• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım güzel yer trafik yok yaşanacak yer aslında yerleşin yani senide ankaraya beklerim o zaman

bende kardeşimle giyiniyodum o evlenirken kıyamadım hepsini aldı gitti
dolabı fulledim yine bomboş gibi ya
Hangi siteden alışveriş yapıyorsun kuzu

Hangi siteden alışveriş yapıyorsun kuzu
modagramdan yapıyorum forewer new in indirimlerini takip ederim morhipodan çok uyguna denk gelir ama en uygun modagramdan geliyor indirim kodlarım diye bir site var ordanda kod buluyorum
mango online takip edin derim

Aa ayıp olur tabi izmirde ki en büyük english home gidicez zaten benim evde küçük english home :KK70:

ahahah çok iyiydi ya yakınında diye hava atıyor :KK70: @Auralee bak biz neler yapıcaz :cool::KK70:
İstanbul çok hojdir ama benana :KK70: şaka bir yana istanbulda 6 yıl oturdum ben arkadaşlarım var gelicem mutlaka sizi de görüciim inşallah

canımm bizde Trpst Trpst ve @Conchiglia buluşucaz :63:
:D :D yetiştimm kuzu sıkıntı yokk

modagramdan yapıyorum forewer new in indirimlerini takip ederim morhipodan çok uyguna denk gelir ama en uygun modagramdan geliyor indirim kodlarım diye bir site var ordanda kod buluyorum
mango online takip edin derim

http://www.modagram.com/kadin/trenckot-bej/detay/70303/314224
bunu aldım kod kullandım 100 tl falan geldi
ve ürün ççok kaliteli

Tamam canım modagrama arada bakıyordum kıyafet alışverişi riskli gibi geliyor
@blisss doğum gününü naptınız hiç sormadık :)
Bakınayım madem biraz kuzu tamamdır

Ayy evet ya sormadık hakkaten , @blisss ne yaptınız kuzucum

hmm o konulara girmeyelim :D İyi işte fena değildi kızlar gittik yemek yedik hep birlikte kuzenler abiler vs

maalesef benim yok İstanbul Anadolu yakasındayım aslında istanbullular böyle gün tarzı yada dışarıda bir alışveriş macerasında ve sonu starbucks karamel machiato içmekle son bulan bir gün muhteşem olabilir. ben varım ya siz?:KK50:

O zaman tek benim görüşen, ben buradan tanıştığım 4 kişi ile buluştum.. hatta biri le bu pazar kahvaltıya gidiyoruz.
Ben varım yani :KK53:

Tamam canım modagrama arada bakıyordum kıyafet alışverişi riskli gibi geliyor

hmm o konulara girmeyelim :KK70: İyi işte fena değildi kızlar gittik yemek yedik hep birlikte kuzenler abiler vs
canım ben çok aldım hepsi güzel geldi tavsiye ederim

O zaman tek benim görüşen, ben buradan tanıştığım 4 kişi ile buluştum.. hatta biri le bu pazar kahvaltıya gidiyoruz.
Ben varım yani :KK53:
aaa ne güzel biz tanımıyoruz herhalde bu topicte miydi

Trpst Trpst buarada çok güzelmiş güle güle giy kuzu
sağol kuzum daha iyileri güzel @blisss in olsun

Back