2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bence eşim bana güvenmedi yani evde soda bile yoktu, üşenmedim evden çıkıp markete gittim..tüm malzemeler hazırdı , hep o eşimin yüzünden komplo kurdu bana ben suçsuzum

Aa durum gittikçe trajik bir hal alıyor. Ben sana hak verdim şimdi. Biberlerin çöpe gitmesine göz yumamamış olman ve sadece bir soda için markete gitmen bencer çok anlamlı ,@Conchiglia da bunlara asla kayıtsız kalmayacaktır

Hehh "Örtmenim ben bitirdim, örtmenim ödev vermiştiniz" tiplememiz de geldi
eee eksik kalmıyım
bence eşim bana güvenmedi yani evde soda bile yoktu, üşenmedim evden çıkıp markete gittim..tüm malzemeler hazırdı , hep o eşimin yüzünden komplo kurdu bana ben suçsuzum
kuzu bu bir bahanemi yapsaydın sen gene böreği dursaydı sabah yerdiniz yada bugün

eee eksik kalmıyım

kuzu bu bir bahanemi yapsaydın sen gene böreği dursaydı sabah yerdiniz yada bugün
Tavrımı da böyle sürdürürüm diyorsun Kızın çok üstüne gitmemeliyiz bence, sonuçta bu tip davranışlar öğrencilikten soğumasına ve okulu terk etmesine sebep olabilir

Hımmm bu elektrikler kesilmişti gibi bir bahane değil bence değerlendirilebilir sayın @Conchiglia

Bu kadar çabama rağmen @Conchiglia hala yumuşamıyorsa, sorun belli '' öğretmen bana takık ''

Tavrımı da böyle sürdürürüm diyorsun Kızın çok üstüne gitmemeliyiz bence, sonuçta bu tip davranışlar öğrencilikten soğumasına ve okulu terk etmesine sebep olabilir

bak strese giriyorum sonra , siz soruyorsunuz bendealbüme fotoğraf yüklemiyorum diye ortalıkta dolanmıyordum korkudan

Ama böyle de bi gerçek var nereye kaçabilir ki?
Eki Görüntüle 1659404
Ayyy En baştaki ben miyim fenerli bak Neyse bunlara benzetmeyelim kendimizi sonra @Conchiglia örtmenim bana daha çok takar
bak strese giriyorum sonra , siz soruyorsunuz bendealbüme fotoğraf yüklemiyorum diye ortalıkta dolanmıyordum korkudan
Ay yok canım o kadar kötü müyüz
Tamam affetmezse çğreten sana takık demektir ama gelelim bir diğer konuya
Sen 478 greenandblue halının markasına baktın mı acaba
Lise numaramı buldu gidip ya Ve ben şaşıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…