- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
ay şaka bi yanada bu özelliğimden dolayı cimri olduğumu düşünmüyorsunuz dimiöyle değilim kızlar he hakkımda öyle düşünmeyin lütfen
kendi yaptığı bir şey aklına geldi heralde
Sen benim kötü tarafıma denk gelmedin daha
Özel durumlar hariç diyelim biz buna, örneğin bir arkadaşım bana halının markasını yarın yazabilecekse istisnai de olsa girer bir okurum, yazarım falan. Hem geçen cumartesi size yaptığım baskını unuttunuz muu
Onda da tek çalıştığım cumartesiyi buldunÖzel durumlar hariç diyelim biz buna, örneğin bir arkadaşım bana halının markasını yarın yazabilecekse istisnai de olsa girer bir okurum, yazarım falan. Hem geçen cumartesi size yaptığım baskını unuttunuz muu
Haha evet içime doğmuş demek ki, peşindeyim !Onda da tek çalıştığım cumartesiyi buldun
kuzucum şuan hak veriyorsun inş bize :)sen ve @Conchiglia benii bir dönem vallahi strese sokmuştunuz ya bak hatırladım .Günlük yemek takımı ve günlük çatal bıçak takımı mevzusuyduyine 6 kişilik yemek takımı almıştım, günlük içinde renkli çatal bıçak almıştım
kuzucum şuan hak veriyorsun inş bize :)
Ben daha alamadım günlüklerimi bulamadım ki şöyle güzel bir takımkuzucum şuan hak veriyorsun inş bize :)
Kuzu sizin düğün ne zaman şimdi yaBen daha alamadım günlüklerimi bulamadım ki şöyle güzel bir takım
kuzu baharda olacak %90 konuşulmadı hiçKuzu sizin düğün ne zaman şimdi ya
yemek yapmadığından bulaşık çıkmıyordur tabiŞu an yetiyor ama , bilemedim
aceleye gerek yok kuzu düğne daha var nasılsa bulursunBen daha alamadım günlüklerimi bulamadım ki şöyle güzel bir takım
yerler doluyor ama ramazandan dolaı herkes mayısı düşünüyor sıkıntı yaşamayınkuzu baharda olacak %90 konuşulmadı hiç
Heyyoo ilkbaharsa bişey kalmadı hekuzu baharda olacak %90 konuşulmadı hiç
nekadan azzzzHeyyoo ilkbaharsa bişey kalmadı heYer nasıl ayarlanıcak? Bak benim 204 kalmış Çatal kaşık için de izlemede ol kuzu insanın zaten gözü hep o tarz şeyleri seçiyor bir süre sonra.
Kesinlikle, bak biz ne kadar önce gittik de yer kalmamıştı bi çoğunda. 21 mayıs da kandil tabi onu da unutmayın, bir haftasonu da oradan gidiyor.yerler doluyor ama ramazandan dolaı herkes mayısı düşünüyor sıkıntı yaşamayın
O sayı çok yavaş azalıyor ama yanekadan azzzz
yemek yapmadığından bulaşık çıkmıyordur tabiya bende bi yemek yapıom birsürü şey bulaşıkta zaten yemekte yedimmi hopp 6 kişiilik takımı aştık
aceleye gerek yok kuzu düğne daha var nasılsa bulursun
hahahahaaaa nasıl laf soktu bana ,
Evett sana da soru gelmişti en son, nerede bu kız diyordum ki geldiin. Randevu aldın mıkızlar ne konuşmuşsunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?