• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Of ağzım sulandı resmen :kk77::KK70::KK70: semizotu var evde çorbada tamam ama tavuğu daha dün yedim ben :KK70: kek yaparım birde evet ana yemeği düşünmem lazım
Arkadaşın yemedi ama idare edilebilir yani hahah :D
Imm opsiyonlu ana yemek sunmadım tabi düşnüyorum hemen, fırında deneyeceğin bişey vardı hani patlıcanlı ona ne dersiin

ben bir şey yapmadım ama, köfte oldular :cool:
Hihi çok iyiii :D Ama sen bu içten kaçıyorsun kuzu, sonra yapamıyorum deme lütfen! Denemeden olmaz kiiii :)
evet mantıklı o olabilir kuzu
Bizimki geçen Lazanya yemiş sen de yaparmısın diyip durdu :D Ne yedim ne de yaptım ama onu denicem bi arada. Ay aklımda birsürü şey var ama icraata dökemedim henüz

Hihi çok iyiii :KK70: Ama sen bu içten kaçıyorsun kuzu, sonra yapamıyorum deme lütfen! Denemeden olmaz kiiii :)

Bizimki geçen Lazanya yemiş sen de yaparmısın diyip durdu :KK70: Ne yedim ne de yaptım ama onu denicem bi arada. Ay aklımda birsürü şey var ama icraata dökemedim henüz
ya benimde öyle şunu yapayım bunu yapayım diyorum ama fırsat bulamıyorum pratiklere gidiyor elim. Lazanya baya meşakkatli bir yemek haberin olsun :KK8:

evet mantıklı o olabilir kuzu

kim yaptı :KK70:

eşim yaptı :oops:
Hihi çok iyiii :KK70: Ama sen bu içten kaçıyorsun kuzu, sonra yapamıyorum deme lütfen! Denemeden olmaz kiiii :)

Bizimki geçen Lazanya yemiş sen de yaparmısın diyip durdu :KK70: Ne yedim ne de yaptım ama onu denicem bi arada. Ay aklımda birsürü şey var ama icraata dökemedim henüz

kaçmıyorum ki bende biber dolması yapıyordum o süre içinde :KK51: hem bir daha ki sefere ben yapıcam :oops:

ya benimde öyle şunu yapayım bunu yapayım diyorum ama fırsat bulamıyorum pratiklere gidiyor elim. Lazanya baya meşakkatli bir yemek haberin olsun :KK8:
Evet uğraştıracak gibi baktım da. Neyse bir hafta sonu denemesi olur o zaman bu da ne yapayım :D
Dediğin gibi fırsat olmuyo bu yaptıklarımıza da çok şükür yani :D
eşim yaptı :oops:

kaçmıyorum ki bende biber dolması yapıyordum o süre içinde :KK51: hem bir daha ki sefere ben yapıcam :oops:

Aa tamam o zaman şimdi oldu kuzu :D Yediniz mi onu peki nasıl oldu sonuç nedir :))

@blisss benimde bir tavuk dolma tarifim var
tavukları haşlayıp didik didik ediyosun başemel sos yapıp harmanlıyosun avucuna alıyosun içine kaşar mantar bezelye biber mısır ne seviyosan koyup kapat sonra üstüne yine aynı tavuktan koy galeta ununa batırıp kızartıyosun domates çorbası pilav ııımmm sonra daha başka tariflerim var çayın yanına eti puf poğaça kurabiye tarifi verebilirim

Evet uğraştıracak gibi baktım da. Neyse bir hafta sonu denemesi olur o zaman bu da ne yapayım :KK70:
Dediğin gibi fırsat olmuyo bu yaptıklarımıza da çok şükür yani :KK70:

Aa tamam o zaman şimdi oldu kuzu :KK70: Yediniz mi onu peki nasıl oldu sonuç nedir :))

Güzel olmuştu , sadece tuzu az olmuştu ama :kk77: başardım onu yani :21:

Evet uğraştıracak gibi baktım da. Neyse bir hafta sonu denemesi olur o zaman bu da ne yapayım :KK70:
Dediğin gibi fırsat olmuyo bu yaptıklarımıza da çok şükür yani :KK70:

Aa tamam o zaman şimdi oldu kuzu :KK70: Yediniz mi onu peki nasıl oldu sonuç nedir :))

hafta içi zor oluyor işte ancak h.sonu denenebilir bunlar :D

tavukları haşlayıp didik didik ediyosun başemel sos yapıp harmanlıyosun avucuna alıyosun içine kaşar mantar bezelye biber mısır ne seviyosan koyup kapat sonra üstüne yine aynı tavuktan koy galeta ununa batırıp kızartıyosun domates çorbası pilav ııımmm sonra daha başka tariflerim var çayın yanına eti puf poğaça kurabiye tarifi verebilirim
Aman zor geldi yapımı :D Ama çok lezzetlidir eminimm denicem mutlaka bol vakitte. poğaça kurabiye değilde kek yapıcam bir de havuç toplarından yapmayı düşünüyorum

hafta içi zor oluyor işte ancak h.sonu denenebilir bunlar :KK70:

Aman zor geldi yapımı :KK70: Ama çok lezzetlidir eminimm denicem mutlaka bol vakitte. poğaça kurabiye değilde kek yapıcam bir de havuç toplarından yapmayı düşünüyorum
evet azıcık uğraştırıcı olur güzel olur canım kek ve havuçlu toplar

O kadar börek tarifi verdimm nerede emekleriimm :KK61:

zaten sen geldin aklıma , ayıracaktım kıymadan börek için, ben diyene kadar köfte harcı olmuşlardı içine yumurta katmadan önce alabilsem yine olurdu ama , napalım kısmet :KK51: yufkalrı da tavada su böreği yapıcam diye umuyoırum :)

Ay çok da severim, onu da garnitür kıyma karışık yaparım mis olur :P Üşenmiyorum ben onu yapmaya ya :D
Ay bu nasıl lezzetli bişey gibi geldi kulağa şu an :kk77:
O kadar börek tarifi verdimm nerede emekleriimm :KK61:
Ben dün akşam kabaklı börek yaptım sayılır mıı

Back