- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Şahsına sorulan sorudan başlayabilirsin kuzu gerisinin bir önemi yok pekkızlar ne konuşmuşsunuzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahsına sorulan sorudan başlayabilirsin kuzu gerisinin bir önemi yok pekkızlar ne konuşmuşsunuzz
Evett sana da soru gelmişti en son, nerede bu kız diyordum ki geldiin. Randevu aldın mı
Şahsına sorulan sorudan başlayabilirsin kuzu gerisinin bir önemi yok pek
Sor bakalım@Conchiglia ciim kızlara fırçalaman bittiyse günün can alıcı sorunu sormak istiyorum :)
@blisss mr randevunu aldınmı şekerim :)
hım ozaman araştırıp en iyisini bul kuzu tabi ben üni hastanesine gitmen taraftarıyımİtiraf ediyorum almadım çünkü dr yönlendirdiğine değilde başka hastaneye gitmeye karar verdim kızlar
Ay neler yapmışım ben öyle yaasen ve @Conchiglia benii bir dönem vallahi strese sokmuştunuz ya bak hatırladım .Günlük yemek takımı ve günlük çatal bıçak takımı mevzusuydu yine 6 kişilik yemek takımı almıştım, günlük içinde renkli çatal bıçak almıştım
Böylece aklındaki soru işareti de kalkmış olur iyi düşünmüşsün kuzu. Nereye gidecerğini belirlediysen oraya al madem bir an evvel randevunuİtiraf ediyorum almadım çünkü dr yönlendirdiğine değilde başka hastaneye gitmeye karar verdim kızlar
üniye gittinmi herşey çok yavaş ilerliyor kuzu o yüzden özele gidicem yine mecburenhım ozaman araştırıp en iyisini bul kuzu tabi ben üni hastanesine gitmen taraftarıyım
Belirledim canım alıcam inşallah bugün yarınBöylece aklındaki soru işareti de kalkmış olur iyi düşünmüşsün kuzu. Nereye gidecerğini belirlediysen oraya al madem bir an evvel randevunu
madem belirledin neyi bekliyorsun kuzucum :) çok yoğunsan yerin adını söyle biz sana alırız randevuüniye gittinmi herşey çok yavaş ilerliyor kuzu o yüzden özele gidicem yine mecburen
Belirledim canım alıcam inşallah bugün yarın
ahah yok canım müdürümle konuşup sorucam hangi güne alayım diye ne olu ne olmaz sorayım işlerde yoğun çünkü çokmadem belirledin neyi bekliyorsun kuzucum :) çok yoğunsan yerin adını söyle biz sana alırız randevu
O zamann hemen ona randevu almalısınİtiraf ediyorum almadım çünkü dr yönlendirdiğine değilde başka hastaneye gitmeye karar verdim kızlar
dediğim gibi kuzucum alıcam günü belirleyince haftaya bir günO zamann hemen ona randevu almalısın
kuzu biraz acele etsem iyi olacak gibi çok eksik var benim ufak tefek almadım öyleyemek yapmadığından bulaşık çıkmıyordur tabi ya bende bi yemek yapıom birsürü şey bulaşıkta zaten yemekte yedimmi hopp 6 kişiilik takımı aştık
aceleye gerek yok kuzu düğne daha var nasılsa bulursun
kuzum o sorun değil nişanlımın tanıdık bir restaurant var hem fiyatta çok uyguna gelecek sıkıntı olmaz demişyerler doluyor ama ramazandan dolaı herkes mayısı düşünüyor sıkıntı yaşamayın
iyimiş ozmaan severiz böyle tanıdıkları :)kuzu biraz acele etsem iyi olacak gibi çok eksik var benim ufak tefek almadım öyle
kuzum o sorun değil nişanlımın tanıdık bir restaurant var hem fiyatta çok uyguna gelecek sıkıntı olmaz demiş
aynen ya bana sordu burda çok güzel bi yer vardı burasımı olsun ama o restaurantta yaparsak yarıdan bile aza gelir ki orayıda biliyorum hoş bir yer dedim tabiki uygun olaniyimiş ozmaan severiz böyle tanıdıkları :)
Eh baharsa senin de o kadar var kuzucum hatta belki daha azAuralee ne kadar az kalmış seninde
kuzu şeye güveniyorum babam az daha dur falan diyor ona yani zaten ne çabuk geçiyor zamanEh baharsa senin de o kadar var kuzucum hatta belki daha az
Ay amaan zaten zamana yaymaktansa aslında 2 ayda karar verip evleniceksin bi kerede kesip kurtulacaksın şu hazırlık derdinden. Bu ne arkadaş sanki kendimi bildim bileli düğün hazırlığı yapıyorum beynim hata vermeye başladı artıkkuzu şeye güveniyorum babam az daha dur falan diyor ona yani zaten ne çabuk geçiyor zaman