Bunlar espri tabi kuzucum, sevgi olmadan olacak işler değil . İnsan içten gele gele yapıyor :)annesinin çok hoşuna gitti oğluna bakıyor olmam ama salt onu sevdiğim için yaptım orada mesaj vermedim kuzucuğum
ya ben bu işten çok bunaldım çok geç çıkıyoruz istediğim gibi kazanamıyorum son günlerde bunalıma girdim
vay be işte budur dolma derken sarma mıdır acaba?Anlamış işte kuzuEn güzelini yapmışsın
İyi gidiyor valla bende şaşırıyorumgeçen arkadaşım geldi hayatımda yediğim en güzel dolma sen böyle yemek yapabiliyormuydun diyor bana hahah
Ya evet insan çok seviniyor böyle oluncaUuu bu cümlelere bayılıyorum ya nasıl motive oluyor insan di mi
Ellerine sağlık kuzucumm :)
Kırmızı biber dolmasıvay be işte budur dolma derken sarma mıdır acaba?
yoksa biber dolması mı çok severim
canım bende sabrediyorum ama aile şirketi oldupu için kendi işimde değil bakalım nereye kadaral benden de o kadar yetmiyor vallahi de billahi de allah gönlümüze göre versin ben evlenene kadar sabrediyorum sonrası tazminatla biten bir iş olacak burası benim için
canım hep değil ama düzen yok çıkış saati sözde altı ama çok nadir altıda çıkıldığı yani keyif bekliyoruz bazen sırf iş güç değil misafirleri geliyor bizde gitmesini bekliyoruz yemek ve çayla ilgilenen bir ablada var neyi bekliyoruz biz anlamıyorumBunlar espri tabi kuzucum, sevgi olmadan olacak işler değil . İnsan içten gele gele yapıyor :)
Evet dün 9da çıkıyorum diyince şaşırdım bi ya hep mi o saatte çıkıyodun kii
ay bayılırım hemde kırmızı biber şu saatte iştahımı kabarttın ııımmmKırmızı biber dolmasıGel sana da yapayım
Ayy sabah sabah yenirmi oay bayılırım hemde kırmızı biber şu saatte iştahımı kabarttın ııımmm
dolmayıda herkes beceremez dipnot
ne bileyim en sevdiğim yemek ondan belkideAyy sabah sabah yenirmi oBende ilk defa yaptım kuzu şaşırtıcı bir şekilde güzel oldu
Benimde canım çekti bak şimdine bileyim en sevdiğim yemek ondan belkide
bak gördün mü ohh mis yanında yoğurt bana bişeyler oldu yapıp kargoluyosun @blisssBenimde canım çekti bak şimdi
canım ya aile şirketi olması da ayrı bir dert işte çat diye hadi bana eyvallah diyemiyorsun vardır bunda da bir hayır saçma sapan kurallar bune ya vallahi bundan önceki çalıştığım yerde asker kuralları vardı 5 sene nasıl idare ettim orayı şaşırıyorum burdada 3 yıl oldu ama huzur yok para az ayy ne biliyim gerçekten bende bunalıyorum şimdi yanımdaki arkadaşta doğum iznine ayrılıyor sanırım o gelecek ben burada olmamış olacağım ama bakalım kısmet herşey ama evlenen insan için zor yanicanım bende sabrediyorum ama aile şirketi oldupu için kendi işimde değil bakalım nereye kadar
canım hep değil ama düzen yok çıkış saati sözde altı ama çok nadir altıda çıkıldığı yani keyif bekliyoruz bazen sırf iş güç değil misafirleri geliyor bizde gitmesini bekliyoruz yemek ve çayla ilgilenen bir ablada var neyi bekliyoruz biz anlamıyorum
ben kendi işimi yapsam çok daha farklı olacak bakalım sabrımın son demlerindeyim emeğime göre azda alıyorum
izmire bir arkadaşımı gelin veriyoruz düğününe gelme ihtimalim var bakalım ziyaret ederimahahah hemen yarın pazara gidicem biber alıcam senin için
aynen aile olmasa ayrılmıştım elli kez bakalım sen ne iş yapıyordun?canım ya aile şirketi olması da ayrı bir dert işte çat diye hadi bana eyvallah diyemiyorsun vardır bunda da bir hayır saçma sapan kurallar bune ya vallahi bundan önceki çalıştığım yerde asker kuralları vardı 5 sene nasıl idare ettim orayı şaşırıyorum burdada 3 yıl oldu ama huzur yok para az ayy ne biliyim gerçekten bende bunalıyorum şimdi yanımdaki arkadaşta doğum iznine ayrılıyor sanırım o gelecek ben burada olmamış olacağım ama bakalım kısmet herşey ama evlenen insan için zor yani
Bi istanbula gelme zatenizmire bir arkadaşımı gelin veriyoruz düğününe gelme ihtimalim var bakalım ziyaret ederim
bende bayılırım kara lahana,beyaz lahana,kuru patlıcan,sarma,biber özellikle antep usulü yapılıyorsa tadından yenmez dolma işinde ayıptır söylemesi bende iyiyimdir ama kıymalı sevmem ya öyle de bir durum söz konusu annemlerde kıymalı etli sever yaptığında özel bana zeytinyağlı yaparne bileyim en sevdiğim yemek ondan belkide
Öff çok can sıkıcı gerçektenn.canım hep değil ama düzen yok çıkış saati sözde altı ama çok nadir altıda çıkıldığı yani keyif bekliyoruz bazen sırf iş güç değil misafirleri geliyor bizde gitmesini bekliyoruz yemek ve çayla ilgilenen bir ablada var neyi bekliyoruz biz anlamıyorum
ben kendi işimi yapsam çok daha farklı olacak bakalım sabrımın son demlerindeyim emeğime göre azda alıyorum
valla kuzu aklımda bi gelemedim fırsatını bulsam hemen geleceğim daha öncesinde geliyorduk aslındaBi istanbula gelme zatenAy ara ara okuyorum kızlar çok bakamıyorm yakaladığıma yazarım
bende çok severim kuru patlıcan falan harika oluyor etli yaprak sarmayıda severim benbende bayılırım kara lahana,beyaz lahana,kuru patlıcan,sarma,biber özellikle antep usulü yapılıyorsa tadından yenmez dolma işinde ayıptır söylemesi bende iyiyimdir ama kıymalı sevmem ya öyle de bir durum söz konusu annemlerde kıymalı etli sever yaptığında özel bana zeytinyağlı yapar
canım sürekli terfi alıp duruyorum bide çok komik çıkış saatlerim düzelse oda yeter bana bakalım işteÖff çok can sıkıcı gerçektenn.
Hayırlısı olsun kuzucum ya İnşallah daha iyi şartlara geçiş yapabilirsin
Aaa çok güzel olurr mutlaka haber ver kuzu gelirsenizmire bir arkadaşımı gelin veriyoruz düğününe gelme ihtimalim var bakalım ziyaret ederim
KıskanmaaBi istanbula gelme zatenAy ara ara okuyorum kızlar çok bakamıyorm yakaladığıma yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?