2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Su gibi geçecek zaman iyi değerlendirmek lazımm
6 ay diyince bi korktum Ama zamanı nasıl değerlendiririm bilemedim tabi :) Mart ayında davetiyelerimin hazır olması lazım mesela, arkadaşımın nişanı var, şehir dışındaki herkes toplaşmışken dağıtıveririm davetiyelerini. E tabi davetiye hazır olacaksa benim mekan konseptini de belirlemiş olmam şart. İş çok

Mekan konsepti ne düşünüyorsun mesela renk dışında ? Ben düşündüklerimi gerçekleştiremedim mesela

hayırlı olsun canım braun mu aldın şimdi

Mekan konsepti ne düşünüyorsun mesela renk dışında ? Ben düşündüklerimi gerçekleştiremedim mesela
İşte tam olarak bu yüzden bir şey düşünemiyorum pek :/ Yani kafamda kurarım ama gerçekte yapamam sorunu var. Ben biraz böyle büyü, peri masalı tarzı şeyleri çok severim bilmiyorum hani içimden geçeni tam anlatabiliyor muyum. O yüzden lacivert renk ve parıltılı objeler, yıldızlar falan kullanmak istiyorum ama şimdi böyle anlatınca da çok saçma bişey canlanabilir Fotoğraf köşesi yapmak istiyorum mesela, müsait bi yer bulabilirim orada bunun için. Dur resim göndereyim o azıcık kafada canlandırır. Resimdeki objeleri birebir kullanıcam demek değil tabi de vermek istediğim etki bu sanırsam.
hayırlı olsun canım braun mu aldın şimdi
Evet cınım :)
1 saattir aynı sorruyu soruyorum bakalı cevap neymiş
Ay aşkolsun ama seninkinden aldım yazdıım, albüme fotoğrafını koydum ama yok yani yaranamıyorum ki

Eklentiler

• fikirler.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 48
Kuzucum çok güzel hayaller ama yapamıyorsun gerçekleşmiyor mesela ben fotoğraf köşesi hazırladım çerçeve hazırladım ahşaptan vs neler neler branda yaptırdım kocaman düğn hatırası diye ne oldu brandayı getirmediler ! Çerçeveler unutuldu kınada da aynı şekilde bunları takip edemiyorsun sen ya da arkadaşların vs çünkü koşuşturma oluyor çok ancak organizasyon firmasıyla anlaşıp yapabilirsin çokta güzel olur.

Yok kuzu organizasyon işine giremem. Eğer kafamda net bir şekilde oturursa bu işe kalkışırım da olmazsa da yapacak bir şey yok. Ben de tam olarak dediğin şeyden korkuyorum çünkü aylarca planla uğraş o gün aksiliğini yaşarsam sinir olurum düğünde modum düşmesin.

evet ya yanındaki kişileri çok iyi organize etmek gerekiyor. aynı durumu bende yaşadım en basiti iğne koyacağımız şeyi evde unutmuşlardı. kendin ilgilenemiyorsun etrafındakilerde unutabiliyor.
Cğmlemize hayırlı olsuun :)
saol canım güle güle kullanalım inş.

Benimde modum düştü çok sonra toparladım ama içimde kaldı tabi

dediğim gibi organizasyon şirketi olmadan zor bu işler konsept falan yapacaksan

Ay evet bendim bak yine aklıma girdi ya Of napsam ki Ama benim diğer 6 kişilikle çok alakasız hani olur mu ki bilemedim. Az önceki anlattığım düğün temasından da belli bence benim beğendiğim
Benimde modum düştü çok sonra toparladım ama içimde kaldı tabi

dediğim gibi organizasyon şirketi olmadan zor bu işler konsept falan yapacaksan
Kuzu senin o güzel fotoğrafından sonra valla bişeyin içinde kalmasına gerek yok, plansız olan güzellikler yetmiş :)

zaten sen onu yazdıktan sorna görünce hemen şimşek çaktı bu 4 kişilik ama 12 ye tamamlamak için 3 set almak lazım neyse kafanı karıştırmıyım sen beyaza odaklan sarı ve beyaz çok güzel duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…