• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Öfff hava kötü olunca çalışılmıyo, böyle güneşli olunca çalışılmıyo. Yazın zaten çalışılmıyo.
Nolcak bu durum yaaa :D :D

Öfff hava kötü olunca çalışılmıyo, böyle güneşli olunca çalışılmıyo. Yazın zaten çalışılmıyo.
Nolcak bu durum yaaa :KK70: :KK70:
yazını anladım da hava kötüyken ofiste çalışılıyor gayette kahveni alıyosun ohh miss
bahaneci seni

neyse iade hakkımız var zaten en kötü :KK70:

Sen bahane arıyor olmayasın :KK70:
aynen canım iade edersin

Sen bahane arıyor olmayasın :KK70:
azını anladım da hava kötüyken ofiste çalışılıyor gayette kahveni alıyosun ohh miss
bahaneci seni
Haha evet problem bende olabilir kızlar haklısınız :D :D
Kötü olunca ofiste çalışılıyor da gelene kadar binbir çile işte amaaan :D
az önce sweet bişey diye biri alakasız bi resim attı benden başka gören oldu mu kızlar
Evet ben gördüm ve resmen ödüm koptu o an. Saçmalık

Haha evet problem bende olabilir kızlar haklısınız :KK70: :KK70:
Kötü olunca ofiste çalışılıyor da gelene kadar binbir çile işte amaaan :KK70:

Evet ben gördüm ve resmen ödüm koptu o an. Saçmalık

canım aynen hava şartları kötüyse ofis iyi ama gelmek sıkıntı doğru diyosun

kibledim ben foto yok şuan ne anlamsız şeyler yapıyorlar ya

çayda yemekte hahha :KK70:

evett eşim akşam evde olmayacakda :KK70: arkadaş tek evet kuzum
Tek arkadaşa çok şatafata gerek yok herhalde kuzucum. Benim eşim dün tavuk fajita gibi bişey yapmış süper olmuşu şuan olsa hala yerim :KK70: Tavuklar kırmızı biber yeşil biber ve havuçlar jülyen doğranmış soğan ve sarımsak da vardı tabii falan müthiş olmuştu. Bir de ben yanına beğendili makarna yaptım o da çok iyi oldu.
Yanına bir çorba bir de mesela semizotu salatası falan yapsan kurtarmaz mı? :KK70: Bir de tatlı bişey yaparsın kek falan. Tarçınlı cevizli meselaa. Ya da havuçlu tarçınlı. Ay bu menüyü benim çok canım çekti ya öf :KK70:

Tek arkadaşa çok şatafata gerek yok herhalde kuzucum. Benim eşim dün tavuk fajita gibi bişey yapmış süper olmuşu şuan olsa hala yerim :KK70: Tavuklar kırmızı biber yeşil biber ve havuçlar jülyen doğranmış soğan ve sarımsak da vardı tabii falan müthiş olmuştu. Bir de ben yanına beğendili makarna yaptım o da çok iyi oldu.
Yanına bir çorba bir de mesela semizotu salatası falan yapsak kurtarmaz mı? :KK70: Bir de tatlı bişey yaparsın kek falan. Tarçınlı cevizli meselaa. Ya da havuçlu tarçınlı. Ay bu menüyü benim çok canım çekti ya öf :KK70:
Of ağzım sulandı resmen :kk77::KK70::KK70: semizotu var evde çorbada tamam ama tavuğu daha dün yedim ben :D kek yaparım birde evet ana yemeği düşünmem lazım

Back