• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İtiraf ediyorum almadım çünkü dr yönlendirdiğine değilde başka hastaneye gitmeye karar verdim kızlar

İtiraf ediyorum almadım çünkü dr yönlendirdiğine değilde başka hastaneye gitmeye karar verdim kızlar
Böylece aklındaki soru işareti de kalkmış olur iyi düşünmüşsün kuzu. Nereye gidecerğini belirlediysen oraya al madem bir an evvel randevunu

hım ozaman araştırıp en iyisini bul kuzu tabi ben üni hastanesine gitmen taraftarıyım
üniye gittinmi herşey çok yavaş ilerliyor kuzu o yüzden özele gidicem yine mecburen
Böylece aklındaki soru işareti de kalkmış olur iyi düşünmüşsün kuzu. Nereye gidecerğini belirlediysen oraya al madem bir an evvel randevunu
Belirledim canım alıcam inşallah bugün yarın :-)

yemek yapmadığından bulaşık çıkmıyordur tabi :KK70: ya bende bi yemek yapıom birsürü şey bulaşıkta zaten :KK70: yemekte yedimmi hopp 6 kişiilik takımı aştık :KK70:

aceleye gerek yok kuzu düğne daha var nasılsa bulursun
kuzu biraz acele etsem iyi olacak gibi çok eksik var benim ufak tefek almadım öyle

yerler doluyor ama ramazandan dolaı herkes mayısı düşünüyor sıkıntı yaşamayın
kuzum o sorun değil nişanlımın tanıdık bir restaurant var hem fiyatta çok uyguna gelecek sıkıntı olmaz demiş

kuzu biraz acele etsem iyi olacak gibi çok eksik var benim ufak tefek almadım öyle

kuzum o sorun değil nişanlımın tanıdık bir restaurant var hem fiyatta çok uyguna gelecek sıkıntı olmaz demiş
iyimiş ozmaan severiz böyle tanıdıkları :)

kuzu şeye güveniyorum babam az daha dur falan diyor ona yani zaten ne çabuk geçiyor zaman
Ay amaan zaten zamana yaymaktansa aslında 2 ayda karar verip evleniceksin bi kerede kesip kurtulacaksın şu hazırlık derdinden. Bu ne arkadaş sanki kendimi bildim bileli düğün hazırlığı yapıyorum beynim hata vermeye başladı artık :D

Back