çok teşekkür ederim geç de olsa en azından doğru seçim yaptığımı anladım :) Benim anlık ütü yapma olayım çok olur. O an ipteyse kıyafet onu giymek isterim mesela, hemen ütüyü takar ütülerim. O açıdan iyi oldu demek ki kazansız almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…