• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen kim neyi seviyosa kombin ona göre
yani kuzu bende herkesin önünde demeyim dedim de aldın lafı ağzımdan :KK70::KK70:

Haha sağol kuzu ama benim için kendini zorlayıp pembe giyme kıyamam :D
Kıyafette pembeden pek hoşlanmam ama pudramsı olanına hayır demem :D

Haha sağol kuzu ama benim için kendini zorlayıp pembe giyme kıyamam :KK70:
Kıyafette pembeden pek hoşlanmam ama pudramsı olanına hayır demem :KK70:
yani yinede bir yolunu bulurum pembenin diyosun
kış geliyor alışverişe gitmek gerek pudramsı renkler yazda kaldı ama güzel kazaklarda var gibi
kış gelince dolabım bomboş gibi geçen kış ne giydim diyorm

aha çok şaşırdım ben görüşenler vardır diye tahmin ediyordum :KK53:
Yok kuzu olsaydı albümlerde boy boy fotolar olurdu kesin :D :D
yani yinede bir yolunu bulurum pembenin diyosun
kış geliyor alışverişe gitmek gerek pudramsı renkler yazda kaldı ama güzel kazaklarda var gibi
kış gelince dolabım bomboş gibi geçen kış ne giydim diyorm
Yaa ben de tam olarak öyle düşünüyorum işte, geçen kış ne giydim acaba hiçbişeyim yok şuaan.
Ay alışveriş yapmak gerek kışa gerçekten.
Aslında yazdan alacaksın da insanın alası gelmiyor o zaman da :D

Hııııhh işte böyleee :KK70:
Yakınında olucam diye hava mı atılır ama ya millet english homelarda gezip biber dolması yiyo te Allaam aşk olsun :KK70: :KK70:
O zaman hazır yakındayken biz de izmirde bulunmayan bir H&M Home ziyareti yaparız Mrs Pink Mrs Pink :D English home kolay yoksa :P
:KK53::KK53: burada tanışıp, yüz yüze görüşen hiç yok mu ?
Ay ne yazık ki hayır :D
Hayır bir bunu beceremedik iştee :KK70:
Gönüller bir olsun diyim o zaman :D

nasip olursa önce izmir sonra istanbul yapacağım o zaman ararrım kızlar hepinizi
ankaradan kimse yok kuzu olsa kesin görüşürdüm

bizimki senin memlekete yerleşmek istiyor ya , orada okumuş falan :KK49: aslında ankara da olan var ..artık girmiyorlar..Hatta ben bir tanesi ile buluştum, şimdi iş için istanbula yerleşecek yine buluşucaz :KK55:

Yok kuzu olsaydı albümlerde boy boy fotolar olurdu kesin :KK70: :KK70:

Yaa ben de tam olarak öyle düşünüyorum işte, geçen kış ne giydim acaba hiçbişeyim yok şuaan.
Ay alışveriş yapmak gerek kışa gerçekten.
Aslında yazdan alacaksın da insanın alası gelmiyor o zaman da :KK70:
kesinlikle fotolar olurdu kuzu
canım bu büyük sıkıntı yazda aynı şeyleri yaşıyorz
aynen ya yazdan almalı sezon çok pahalı açılmış trençkotu aldım kuzu etiket fiyatı 429 tl idi 100 tl hallettim indirimide buldum bide bot bakıyorum geçen sezon burdada atmıştım baharda çizme almıştım o da 389 falandı 114tl bağlamıştım

Sorma hava da atamadık talihsiz bir cümle yüzünden :KK70:
Ay kuzu ayrıca gerçekten gelirsen mutlaka haber ver unutma :)
Veririm tabi kuzumm çok istiyorum gelmeyi
tahmin ediyorum evini bendede oluştu küçük engilih home
oo sen bayağı kalmışssın istanbulda
yani @Conchiglia tavada su böreği de yapar bize sen anca yakınlara git Auralee Auralee :KK70::KK70:

beyaz giyme toz olur diye saçmalayıp ardından tamam demek istiyorum:KK70::KK70:

Deme deme öyle deme giy gel :D ay tavada su böreğimiii :kk77:

O zaman hazır yakındayken biz de izmirde bulunmayan bir H&M Home ziyareti yaparız Mrs Pink Mrs Pink :KK70: English home kolay yoksa :p

Ay ne yazık ki hayır :KK70:

Gönüller bir olsun diyim o zaman :KK70:
GErçekten çok kötüsünnn buraya da açılacak h&m :63:

Ay tahmin edebiliyorum şu an fotoğrafçının yapması gerekn işler bile bende, sonra bu işler neden yetişmiyor :KK70:

Değil mi cümle hiç beklentideki gibi olmadı :KK70:

Oyy allahm bu nedir :KK70::KK70:

Yemek de yaparım temizlik de diyor :KK70:

En iyisi indirimi beklemek tabi :)
:D benim iki üç parçaya bölündü resmen işler baya her işten birşeyler var :D

Benimde hiç kıyafetim yok :( Annemle ortak giyiniyordum annem çıtırdır baya sağolsun :D evler ayrılınca azaldı kıyafetler

kesinlikle fotolar olurdu kuzu
canım bu büyük sıkıntı yazda aynı şeyleri yaşıyorz
aynen ya yazdan almalı sezon çok pahalı açılmış trençkotu aldım kuzu etiket fiyatı 429 tl idi 100 tl hallettim indirimide buldum bide bot bakıyorum geçen sezon burdada atmıştım baharda çizme almıştım o da 389 falandı 114tl bağlamıştım
Tebrik ediyorum kuzucum seni, inidiridmen bişiler kapmak çok eğlenceli :D
Ay ben kaç zamandır bir kaban neyin almıyorum kendime yeni ya, hoff çıplak kaldım galiba bu kış :D :D

bizimki senin memlekete yerleşmek istiyor ya , orada okumuş falan :KK49: aslında ankara da olan var ..artık girmiyorlar..Hatta ben bir tanesi ile buluştum, şimdi iş için istanbula yerleşecek yine buluşucaz :KK55:
canım güzel yer trafik yok yaşanacak yer aslında yerleşin yani senide ankaraya beklerim o zaman

Benimde hiç kıyafetim yok :KK43: Annemle ortak giyiniyordum annem çıtırdır baya sağolsun :KK70: evler ayrılınca azaldı kıyafetler
bende kardeşimle giyiniyodum o evlenirken kıyamadım hepsini aldı gitti
dolabı fulledim yine bomboş gibi ya

Tebrik ediyorum kuzucum seni, inidiridmen bişiler kapmak çok eğlenceli :KK70:
Ay ben kaç zamandır bir kaban neyin almıyorum kendime yeni ya, hoff çıplak kaldım galiba bu kış :KK70: :KK70:
kabanı internetten al derim bayağı uyguna gelecektir

Ahhh çok güzel olurr kuzum gezeriz h&m nin her mağazasını :KK70:
aynen kuzu hepsini gezeriz alışveriş yaparız

Back