Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse iade hakkımız var zaten en kötücanım mağazalrın az çok bedenlerini biliyosan tamamdır o iş ben ona göre alıyorum
Öfff hava kötü olunca çalışılmıyo, böyle güneşli olunca çalışılmıyo. Yazın zaten çalışılmıyo.
Nolcak bu durum yaaa
yazını anladım da hava kötüyken ofiste çalışılıyor gayette kahveni alıyosun ohh missÖfff hava kötü olunca çalışılmıyo, böyle güneşli olunca çalışılmıyo. Yazın zaten çalışılmıyo.
Nolcak bu durum yaaa
aynen canım iade edersinneyse iade hakkımız var zaten en kötü
Sen bahane arıyor olmayasın
Sen bahane arıyor olmayasın
Haha evet problem bende olabilir kızlar haklısınızazını anladım da hava kötüyken ofiste çalışılıyor gayette kahveni alıyosun ohh miss
bahaneci seni
Evet ben gördüm ve resmen ödüm koptu o an. Saçmalıkaz önce sweet bişey diye biri alakasız bi resim attı benden başka gören oldu mu kızlar
Bende gördüm yaaz önce sweet bişey diye biri alakasız bi resim attı benden başka gören oldu mu kızlar
Haha evet problem bende olabilir kızlar haklısınız
Kötü olunca ofiste çalışılıyor da gelene kadar binbir çile işte amaaan
Evet ben gördüm ve resmen ödüm koptu o an. Saçmalık
ya ne alaka dedimBende gördüm ya
Eğlenmek istedi işte ama tutmadıya ne alaka dedim
O zaman el birliği ile çıkarmışız aradan bende kib ledim hemen.canım aynen hava şartları kötüyse ofis iyi ama gelmek sıkıntı doğru diyosun
kibledim ben foto yok şuan ne anlamsız şeyler yapıyorlar ya
görmezden gelmek iyi oldu ama bu ne ya dedimEğlenmek istedi işte ama tutmadı
haha aynen hemen kib resimde tuhaftıO zaman el birliği ile çıkarmışız aradan bende kib ledim hemen.
Tövbe yarabbim
çay mı yemek mi önerilerim varkızlar yarın akşam arkadaşım gelecek pazar akşamı da annemlerr ne yapsam acabaa
Uuu iki gün hemi deeekızlar yarın akşam arkadaşım gelecek pazar akşamı da annemlerr ne yapsam acabaa
bende gördüm neydi o öyle ya tövbe bismillahaz önce sweet bişey diye biri alakasız bi resim attı benden başka gören oldu mu kızlar
çayda yemekte hahhaçay mı yemek mi önerilerim var
evett eşim akşam evde olmayacakda arkadaş tek evet kuzumUuu iki gün hemi deee
Akşam yemeği mi ikisi de?
Bir de arkadaş tek mi ona göre düşünmek gerek
Tek arkadaşa çok şatafata gerek yok herhalde kuzucum. Benim eşim dün tavuk fajita gibi bişey yapmış süper olmuşu şuan olsa hala yerim Tavuklar kırmızı biber yeşil biber ve havuçlar jülyen doğranmış soğan ve sarımsak da vardı tabii falan müthiş olmuştu. Bir de ben yanına beğendili makarna yaptım o da çok iyi oldu.çayda yemekte hahha
evett eşim akşam evde olmayacakda arkadaş tek evet kuzum
canım ben çok aldım hepsi güzel geldi tavsiye ederim
aaa ne güzel biz tanımıyoruz herhalde bu topicte miydi
sağol kuzum daha iyileri güzel @blisss in olsun
Of ağzım sulandı resmen semizotu var evde çorbada tamam ama tavuğu daha dün yedim ben kek yaparım birde evet ana yemeği düşünmem lazımTek arkadaşa çok şatafata gerek yok herhalde kuzucum. Benim eşim dün tavuk fajita gibi bişey yapmış süper olmuşu şuan olsa hala yerim Tavuklar kırmızı biber yeşil biber ve havuçlar jülyen doğranmış soğan ve sarımsak da vardı tabii falan müthiş olmuştu. Bir de ben yanına beğendili makarna yaptım o da çok iyi oldu.
Yanına bir çorba bir de mesela semizotu salatası falan yapsak kurtarmaz mı? Bir de tatlı bişey yaparsın kek falan. Tarçınlı cevizli meselaa. Ya da havuçlu tarçınlı. Ay bu menüyü benim çok canım çekti ya öf