aynen kim neyi seviyosa kombin ona göre
yani kuzu bende herkesin önünde demeyim dedim de aldın lafı ağzımdan
Hayır bir bunu beceremedik iştee
yani yinede bir yolunu bulurum pembenin diyosunHaha sağol kuzu ama benim için kendini zorlayıp pembe giyme kıyamam
Kıyafette pembeden pek hoşlanmam ama pudramsı olanına hayır demem
telefonda falan konuşuyoruz da yüz yüze olmadı kuzuaha çok şaşırdım ben görüşenler vardır diye tahmin ediyordum
Yok kuzu olsaydı albümlerde boy boy fotolar olurdu kesinaha çok şaşırdım ben görüşenler vardır diye tahmin ediyordum
Yaa ben de tam olarak öyle düşünüyorum işte, geçen kış ne giydim acaba hiçbişeyim yok şuaan.yani yinede bir yolunu bulurum pembenin diyosun
kış geliyor alışverişe gitmek gerek pudramsı renkler yazda kaldı ama güzel kazaklarda var gibi
kış gelince dolabım bomboş gibi geçen kış ne giydim diyorm
O zaman hazır yakındayken biz de izmirde bulunmayan bir H&M Home ziyareti yaparızHııııhh işte böyleee
Yakınında olucam diye hava mı atılır ama ya millet english homelarda gezip biber dolması yiyo te Allaam aşk olsun
Ay ne yazık ki hayırburada tanışıp, yüz yüze görüşen hiç yok mu ?
Gönüller bir olsun diyim o zamanHayır bir bunu beceremedik iştee
nasip olursa önce izmir sonra istanbul yapacağım o zaman ararrım kızlar hepinizi
ankaradan kimse yok kuzu olsa kesin görüşürdüm
kesinlikle fotolar olurdu kuzuYok kuzu olsaydı albümlerde boy boy fotolar olurdu kesin
Yaa ben de tam olarak öyle düşünüyorum işte, geçen kış ne giydim acaba hiçbişeyim yok şuaan.
Ay alışveriş yapmak gerek kışa gerçekten.
Aslında yazdan alacaksın da insanın alası gelmiyor o zaman da
Veririm tabi kuzumm çok istiyorum gelmeyiSorma hava da atamadık talihsiz bir cümle yüzünden
Ay kuzu ayrıca gerçekten gelirsen mutlaka haber ver unutma :)
tahmin ediyorum evini bendede oluştu küçük engilih home
oo sen bayağı kalmışssın istanbulda
yani @Conchiglia tavada su böreği de yapar bize sen anca yakınlara gitAuralee
beyaz giyme toz olur diye saçmalayıp ardından tamam demek istiyorum
GErçekten çok kötüsünnn buraya da açılacak h&mO zaman hazır yakındayken biz de izmirde bulunmayan bir H&M Home ziyareti yaparızMrs Pink English home kolay yoksa
Ay ne yazık ki hayır
Gönüller bir olsun diyim o zaman
Oo bu çok havalıııO zaman hazır yakındayken biz de izmirde bulunmayan bir H&M Home ziyareti yaparızMrs Pink English home kolay yoksa
Ay tahmin edebiliyorum şu an fotoğrafçının yapması gerekn işler bile bende, sonra bu işler neden yetişmiyor
Değil mi cümle hiç beklentideki gibi olmadı
Oyy allahm bu nedir
Yemek de yaparım temizlik de diyor
En iyisi indirimi beklemek tabi :)
Tebrik ediyorum kuzucum seni, inidiridmen bişiler kapmak çok eğlencelikesinlikle fotolar olurdu kuzu
canım bu büyük sıkıntı yazda aynı şeyleri yaşıyorz
aynen ya yazdan almalı sezon çok pahalı açılmış trençkotu aldım kuzu etiket fiyatı 429 tl idi 100 tl hallettim indirimide buldum bide bot bakıyorum geçen sezon burdada atmıştım baharda çizme almıştım o da 389 falandı 114tl bağlamıştım
Ahhh çok güzel olurr kuzum gezeriz h&m nin her mağazasını@blisss ankarada olan bir sürü h&m mağazından bir çoğunda ağırlamayı davet ederim
canım güzel yer trafik yok yaşanacak yer aslında yerleşin yani senide ankaraya beklerim o zamanbizimki senin memlekete yerleşmek istiyor ya , orada okumuş falanaslında ankara da olan var ..artık girmiyorlar..Hatta ben bir tanesi ile buluştum, şimdi iş için istanbula yerleşecek yine buluşucaz
bende kardeşimle giyiniyodum o evlenirken kıyamadım hepsini aldı gittiBenimde hiç kıyafetim yokAnnemle ortak giyiniyordum annem çıtırdır baya sağolsun evler ayrılınca azaldı kıyafetler
maalesef benim yok İstanbul Anadolu yakasındayım aslında istanbullular böyle gün tarzı yada dışarıda bir alışveriş macerasında ve sonu starbucks karamel machiato içmekle son bulan bir gün muhteşem olabilir. ben varım ya siz?burada tanışıp, yüz yüze görüşen hiç yok mu ?
kabanı internetten al derim bayağı uyguna gelecektirTebrik ediyorum kuzucum seni, inidiridmen bişiler kapmak çok eğlenceli
Ay ben kaç zamandır bir kaban neyin almıyorum kendime yeni ya, hoff çıplak kaldım galiba bu kış
aynen kuzu hepsini gezeriz alışveriş yaparızAhhh çok güzel olurr kuzum gezeriz h&m nin her mağazasını
O da riskli ama ya, dur bakayım yine de çıkar belki bişeylerkabanı internetten al derim bayağı uyguna gelecektir
yok ya menun kalmazsan iade edersin ben kaban ve çizme işini ordan hallediyorum ayakkabı falanda almak lazım hoffffO da riskli ama ya, dur bakayım yine de çıkar belki bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?