Hangi siteden alışveriş yapıyorsun kuzucanım güzel yer trafik yok yaşanacak yer aslında yerleşin yani senide ankaraya beklerim o zaman
bende kardeşimle giyiniyodum o evlenirken kıyamadım hepsini aldı gitti
dolabı fulledim yine bomboş gibi ya
modagramdan yapıyorum forewer new in indirimlerini takip ederim morhipodan çok uyguna denk gelir ama en uygun modagramdan geliyor indirim kodlarım diye bir site var ordanda kod buluyorumHangi siteden alışveriş yapıyorsun kuzu
ya evet ne yaptın @blisss
Aa ayıp olur tabi izmirde ki en büyük english home gidicez zaten benim evde küçük english home
ahahah çok iyiydi ya yakınında diye hava atıyor@Auralee bak biz neler yapıcaz
İstanbul çok hojdir ama benanaşaka bir yana istanbulda 6 yıl oturdum ben arkadaşlarım var gelicem mutlaka sizi de görüciim inşallah
canımm bizdeTrpst ve @Conchiglia buluşucaz
yaparımtahmin ediyorum evini bendede oluştu küçük engilih home
oo sen bayağı kalmışssın istanbulda
yani @Conchiglia tavada su böreği de yapar bize sen anca yakınlara git @Auralee
işte budur börekler dolmalar engilish homelaryaparım
Çok güzelmiş kuzucum güle güle giy :)http://www.modagram.com/kadin/trenckot-bej/detay/70303/314224
bunu aldım kod kullandım 100 tl falan geldi
ve ürün ççok kaliteli
modagramdan yapıyorum forewer new in indirimlerini takip ederim morhipodan çok uyguna denk gelir ama en uygun modagramdan geliyor indirim kodlarım diye bir site var ordanda kod buluyorum
mango online takip edin derim
http://www.modagram.com/kadin/trenckot-bej/detay/70303/314224
bunu aldım kod kullandım 100 tl falan geldi
ve ürün ççok kaliteli
@blisss doğum gününü naptınız hiç sormadık :)
ya evet ne yaptın @blisss
maalesef benim yok İstanbul Anadolu yakasındayım aslında istanbullular böyle gün tarzı yada dışarıda bir alışveriş macerasında ve sonu starbucks karamel machiato içmekle son bulan bir gün muhteşem olabilir. ben varım ya siz?
tamam o vakit yokmu başka artıran kızlar ?O zaman tek benim görüşen, ben buradan tanıştığım 4 kişi ile buluştum.. hatta biri le bu pazar kahvaltıya gidiyoruz.
Ben varım yani
tamam o vakit yokmu başka artıran kızlar ?greenandblue sen neredesin canım
canım ben çok aldım hepsi güzel geldi tavsiye ederimTamam canım modagrama arada bakıyordum kıyafet alışverişi riskli gibi geliyor
hmm o konulara girmeyelimİyi işte fena değildi kızlar gittik yemek yedik hep birlikte kuzenler abiler vs
aaa ne güzel biz tanımıyoruz herhalde bu topicte miydiO zaman tek benim görüşen, ben buradan tanıştığım 4 kişi ile buluştum.. hatta biri le bu pazar kahvaltıya gidiyoruz.
Ben varım yani
sağol kuzum daha iyileri güzel @blisss in olsunTrpst buarada çok güzelmiş güle güle giy kuzu
Ah kuzum benim hepimizin olsun inşallah :)) Beden konusunda tereddütte kalıyorum bencanım ben çok aldım hepsi güzel geldi tavsiye ederim
aaa ne güzel biz tanımıyoruz herhalde bu topicte miydi
sağol kuzum daha iyileri güzel @blisss in olsun
Anadolu yakasının en ücraa köşesi :)
canım mağazalrın az çok bedenlerini biliyosan tamamdır o iş ben ona göre alıyorumAh kuzum benim hepimizin olsun inşallah :)) Beden konusunda tereddütte kalıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?