- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Lütfen emeklerime karşılık biraz çabala evladımdışlamayın beni, zaten yemek yapmamak için bahane arıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen emeklerime karşılık biraz çabala evladımdışlamayın beni, zaten yemek yapmamak için bahane arıyorum
Yapıcaktınız börekleri arkadaşım, tarif al kaç olmaz öyle!
o nasıl bir dönüştür bu gidişle ne öğretmen ne arkadaş kalıcakAyy hep senin yüzünden diyip şimdi de onlara yanaşım geldi gözüm korktu off
Ama çok bunaldım bunalıma hakkım yok mu he?Senn benim güvenimi yıktın ondan hiç beklmezdim bulaşık bekletmeni
Deli çünküayy nasıl eğleniyo
Bi de ben bu kıza turta yapayım diyorumHahaha ay çok eğlendim burda Auralee kabahatin hiiiç hafife alınacak gibi değil kusura bakma!
Hiç belli olmamıştı sen diyene kadarAy bu mesajı görmeden yazmıştım bi sonrakini o kadar belli mi ya hahah
Bence dehiç arkadaşın kalmicakk sanırım
Ben yaptımYapıcaktınız börekleri arkadaşım, tarif al kaç olmaz öyle!
Lütfen emeklerime karşılık biraz çabala evladım
Evet ya 2 saat yol gidiyoruz hiç mi dinlenmeyelim vicdansız olmuşlar ya resmenben dolma yaptım o akşam , hem çok trafik de vardı
yok mu he ? derken canımsssAma çok bunaldım bunalıma hakkım yok mu he?
Deli çünkü
Bi de ben bu kıza turta yapayım diyorum
Hiç belli olmamıştı sen diyene kadar
Bence de
Ben yaptım
Ben sana dolmamı yap demiştimmmben dolma yaptım o akşam , hem çok trafik de vardı
Çok despot bi öğretmen olurdun iyi ki değilsin Korktum ben annemi çağırıcamyok mu he ? derken canımsss
vicdansız olmuşlar derkennnnnEvet ya 2 saat yol gidiyoruz hiç mi dinlenmeyelim vicdansız olmuşlar ya resmen
Ciddimisin bi ara çok istemiştim oysakiÇok despot bi öğretmen olurdun iyi ki değilsin Korktum ben annemi çağırıcam
Hııı elini çabuk tutsaydın bi kereeeİstemedim mi sanıyorsun , adam köfte yaptı ben görene kadar
Haha evet çok keskin dönüşler oldu di mi. Artık "öğretmenimi çok seviyorum ama arkadaşlalarımı da satamam" imajı vermem imkansız gibio nasıl bir dönüştür bu gidişle ne öğretmen ne arkadaş kalıcak
Hoff ama bu başka turta başka, oldu mu şimdi böyle ağır tehditlerBi de ben bu kıza turta yapayım diyorum
Banada tava böreği söylemiştin ve ben hemencecik yapmıştım bende iyiyim ozman dimi :)Lütfen emeklerime karşılık biraz çabala evladım
Ay ne bileyim o korku etkisini yarattın yani oradan burayaCiddimisin bi ara çok istemiştim oysaki
Dilediğimde ben de gayet @Conchiglia gibi olabilirim benceHııı elini çabuk tutsaydın bi kereee
Haha evet çok keskin dönüşler oldu di mi. Artık "öğretmenimi çok seviyorum ama arkadaşlalarımı da satamam" imajı vermem imkansız gibi
Hoff ama bu başka turta başka, oldu mu şimdi böyle ağır tehditler
Hehh "Örtmenim ben bitirdim, örtmenim ödev vermiştiniz" tiplememiz de geldiBanada tava böreği söylemiştin ve ben hemencecik yapmıştım bende iyiyim ozman dimi :)
Ben sana dolmamı yap demiştimmm
Turta istiyorum işte turta turta turtaaaaaDilediğimde ben de gayet @Conchiglia gibi olabilirim bence
Yaa ama yaa hahahah Ağzımdaki çayı püskürtürcesine yutturdun gerçekten sağol!Hehh "Örtmenim ben bitirdim, örtmenim ödev vermiştiniz" tiplememiz de geldi
Hııı elini çabuk tutsaydın bi kereee
Haha evet çok keskin dönüşler oldu di mi. Artık "öğretmenimi çok seviyorum ama arkadaşlalarımı da satamam" imajı vermem imkansız gibi
Hoff ama bu başka turta başka, oldu mu şimdi böyle ağır tehditler
Hımmm bu elektrikler kesilmişti gibi bir bahane değil bence değerlendirilebilir sayın @Conchigliaama alalı 1 hafta olmuştu, biberler çöpe gidecekti israf etmeyeyim, günah