canım ben kontakt lens uzmanıyım hastanede çalışıyorum.aynen aile olmasa ayrılmıştım elli kez bakalım sen ne iş yapıyordun?
kuzu mutlaka ararım zaten oturup bir kahve içeriz fotoğraf çekipAaa çok güzel olurr mutlaka haber ver kuzu gelirsen
Kıskanmaa
hastahanede çalışmakta zor gerçektencanım ben kontakt lens uzmanıyım hastanede çalışıyorum.
Hahah atarız tabii sana dolmada yaparım benkuzu mutlaka ararım zaten oturup bir kahve içeriz fotoğraf çekipAuralee ye atarız güzel olur
hastahanede çalışmakta zor gerçekten
beraber engilih home gitmezsek saymam o ziyaretiHahah atarız tabii sana dolmada yaparım ben
kuzu mutlaka ararım zaten oturup bir kahve içeriz fotoğraf çekipAuralee ye atarız güzel olur
Bi fotoğraf da bana lazım benceHahah atarız tabii sana dolmada yaparım ben
Birilerinin uyuzluk damarı kabardıkuzu mutlaka ararım zaten oturup bir kahve içeriz fotoğraf çekipAuralee ye atarız güzel olur
orasıda aklımda kuzular ama gelemedim bir türlü oraya gelirsem hemen arayacağım sizi pembe giyinip öyle geleceğimBi fotoğraf da bana lazım bence
İstanbul çok tatlı gelsenize hahaha
Hııııhh işte böyleeeBirilerinin uyuzluk damarı kabardıHem oraya gidip buraya gelmiyor hem hava yapıyor Biz de Mrs Pink curlygirl greenandblue toplaşıp atarız o zaman görürsünüz. Hem ben ctesi günü Mrs Pink ciğimin çok yakınında olucam
daha buluşmadığınız aynı hata buluşun tabi ama orayada geleceğim ki bir gün pembe bir sarı giyip geleceğim hemdeBirilerinin uyuzluk damarı kabardıHem oraya gidip buraya gelmiyor hem hava yapıyor Biz de Mrs Pink curlygirl greenandblue toplaşıp atarız o zaman görürsünüz. Hem ben ctesi günü Mrs Pink ciğimin çok yakınında olucam
işte yani ben demeyim demeyim dedim de gör kardeş görHııııhh işte böyleee
Yakınında olucam diye hava mı atılır ama ya millet english homelarda gezip biber dolması yiyo te Allaam aşk olsun
Birilerinin uyuzluk damarı kabardıHem oraya gidip buraya gelmiyor hem hava yapıyor Biz de Mrs Pink curlygirl greenandblue toplaşıp atarız o zaman görürsünüz. Hem ben ctesi günü Mrs Pink ciğimin çok yakınında olucam
nasip olursa önce izmir sonra istanbul yapacağım o zaman ararrım kızlar hepiniziburada tanışıp, yüz yüze görüşen hiç yok mu ?
Haha arkadaşa göre kombin yapıcaksın demek çok iyiorasıda aklımda kuzular ama gelemedim bir türlü oraya gelirsem hemen arayacağım sizi pembe giyinip öyle geleceğim
Yani ben de demek istemezdim burda sizlerin gözü önünde ama tutamadım hahahişte yani ben demeyim demeyim dedim de gör kardeş gör
Aa ayıp olur tabi izmirde ki en büyük english home gidicez zaten benim evde küçük english homeberaber engilih home gitmezsek saymam o ziyareti
Bi fotoğraf da bana lazım bence
İstanbul çok tatlı gelsenize hahaha
ahahah çok iyiydi ya yakınında diye hava atıyorHııııhh işte böyleee
Yakınında olucam diye hava mı atılır ama ya millet english homelarda gezip biber dolması yiyo te Allaam aşk olsun
Birilerinin uyuzluk damarı kabardıHem oraya gidip buraya gelmiyor hem hava yapıyor Biz de Mrs Pink curlygirl greenandblue toplaşıp atarız o zaman görürsünüz. Hem ben ctesi günü Mrs Pink ciğimin çok yakınında olucam
Hayır bir bunu beceremedik işteeburada tanışıp, yüz yüze görüşen hiç yok mu ?
aynen kim neyi seviyosa kombin ona göreHaha arkadaşa göre kombin yapıcaksın demek çok iyi
Yani ben de demek istemezdim burda sizlerin gözü önünde ama tutamadım hahah
bana da beyaz giy ozaman lütfenaynen kim neyi seviyosa kombin ona göre
yani kuzu bende herkesin önünde demeyim dedim de aldın lafı ağzımdan
Sorma hava da atamadık talihsiz bir cümle yüzündenahahah çok iyiydi ya yakınında diye hava atıyorAuralee bak biz neler yapıcaz
İstanbul çok hojdir ama benanaşaka bir yana istanbulda 6 yıl oturdum ben arkadaşlarım var gelicem mutlaka sizi de görüciim inşallah
tahmin ediyorum evini bendede oluştu küçük engilih homeAa ayıp olur tabi izmirde ki en büyük english home gidicez zaten benim evde küçük english home
ahahah çok iyiydi ya yakınında diye hava atıyorAuralee bak biz neler yapıcaz
İstanbul çok hojdir ama benanaşaka bir yana istanbulda 6 yıl oturdum ben arkadaşlarım var gelicem mutlaka sizi de görüciim inşallah
canımm bizdeTrpst ve @Conchiglia buluşucaz
beyaz giyme toz olur diye saçmalayıp ardından tamam demek istiyorumbana da beyaz giy ozaman lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?