• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yine pahalı geldi bana :KK53:

Tasarımcı değil misin arkadaşım her işi sen yapmalısın aa :KK53:

Pahalı:KK48:
günaydın kızlar,
evet şuan için pahalı ama sezon bitince gör birde düşer fiyatları o zaman alıcam ucuz değilse bende kalkışmıyorum zaten yeni inci marka olarak çok pahalı ama gayet kullanışlı ve kaliteli

mideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboya

deliyim gözü kara deliyim dün ben ne yaptım bi bilseniz sakarlıkta çığır açtım
kimono giymiştim sen çorbayı getirirken kapının koluna takıl Allahtan mutfak kapısı hoppp çorba havaya
hoopp çorba yerlere ve kapıya bide temizlikle uğraştım

sağol kuzu artık elma kekikler mi kaynatmadım sıcak su lastikleri mi yapmadım

sağol kuzu mide pert annem dedi ki belki üşüttün belki yediğin bişey dokundu bende dedim anne yediği bişey dokunduysa hayatta bulamayız ne bulduysa yiyor diyorum

yok seyredemedimde ara ara baktım annesi vardı ama kuzu gerekli tüm bakımları yaptım sıcak sular elma kekikler yatağıma bile yatırıdm daha ne yapayım
hahha bencede en mantıklısı memleketine taşınsın:KK70::KK70::KK70:
amanda amannn nasılda düşünürmüş bakarmış nişanlısına :) ayyy tek bir kasemin yoksa bütün çorbayımııı

mideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboya

kimono giymiştim sen çorbayı getirirken kapının koluna takıl Allahtan mutfak kapısı hoppp çorba havaya

sağol kuzu artık elma kekikler mi kaynatmadım sıcak su lastikleri mi yapmadım

sağol kuzu mide pert annem dedi ki belki üşüttün belki yediğin bişey dokundu bende dedim anne yediği bişey dokunduysa hayatta bulamayız ne bulduysa yiyor diyorum

yok seyredemedimde ara ara baktım annesi vardı ama kuzu gerekli tüm bakımları yaptım sıcak sular elma kekikler yatağıma bile yatırıdm daha ne yapayım
hahha bencede en mantıklısı memleketine taşınsın:KK70::KK70::KK70:
çok fenasın zeroğlu :KK70: çocuğu memlekete de gönderdin neyse çok geçmiş olsun geçer inşallah ama o çorba gerçekten facia bir son ile karşılaşmış sen çok heyecanlısın ben de kendimi düşünemiyorum birde şöyle bir düşünce de oluyor bende buna benzer kazarlar yaşadığımda aaayy diyorum şimdi acaba içlerinden ne sakar gelin elide bir şey tutmuyor gibi vs şeyler diyolarmıdır bir şeyide beceremedim oluyorum hahaha:KK67:

çok fenasın zeroğlu :KK70: çocuğu memlekete de gönderdin neyse çok geçmiş olsun geçer inşallah ama o çorba gerçekten facia bir son ile karşılaşmış sen çok heyecanlısın ben de kendimi düşünemiyorum birde şöyle bir düşünce de oluyor bende buna benzer kazarlar yaşadığımda aaayy diyorum şimdi acaba içlerinden ne sakar gelin elide bir şey tutmuyor gibi vs şeyler diyolarmıdır bir şeyide beceremedim oluyorum hahaha:KK67:
kuzu niye fena olayım
hem heyecandan değil o kimonodan bu ilkti ve son olmasını yeğliyorum:KK70::KK70:

kuzu niye fena olayım
hem heyecandan değil o kimonodan bu ilkti ve son olmasını yeğliyorum:KK70::KK70:
ne biliyim benim aklımda sen heyecanlı tırtıl olarak kaldın :KK48: anlattıklarında hep heyecanlı ekşınlar olduğu için demek kimono dan ah o kimono nazar değmiş sana o zaman kuzumm:KK70:

Yaptığım işleri bir görsen zaten :KK70: :KK70: baya baya her işi yapıyor moddayım
Ay tahmin edebiliyorum şu an fotoğrafçının yapması gerekn işler bile bende, sonra bu işler neden yetişmiyor :D
Zaten köprü tamamlansın, senin memleketi de istanbula katarlar En Büyük TÜRKİYE
Güzergahla alıp veremedikleri ne acaba :KK53:

Bende cümlenin sonunda ''hastalandı onu öyle görünce , bende çok kötü oldum '' diyecek sanıyorum , hatun uyumasını seyretmiş :rolleyes:
Değil mi cümle hiç beklentideki gibi olmadı :D
Oyy allahm bu nedir :D:D
Gerçekten feci olmuş :KK70: beyaz ve domates çorbası hahaha neyse ne kadar hamarat olduğunu da göstermiş oldun halıyı silerken :KK70:
Yemek de yaparım temizlik de diyor :D
günaydın kızlar,
evet şuan için pahalı ama sezon bitince gör birde düşer fiyatları o zaman alıcam ucuz değilse bende kalkışmıyorum zaten yeni inci marka olarak çok pahalı ama gayet kullanışlı ve kaliteli
En iyisi indirimi beklemek tabi :)

Ay tahmin edebiliyorum şu an fotoğrafçının yapması gerekn işler bile bende, sonra bu işler neden yetişmiyor :KK70:

Değil mi cümle hiç beklentideki gibi olmadı :KK70:

Oyy allahm bu nedir :KK70::KK70:

Yemek de yaparım temizlik de diyor :KK70:

Marifetlerini göstermek istemiş kız yoksa sakarlık yapmamış ki :D

ne biliyim benim aklımda sen heyecanlı tırtıl olarak kaldın :KK48: anlattıklarında hep heyecanlı ekşınlar olduğu için demek kimono dan ah o kimono nazar değmiş sana o zaman kuzumm:KK70:
kuzu ne bileyim ben sakinimdir aslında ama hevesliyimdir

Ehh hadi öyle olsun madem :p :KK70:
gerçekten bak hem doğru düzgün durmadım ki yanında annesiyle oturdum fırsat yok hem sen orada verilen sübliminal mesajı anlamadın @blisss çözmüş temizlikte yaparım yemekte

Ay tahmin edebiliyorum şu an fotoğrafçının yapması gerekn işler bile bende, sonra bu işler neden yetişmiyor :KK70:

Değil mi cümle hiç beklentideki gibi olmadı :KK70:

Oyy allahm bu nedir :KK70::KK70:

Yemek de yaparım temizlik de diyor :KK70:

ya kuzu beklediğin gibi oldu en azından benden beklediğin cümle bu olmalı:KK70::KK70:

gerçekten bak hem doğru düzgün durmadım ki yanında annesiyle oturdum fırsat yok hem sen orada verilen sübliminal mesajı anlamadın @blisss çözmüş temizlikte yaparım yemekte
Aa almaz olurmuyum canım aldım tabi, hepsi gelecek vaadeden hareketler :D Yemek yaparım, temizlik yaparım yanında bi de oğluna bakarım mesajı verilmiş kayınvalideye :D
Güzel olmuş ama tebrik ediyorum :))))

hiç ya benim ruhumdan anlamıyorlar pehhh:KK70::KK70::KK70:
senin yemek işleri nasıl gidiyor
Anlamış işte kuzu :D En güzelini yapmışsın :D:D
İyi gidiyor valla bende şaşırıyorum :rolleyes:geçen arkadaşım geldi hayatımda yediğim en güzel dolma sen böyle yemek yapabiliyormuydun diyor bana hahah :KK70::KK70:

Aa almaz olurmuyum canım aldım tabi, hepsi gelecek vaadeden hareketler :KK70: Yemek yaparım, temizlik yaparım yanında bi de oğluna bakarım mesajı verilmiş kayınvalideye :KK70:
Güzel olmuş ama tebrik ediyorum :))))
annesinin çok hoşuna gitti oğluna bakıyor olmam ama salt onu sevdiğim için yaptım orada mesaj vermedim kuzucuğum
ya ben bu işten çok bunaldım çok geç çıkıyoruz istediğim gibi kazanamıyorum son günlerde bunalıma girdim

Anlamış işte kuzu :KK70: En güzelini yapmışsın :KK70::KK70:
İyi gidiyor valla bende şaşırıyorum :rolleyes:geçen arkadaşım geldi hayatımda yediğim en güzel dolma sen böyle yemek yapabiliyormuydun diyor bana hahah :KK70::KK70:
Uuu bu cümlelere bayılıyorum ya nasıl motive oluyor insan di mi :D :D
Ellerine sağlık kuzucumm :)

annesinin çok hoşuna gitti oğluna bakıyor olmam ama salt onu sevdiğim için yaptım orada mesaj vermedim kuzucuğum
ya ben bu işten çok bunaldım çok geç çıkıyoruz istediğim gibi kazanamıyorum son günlerde bunalıma girdim
al benden de o kadar yetmiyor vallahi de billahi de allah gönlümüze göre versin ben evlenene kadar sabrediyorum sonrası tazminatla biten bir iş olacak burası benim için

Back