• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Birilerinin uyuzluk damarı kabardı :KK70: Hem oraya gidip buraya gelmiyor hem hava yapıyor :KK70: Biz de Mrs Pink Mrs Pink curlygirl curlygirl greenandblue greenandblue toplaşıp atarız o zaman görürsünüz. Hem ben ctesi günü Mrs Pink Mrs Pink ciğimin çok yakınında olucam :p
Hııııhh işte böyleee :D
Yakınında olucam diye hava mı atılır ama ya millet english homelarda gezip biber dolması yiyo te Allaam aşk olsun :D :D

orasıda aklımda kuzular ama gelemedim bir türlü oraya gelirsem hemen arayacağım sizi pembe giyinip öyle geleceğim
Haha arkadaşa göre kombin yapıcaksın demek çok iyi :D
işte yani ben demeyim demeyim dedim de gör kardeş gör:KK70::KK70::KK70:
Yani ben de demek istemezdim burda sizlerin gözü önünde ama tutamadım hahah :D

beraber engilih home gitmezsek saymam o ziyareti :KK48:
Aa ayıp olur tabi izmirde ki en büyük english home gidicez zaten benim evde küçük english home :D
Bi fotoğraf da bana lazım bence :KK70:
İstanbul çok tatlı gelsenize hahaha :KK70:
Hııııhh işte böyleee :KK70:
Yakınında olucam diye hava mı atılır ama ya millet english homelarda gezip biber dolması yiyo te Allaam aşk olsun :KK70: :KK70:
ahahah çok iyiydi ya yakınında diye hava atıyor :D Auralee Auralee bak biz neler yapıcaz :cool::D
İstanbul çok hojdir ama benana :D şaka bir yana istanbulda 6 yıl oturdum ben arkadaşlarım var gelicem mutlaka sizi de görüciim inşallah
Birilerinin uyuzluk damarı kabardı :KK70: Hem oraya gidip buraya gelmiyor hem hava yapıyor :KK70: Biz de Mrs Pink Mrs Pink curlygirl curlygirl greenandblue greenandblue toplaşıp atarız o zaman görürsünüz. Hem ben ctesi günü Mrs Pink Mrs Pink ciğimin çok yakınında olucam :p

canımm bizde Trpst Trpst ve @Conchiglia buluşucaz :63:

Haha arkadaşa göre kombin yapıcaksın demek çok iyi :KK70:

Yani ben de demek istemezdim burda sizlerin gözü önünde ama tutamadım hahah :KK70:
aynen kim neyi seviyosa kombin ona göre
yani kuzu bende herkesin önünde demeyim dedim de aldın lafı ağzımdan :KK70::KK70:

ahahah çok iyiydi ya yakınında diye hava atıyor :KK70: Auralee Auralee bak biz neler yapıcaz :cool::KK70:
İstanbul çok hojdir ama benana :KK70: şaka bir yana istanbulda 6 yıl oturdum ben arkadaşlarım var gelicem mutlaka sizi de görüciim inşallah
Sorma hava da atamadık talihsiz bir cümle yüzünden :D
Ay kuzu ayrıca gerçekten gelirsen mutlaka haber ver unutma :)

Aa ayıp olur tabi izmirde ki en büyük english home gidicez zaten benim evde küçük english home :KK70:

ahahah çok iyiydi ya yakınında diye hava atıyor :KK70: Auralee Auralee bak biz neler yapıcaz :cool::KK70:
İstanbul çok hojdir ama benana :KK70: şaka bir yana istanbulda 6 yıl oturdum ben arkadaşlarım var gelicem mutlaka sizi de görüciim inşallah

canımm bizde Trpst Trpst ve @Conchiglia buluşucaz :63:
tahmin ediyorum evini bendede oluştu küçük engilih home
oo sen bayağı kalmışssın istanbulda
yani @Conchiglia tavada su böreği de yapar bize sen anca yakınlara git Auralee Auralee :KK70::KK70:

Back