- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Lütfen emeklerime karşılık biraz çabala evladımdışlamayın beni, zaten yemek yapmamak için bahane arıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen emeklerime karşılık biraz çabala evladımdışlamayın beni, zaten yemek yapmamak için bahane arıyorum
![]()
Yapıcaktınız börekleri arkadaşım, tarif al kaç olmaz öyle!![]()
![]()
![]()
o nasıl bir dönüştür bu gidişle ne öğretmen ne arkadaş kalıcakAyy hep senin yüzünden diyip şimdi de onlara yanaşım geldi gözüm korktu off![]()
![]()
Ama çok bunaldım bunalıma hakkım yok mu he?Senn benim güvenimi yıktın ondanhiç beklmezdim bulaşık bekletmeni
![]()
Deli çünküayy nasıl eğleniyo![]()
![]()
Bi de ben bu kıza turta yapayım diyorum
Hiç belli olmamıştı sen diyene kadarAy bu mesajı görmeden yazmıştım bi sonrakini o kadar belli mi ya hahah![]()
Bence dehiç arkadaşın kalmicakk sanırım
![]()
Ben yaptımYapıcaktınız börekleri arkadaşım, tarif al kaç olmaz öyle!![]()
![]()
![]()
Lütfen emeklerime karşılık biraz çabala evladım![]()
Evet ya 2 saat yol gidiyoruz hiç mi dinlenmeyelimben dolma yaptım o akşam , hem çok trafik de vardı![]()
yok mu he ? derken canımsssAma çok bunaldım bunalıma hakkım yok mu he?
Deli çünkü
Bi de ben bu kıza turta yapayım diyorum
Hiç belli olmamıştı sen diyene kadar
Bence de
Ben yaptım![]()
Ben sana dolmamı yap demiştimmmben dolma yaptım o akşam , hem çok trafik de vardı![]()
Çok despot bi öğretmen olurdun iyi ki değilsinyok mu he ? derken canımsss![]()
vicdansız olmuşlar derkennnnnEvet ya 2 saat yol gidiyoruz hiç mi dinlenmeyelimvicdansız olmuşlar ya resmen
Ciddimisin bi ara çok istemiştim oysakiÇok despot bi öğretmen olurdun iyi ki değilsinKorktum ben annemi çağırıcam
![]()
Hııı elini çabuk tutsaydın bi kereeeİstemedim mi sanıyorsun ,adam köfte yaptı ben görene kadar
![]()
Haha evet çok keskin dönüşler oldu di mi. Artık "öğretmenimi çok seviyorum ama arkadaşlalarımı da satamam" imajı vermem imkansız gibio nasıl bir dönüştür bu gidişle ne öğretmen ne arkadaş kalıcak![]()
Hoff ama bu başka turta başka, oldu mu şimdi böyle ağır tehditlerBi de ben bu kıza turta yapayım diyorum![]()
Banada tava böreği söylemiştin ve ben hemencecik yapmıştım bende iyiyim ozman dimi :)Lütfen emeklerime karşılık biraz çabala evladım![]()
Ay ne bileyim o korku etkisini yarattın yani oradan burayaCiddimisin bi ara çok istemiştim oysaki![]()
Dilediğimde ben de gayet @Conchiglia gibi olabilirim benceHııı elini çabuk tutsaydın bi kereee![]()
Haha evet çok keskin dönüşler oldu di mi. Artık "öğretmenimi çok seviyorum ama arkadaşlalarımı da satamam" imajı vermem imkansız gibi![]()
Hoff ama bu başka turta başka, oldu mu şimdi böyle ağır tehditler![]()
Hehh "Örtmenim ben bitirdim, örtmenim ödev vermiştiniz" tiplememiz de geldiBanada tava böreği söylemiştin ve ben hemencecik yapmıştım bende iyiyim ozman dimi :)
Ben sana dolmamı yap demiştimmm![]()
Turta istiyorum işte turta turta turtaaaaaDilediğimde ben de gayet @Conchiglia gibi olabilirim bence![]()
Yaa ama yaa hahahahHehh "Örtmenim ben bitirdim, örtmenim ödev vermiştiniz" tiplememiz de geldi![]()
Hııı elini çabuk tutsaydın bi kereee![]()
Haha evet çok keskin dönüşler oldu di mi. Artık "öğretmenimi çok seviyorum ama arkadaşlalarımı da satamam" imajı vermem imkansız gibi![]()
Hoff ama bu başka turta başka, oldu mu şimdi böyle ağır tehditler![]()
Hımmm bu elektrikler kesilmişti gibi bir bahane değil bence değerlendirilebilir sayın @Conchigliaama alalı 1 hafta olmuştu, biberler çöpe gidecektiisraf etmeyeyim, günah
![]()