• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay şaka bi yanada bu özelliğimden dolayı cimri olduğumu düşünmüyorsunuz dimi :KK70: öyle değilim kızlar he hakkımda öyle düşünmeyin lütfen :oops:

kendi yaptığı bir şey aklına geldi heralde :KK70:

sen ve @Conchiglia benii bir dönem vallahi strese sokmuştunuz ya bak hatırladım .Günlük yemek takımı ve günlük çatal bıçak takımı mevzusuydu :KK53: yine 6 kişilik yemek takımı almıştım, günlük içinde renkli çatal bıçak almıştım :KK53:

Özel durumlar hariç diyelim biz buna, örneğin bir arkadaşım bana halının markasını yarın yazabilecekse istisnai de olsa girer bir okurum, yazarım falan. Hem geçen cumartesi size yaptığım baskını unuttunuz muu :KK70:
Onda da tek çalıştığım cumartesiyi buldun :D

kuzu baharda olacak %90 konuşulmadı hiç
Heyyoo ilkbaharsa bişey kalmadı he :D Yer nasıl ayarlanıcak? Bak benim 204 kalmış :D Çatal kaşık için de izlemede ol kuzu insanın zaten gözü hep o tarz şeyleri seçiyor bir süre sonra.

yerler doluyor ama ramazandan dolaı herkes mayısı düşünüyor sıkıntı yaşamayın
Kesinlikle, bak biz ne kadar önce gittik de yer kalmamıştı bi çoğunda. 21 mayıs da kandil tabi onu da unutmayın, bir haftasonu da oradan gidiyor.

Back