Sen naptın lambaderii?ay aldınmı hangisi
öğle arasına girince kaldı şimdi alıyorum :) sende almışsın hayırlı olsun bakalım ne zaman gelecek :)Sen naptın lambaderii?
6 ay diyince bi korktumSu gibi geçecek zaman iyi değerlendirmek lazımm
Mekan konsepti ne düşünüyorsun mesela renk dışında ? Ben düşündüklerimi gerçekleştiremedim mesela6 ay diyince bi korktumAma zamanı nasıl değerlendiririm bilemedim tabi :) Mart ayında davetiyelerimin hazır olması lazım mesela, arkadaşımın nişanı var, şehir dışındaki herkes toplaşmışken dağıtıveririm davetiyelerini. E tabi davetiye hazır olacaksa benim mekan konseptini de belirlemiş olmam şart. İş çok
ay 6 gün mü ne diyodu meraklanıyorum şimdi deöğle arasına girince kaldı şimdi alıyorum :) sende almışsın hayırlı olsun bakalım ne zaman gelecek :)
hayırlı olsun canım braun mu aldın şimdiAy canım çok teşekkür ederim geç de olsa en azından doğru seçim yaptığımı anladım :) Benim anlık ütü yapma olayım çok olur. O an ipteyse kıyafet onu giymek isterim mesela, hemen ütüyü takar ütülerim. O açıdan iyi oldu demek ki kazansız almam.
1 saattir aynı sorruyu soruyorum bakalı cevap neymişhayırlı olsun canım braun mu aldın şimdi
hahah1 saattir aynı sorruyu soruyorum bakalı cevap neymiş
İşte tam olarak bu yüzden bir şey düşünemiyorum pek :/ Yani kafamda kurarım ama gerçekte yapamam sorunu var. Ben biraz böyle büyü, peri masalı tarzı şeyleri çok severim bilmiyorum hani içimden geçeni tam anlatabiliyor muyum. O yüzden lacivert renk ve parıltılı objeler, yıldızlar falan kullanmak istiyorum ama şimdi böyle anlatınca da çok saçma bişey canlanabilirMekan konsepti ne düşünüyorsun mesela renk dışında ? Ben düşündüklerimi gerçekleştiremedim mesela
Evet cınım :)hayırlı olsun canım braun mu aldın şimdi
Ay aşkolsun ama seninkinden aldım yazdıım, albüme fotoğrafını koydum ama yok yani yaranamıyorum ki1 saattir aynı sorruyu soruyorum bakalı cevap neymiş
Hiç de öyle değil bi kerehahahkuzunun aklı gitti desene aldı rahatladı umursamıyor tabi
Bence her eve lazım benim çok hoşuma gidiyor onun loş ışığında oturmakevime yakışacağınıda söyleyin gaz verinmaddi sıkıntı var biraz ama almak istiyorum yinede
Kuzucum çok güzel hayaller ama yapamıyorsun gerçekleşmiyor mesela ben fotoğraf köşesi hazırladım çerçeve hazırladım ahşaptan vs neler neler branda yaptırdım kocaman düğn hatırası diye ne oldu brandayı getirmediler ! Çerçeveler unutuldu kınada da aynı şekilde bunları takip edemiyorsun sen ya da arkadaşların vs çünkü koşuşturma oluyor çok ancak organizasyon firmasıyla anlaşıp yapabilirsin çokta güzel olur.İşte tam olarak bu yüzden bir şey düşünemiyorum pek :/ Yani kafamda kurarım ama gerçekte yapamam sorunu var. Ben biraz böyle büyü, peri masalı tarzı şeyleri çok severim bilmiyorum hani içimden geçeni tam anlatabiliyor muyum. O yüzden lacivert renk ve parıltılı objeler, yıldızlar falan kullanmak istiyorum ama şimdi böyle anlatınca da çok saçma bişey canlanabilirFotoğraf köşesi yapmak istiyorum mesela, müsait bi yer bulabilirim orada bunun için. Dur resim göndereyim o azıcık kafada canlandırır. Resimdeki objeleri birebir kullanıcam demek değil tabi de vermek istediğim etki bu sanırsam.
Evet cınım :)
Ay aşkolsun ama seninkinden aldım yazdıım, albüme fotoğrafını koydum ama yok yani yaranamıyorum ki
Cğmlemize hayırlı olsuun :)ve aldım gitti :)
Yok kuzu organizasyon işine giremem. Eğer kafamda net bir şekilde oturursa bu işe kalkışırım da olmazsa da yapacak bir şey yok. Ben de tam olarak dediğin şeyden korkuyorum çünkü aylarca planla uğraş o gün aksiliğini yaşarsam sinir olurum düğünde modum düşmesin.Kuzucum çok güzel hayaller ama yapamıyorsun gerçekleşmiyor mesela ben fotoğraf köşesi hazırladım çerçeve hazırladım ahşaptan vs neler neler branda yaptırdım kocaman düğn hatırası diye ne oldu brandayı getirmediler ! Çerçeveler unutuldu kınada da aynı şekilde bunları takip edemiyorsun sen ya da arkadaşların vs çünkü koşuşturma oluyor çok ancak organizasyon firmasıyla anlaşıp yapabilirsin çokta güzel olur.
evet ya yanındaki kişileri çok iyi organize etmek gerekiyor. aynı durumu bende yaşadımKuzucum çok güzel hayaller ama yapamıyorsun gerçekleşmiyor mesela ben fotoğraf köşesi hazırladım çerçeve hazırladım ahşaptan vs neler neler branda yaptırdım kocaman düğn hatırası diye ne oldu brandayı getirmediler ! Çerçeveler unutuldu kınada da aynı şekilde bunları takip edemiyorsun sen ya da arkadaşların vs çünkü koşuşturma oluyor çok ancak organizasyon firmasıyla anlaşıp yapabilirsin çokta güzel olur.
saol canım güle güle kullanalım inş.Cğmlemize hayırlı olsuun :)
Benimde modum düştü çok sonra toparladım ama içimde kaldı tabiYok kuzu organizasyon işine giremem. Eğer kafamda net bir şekilde oturursa bu işe kalkışırım da olmazsa da yapacak bir şey yok. Ben de tam olarak dediğin şeyden korkuyorum çünkü aylarca planla uğraş o gün aksiliğini yaşarsam sinir olurum düğünde modum düşmesin.
evet ya yanındaki kişileri çok iyi organize etmek gerekiyor. aynı durumu bende yaşadımen basiti iğne koyacağımız şeyi evde unutmuşlardı. kendin ilgilenemiyorsun etrafındakilerde unutabiliyor.
saol canım güle güle kullanalım inş.
Ay evet bendim bak yine aklıma girdi yahttp://www.dekorazon.com/fontaine-blue-16-parca-yemek-takimi-detayi-26044
Auralee bunu beğenen sen değilmiydinn :)
Kuzu senin o güzel fotoğrafından sonra valla bişeyin içinde kalmasına gerek yok, plansız olan güzellikler yetmiş :)Benimde modum düştü çok sonra toparladım ama içimde kaldı tabi
dediğim gibi organizasyon şirketi olmadan zor bu işler konsept falan yapacaksan
zaten sen onu yazdıktan sorna görünce hemen şimşek çaktıAy evet bendim bak yine aklıma girdi yaOf napsam ki Ama benim diğer 6 kişilikle çok alakasız hani olur mu ki bilemedim. Az önceki anlattığım düğün temasından da belli bence benim beğendiğim
Kuzu senin o güzel fotoğrafından sonra valla bişeyin içinde kalmasına gerek yok, plansız olan güzellikler yetmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?