- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
tamam bu defalık birşey demiyorumama alalı 1 hafta olmuştu, biberler çöpe gidecektiisraf etmeyeyim, günah
bak bak dönüşe bak arkadaşını savunduHımmm bu elektrikler kesilmişti gibi bir bahane değil bence değerlendirilebilir sayın @Conchiglia
Ama olduŞaka yapıyosuun?Ay artık olamaz ama yaaa
Hııı bu hiç olmadııııı
Telefonun ışığıda mı yoktu acabaaBahane bol
Ya ben suratımı gizlemeye çalıştıkça iyice monitöre yapıştırdım suratımıayyy karnım ağırdı gülmektennn
Vallahi pes!Ama olduonca rakam arasından gittin onu yazdın tebrikler
Yarın uyanınca okurum diyip canını acıtmak istemiyorum ama bakmamışsın acıtadabilirim aslında di mibu akşam kesin bakıyorum ,ama siz Mrs Pink biz garibanlar gibi cumartesi günü çalışmadığınız için, pazartesi okursununuz
ay şaka bi yanada bu özelliğimden dolayı cimri olduğumu düşünmüyorsunuz dimiTabikiii :) tutumlu olman ayrı bi özelliğin zaten tam takdirliksin :)
kendi yaptığı bir şey aklına geldi heraldebak bak dönüşe bak arkadaşını savundu
Ya ben suratımı gizlemeye çalıştıkça iyice monitöre yapıştırdım suratımı
Hayır tabi kii. Tutumlu olabilmek kadar güzel özellik mi var :)ay şaka bi yanada bu özelliğimden dolayı cimri olduğumu düşünmüyorsunuz dimiöyle değilim kızlar he hakkımda öyle düşünmeyin lütfen
Fakat iyi güldükben baya baya sırıtıyorum deli sanıcaklar artık
Sen benim kötü tarafıma denk gelmedin dahadaha ne diceksin yahu
Tutumluluk la cimrilik çok farklı kuzucum :) tabikide sen tutumlusunay şaka bi yanada bu özelliğimden dolayı cimri olduğumu düşünmüyorsunuz dimiöyle değilim kızlar he hakkımda öyle düşünmeyin lütfen
kendi yaptığı bir şey aklına geldi heralde
Vallahi pes!
Yarın uyanınca okurum diyip canını acıtmak istemiyorum ama bakmamışsın acıtadabilirim aslında di mi
Bugün ağlamassak iyiFakat iyi güldük
kendi yaptığı bir şey aklına geldi heralde
Ay hakkaten resmen mesai saatlerimiz varhııı öyle bir ihtimal var tabi..
Ama şöyle bir şeyde var .Bu topic memur usulü çalışıyor saatleri belli, kimse akşam bişey yazmıyor hafta sonları da demirbaşlar belli yani
Ay yok onlar hurafe inanmayalım lütfenBugün ağlamassak iyi
Özel durumlar hariç diyelim biz buna, örneğin bir arkadaşım bana halının markasını yarın yazabilecekse istisnai de olsa girer bir okurum, yazarım falan. Hem geçen cumartesi size yaptığım baskını unuttunuz muuhııı öyle bir ihtimal var tabi..
Ama şöyle bir şeyde var .Bu topic memur usulü çalışıyor saatleri belli, kimse akşam bişey yazmıyor hafta sonları da demirbaşlar belli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?