• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bence eşim bana güvenmedi :cool: yani evde soda bile yoktu, üşenmedim evden çıkıp markete gittim..tüm malzemeler hazırdı , hep o eşimin yüzünden komplo kurdu bana :KK43: ben suçsuzum :confused:

Aa durum gittikçe trajik bir hal alıyor. Ben sana hak verdim şimdi. Biberlerin çöpe gitmesine göz yumamamış olman ve sadece bir soda için markete gitmen bencer çok anlamlı ,@Conchiglia da bunlara asla kayıtsız kalmayacaktır :D

Hehh "Örtmenim ben bitirdim, örtmenim ödev vermiştiniz" tiplememiz de geldi :KK70:
eee eksik kalmıyım :D
bence eşim bana güvenmedi :cool: yani evde soda bile yoktu, üşenmedim evden çıkıp markete gittim..tüm malzemeler hazırdı , hep o eşimin yüzünden komplo kurdu bana :KK43: ben suçsuzum :confused:
kuzu bu bir bahanemi :D yapsaydın sen gene böreği :D dursaydı sabah yerdiniz yada bugün :D

eee eksik kalmıyım :KK70:

kuzu bu bir bahanemi :KK70: yapsaydın sen gene böreği :KK70: dursaydı sabah yerdiniz yada bugün :KK70:
Tavrımı da böyle sürdürürüm diyorsun :D Kızın çok üstüne gitmemeliyiz bence, sonuçta bu tip davranışlar öğrencilikten soğumasına ve okulu terk etmesine sebep olabilir :D

Hımmm bu elektrikler kesilmişti gibi bir bahane değil bence değerlendirilebilir sayın @Conchiglia

Aa durum gittikçe trajik bir hal alıyor. Ben sana hak verdim şimdi. Biberlerin çöpe gitmesine göz yumamamış olman ve sadece bir soda için markete gitmen bencer çok anlamlı ,@Conchiglia da bunlara asla kayıtsız kalmayacaktır :KK70:

Bu kadar çabama rağmen @Conchiglia hala yumuşamıyorsa, sorun belli '' öğretmen bana takık '':KK20:

Tavrımı da böyle sürdürürüm diyorsun :KK70: Kızın çok üstüne gitmemeliyiz bence, sonuçta bu tip davranışlar öğrencilikten soğumasına ve okulu terk etmesine sebep olabilir :KK70:
Ama böyle de bi gerçek var nereye kaçabilir ki?
zorunlu-egitim_o_7470.jpg

Tavrımı da böyle sürdürürüm diyorsun :KK70: Kızın çok üstüne gitmemeliyiz bence, sonuçta bu tip davranışlar öğrencilikten soğumasına ve okulu terk etmesine sebep olabilir :KK70:

bak strese giriyorum sonra , siz soruyorsunuz bendealbüme fotoğraf yüklemiyorum diye ortalıkta dolanmıyordum korkudan :cool:

Ama böyle de bi gerçek var nereye kaçabilir ki?
Eki Görüntüle 1659404
Ayyy :D:D En baştaki ben miyim fenerli bak :D Neyse bunlara benzetmeyelim kendimizi sonra @Conchiglia örtmenim bana daha çok takar :D
bak strese giriyorum sonra , siz soruyorsunuz bendealbüme fotoğraf yüklemiyorum diye ortalıkta dolanmıyordum korkudan :cool:
Ay yok canım o kadar kötü müyüz :D
Tamam affetmezse çğreten sana takık demektir ama gelelim bir diğer konuya :KK70:
Sen 478 greenandblue greenandblue halının markasına baktın mı acaba :KK70: :KK70:
Lise numaramı buldu gidip ya :D Ve ben şaşıramıyorum :D

Back