• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

dün ne oldu nişanlım ve annesi yemeğe davetliydi neyse hazırlıklar falan tamam son anda nişanlım hastalandı
sonra yemekte çok kötü oldu annemde dedi uzan istersen gidene kadar uyudu ay çok tatlıydı ya

neyi vardı ki? çok geçmiş olsun ..

Uyudu, çok tatlıydı diyo bide ya :rolleyes:

dün ne oldu nişanlım ve annesi yemeğe davetliydi neyse hazırlıklar falan tamam son anda nişanlım hastalandı
sonra yemekte çok kötü oldu annemde dedi uzan istersen gidene kadar uyudu ay çok tatlıydı ya
Geçmiş olsun neyi vardıı
ben 1.30 saatte gittim :21::KK9::KK9:
Oo azalmış iyi gelişme var. Bizim gün geçtikçe güzergahımızı saçma sapan hale geliğ süreyi uzatıyorlar. Yakında memlekete taşınıp oradan işe geçmeyi düşünüyorum daha fazla ev kirası vs derdine düşmeyeyim bari :D

Deli çünkü :D

Geçmiş olsun neyi vardıı

Oo azalmış iyi gelişme var. Bizim gün geçtikçe güzergahımızı saçma sapan hale geliğ süreyi uzatıyorlar. Yakında memlekete taşınıp oradan işe geçmeyi düşünüyorum daha fazla ev kirası vs derdine düşmeyeyim bari :KK70:

Deli çünkü :KK70:

Zaten köprü tamamlansın, senin memleketi de istanbula katarlar En Büyük TÜRKİYE
Güzergahla alıp veremedikleri ne acaba :KK53:

Bende cümlenin sonunda ''hastalandı onu öyle görünce , bende çok kötü oldum '' diyecek sanıyorum , hatun uyumasını seyretmiş :rolleyes:

mideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboya

Geçmiş olsun neyi vardıı

Oo azalmış iyi gelişme var. Bizim gün geçtikçe güzergahımızı saçma sapan hale geliğ süreyi uzatıyorlar. Yakında memlekete taşınıp oradan işe geçmeyi düşünüyorum daha fazla ev kirası vs derdine düşmeyeyim bari :KK70:

Deli çünkü :KK70:
deliyim gözü kara deliyim dün ben ne yaptım bi bilseniz sakarlıkta çığır açtım
kimono giymiştim sen çorbayı getirirken kapının koluna takıl Allahtan mutfak kapısı hoppp çorba havaya
hoopp çorba yerlere ve kapıya bide temizlikle uğraştım

aaa geçmiş olsun kuzu
sağol kuzu artık elma kekikler mi kaynatmadım sıcak su lastikleri mi yapmadım

Günaydın kızlar
Trpst Trpst geçmiş olsun canım neyi var
sağol kuzu mide pert annem dedi ki belki üşüttün belki yediğin bişey dokundu bende dedim anne yediği bişey dokunduysa hayatta bulamayız ne bulduysa yiyor diyorum

Zaten köprü tamamlansın, senin memleketi de istanbula katarlar En Büyük TÜRKİYE
Güzergahla alıp veremedikleri ne acaba :KK53:

Bende cümlenin sonunda ''hastalandı onu öyle görünce , bende çok kötü oldum '' diyecek sanıyorum , hatun uyumasını seyretmiş :rolleyes:
yok seyredemedimde ara ara baktım annesi vardı ama kuzu gerekli tüm bakımları yaptım sıcak sular elma kekikler yatağıma bile yatırıdm daha ne yapayım
hahha bencede en mantıklısı memleketine taşınsın:KK70::KK70::KK70:

mideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboya

kimono giymiştim sen çorbayı getirirken kapının koluna takıl Allahtan mutfak kapısı hoppp çorba havaya

sağol kuzu mide pert annem dedi ki belki üşüttün belki yediğin bişey dokundu bende dedim anne yediği bişey dokunduysa hayatta bulamayız ne bulduysa yiyor diyorum

yok seyredemedimde ara ara baktım annesi vardı ama kuzu gerekli tüm bakımları yaptım sıcak sular elma kekikler yatağıma bile yatırıdm daha ne yapayım
geçmiş olsun canım :) ama bi yandanda güzel olmuş sanki :)

Çok geçmiş olsun canım öyle herşeyi yememek lazım işte bilemiyorsun ki temizmi değilmi. Kıyamam ya çorbayı uçurdun demek :D:D Of onu temizlemekle uğraştın birde

sağol kuzu bence güzeldi ben baktım kıyamadım gözümün önündeydi

Çok geçmiş olsun canım öyle herşeyi yememek lazım işte bilemiyorsun ki temizmi değilmi. Kıyamam ya çorbayı uçurdun demek :KK70::KK70: Of onu temizlemekle uğraştın birde
yani herşeyi yiyor diyorumda ama nafile
o değil kapı boydan boya çorba yerler halılar beyaz çorba domates çorbası :KK48:
ben tabi çenemi tutamayıp ayyy diye bir çığlık nişanlım kalktı geldi ve o manzarayı gördü
sonra halıyı silerken gördü kabus gibiydi o an:KK48:
uçan domates çorbası iyi yanı hepsi dökülmedi:KK70::KK70::KK70:

sağol kuzu bence güzeldi ben baktım kıyamadım gözümün önündeydi

yani herşeyi yiyor diyorumda ama nafile
o değil kapı boydan boya çorba yerler halılar beyaz çorba domates çorbası :KK48:
ben tabi çenemi tutamayıp ayyy diye bir çığlık nişanlım kalktı geldi ve o manzarayı gördü
sonra halıyı silerken gördü kabus gibiydi o an:KK48:
uçan domates çorbası iyi yanı hepsi dökülmedi:KK70::KK70::KK70:
Gerçekten feci olmuş :D beyaz ve domates çorbası hahaha neyse ne kadar hamarat olduğunu da göstermiş oldun halıyı silerken :D

Gerçekten feci olmuş :KK70: beyaz ve domates çorbası hahaha neyse ne kadar hamarat olduğunu da göstermiş oldun halıyı silerken :KK70:
ya kuzu kapıya ne demezsin boydan boya domates çorbası havaya uçtu resmen
neyse annesi görmedi tek tesellim bu:KK70::KK70::KK70:

İnşallah şifa olmuştur :KK53: nişanlın gelince elin ayağın birbirine mi karıştı senin :KK47:

Back