Hadi tamam ben o kadar da katı değilim sen sattın bizi ama bence buradaTurta istiyorum işte turta turta turtaaaaa
Ay ama tam öyle çıktı konuya birden aklıma o geldiYaa ama yaa hahahahAğzımdaki çayı püskürtürcesine yutturdun gerçekten sağol!
İlkokul öğrenciliğinden çıkamadık biHımmm bu elektrikler kesilmişti gibi bir bahane değil bence değerlendirilebilir sayın @Conchiglia
bence eşim bana güvenmediyani evde soda bile yoktu, üşenmedim evden çıkıp markete gittim..tüm malzemeler hazırdı , hep o eşimin yüzünden komplo kurdu bana ben suçsuzum
eee eksik kalmıyımHehh "Örtmenim ben bitirdim, örtmenim ödev vermiştiniz" tiplememiz de geldi
kuzu bu bir bahanemibence eşim bana güvenmediyani evde soda bile yoktu, üşenmedim evden çıkıp markete gittim..tüm malzemeler hazırdı , hep o eşimin yüzünden komplo kurdu bana ben suçsuzum
Bilmiyorum ben bi mix yaptım bence şuan. Hem bir ajan taklidi yapıp hem ilkokul yıllarını yaşıyorum falan İyi geldi gerçekten bu durum banaİlkokul öğrenciliğinden çıkamadık biAL işte
Tavrımı da böyle sürdürürüm diyorsuneee eksik kalmıyım
kuzu bu bir bahanemiyapsaydın sen gene böreği dursaydı sabah yerdiniz yada bugün
Hı hı çok doğru!Tavrımı da böyle sürdürürüm diyorsunKızın çok üstüne gitmemeliyiz bence, sonuçta bu tip davranışlar öğrencilikten soğumasına ve okulu terk etmesine sebep olabilir
Hımmm bu elektrikler kesilmişti gibi bir bahane değil bence değerlendirilebilir sayın @Conchiglia
Aa durum gittikçe trajik bir hal alıyor. Ben sana hak verdim şimdi. Biberlerin çöpe gitmesine göz yumamamış olman ve sadece bir soda için markete gitmen bencer çok anlamlı ,@Conchiglia da bunlara asla kayıtsız kalmayacaktır
eee eksik kalmıyım
kuzu bu bir bahanemiyapsaydın sen gene böreği dursaydı sabah yerdiniz yada bugün
Ama böyle de bi gerçek var nereye kaçabilir ki?Tavrımı da böyle sürdürürüm diyorsunKızın çok üstüne gitmemeliyiz bence, sonuçta bu tip davranışlar öğrencilikten soğumasına ve okulu terk etmesine sebep olabilir
Tavrımı da böyle sürdürürüm diyorsunKızın çok üstüne gitmemeliyiz bence, sonuçta bu tip davranışlar öğrencilikten soğumasına ve okulu terk etmesine sebep olabilir
Tamam affetmezse çğreten sana takık demektir ama gelelim bir diğer konuyaBu kadar çabama rağmen @Conchiglia hala yumuşamıyorsa, sorun belli '' öğretmen bana takık ''
Tamam affetmezse çğreten sana takık demektir ama gelelim bir diğer konuya
Sen 478greenandblue halının markasına baktın mı acaba
sonradan farkettim yaTamam affetmezse çğreten sana takık demektir ama gelelim bir diğer konuya
Sen kalk bakalım 478greenandblue ! halının markasına baktın mı acaba
AyyyAma böyle de bi gerçek var nereye kaçabilir ki?
Eki Görüntüle 1659404
Ay yok canım o kadar kötü müyüzbak strese giriyorum sonra , siz soruyorsunuz bendealbüme fotoğraf yüklemiyorum diye ortalıkta dolanmıyordum korkudan
Lise numaramı buldu gidip yaTamam affetmezse çğreten sana takık demektir ama gelelim bir diğer konuya
Sen 478greenandblue halının markasına baktın mı acaba
Hııı bu hiç olmadıııııayy bu sorunun karşıma çıkacağını biliyordumunuttum ben onu , ama ona da bahanem var oda da avize yok , karanlık
Okul numaran işte hahahah
Şaka yapıyosuun?Lise numaramı buldu gidip yaVe ben şaşıramıyorum
bence bunlardan gaza gelip daha çok çabalamalıTavrımı da böyle sürdürürüm diyorsunKızın çok üstüne gitmemeliyiz bence, sonuçta bu tip davranışlar öğrencilikten soğumasına ve okulu terk etmesine sebep olabilir
Tabikiii :) tutumlu olman ayrı bi özelliğin zaten tam takdirliksin :)Banada tava böreği söylemiştin ve ben hemencecik yapmıştım bende iyiyim ozman dimi :)
yaaa deme öyleAy ne bileyim o korku etkisini yarattın yani oradan buraya
Dilediğimde ben de gayet @Conchiglia gibi olabilirim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?