- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Dün 2 saatte eve gittim yok mu artıran
ben 1.30 saatte gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün 2 saatte eve gittim yok mu artıran
dün ne oldu nişanlım ve annesi yemeğe davetliydi neyse hazırlıklar falan tamam son anda nişanlım hastalandı
sonra yemekte çok kötü oldu annemde dedi uzan istersen gidene kadar uyudu ay çok tatlıydı ya
Geçmiş olsun neyi vardııdün ne oldu nişanlım ve annesi yemeğe davetliydi neyse hazırlıklar falan tamam son anda nişanlım hastalandı
sonra yemekte çok kötü oldu annemde dedi uzan istersen gidene kadar uyudu ay çok tatlıydı ya
Oo azalmış iyi gelişme var. Bizim gün geçtikçe güzergahımızı saçma sapan hale geliğ süreyi uzatıyorlar. Yakında memlekete taşınıp oradan işe geçmeyi düşünüyorum daha fazla ev kirası vs derdine düşmeyeyim bariben 1.30 saatte gittim
Deli çünküneyi vardı ki? çok geçmiş olsun ..
Uyudu, çok tatlıydı diyo bide ya
Yaptığım işleri bir görsen zaten baya baya her işi yapıyor moddayımYine pahalı geldi bana
Tasarımcı değil misin arkadaşım her işi sen yapmalısın aa
Pahalı
aaa geçmiş olsun kuzudün ne oldu nişanlım ve annesi yemeğe davetliydi neyse hazırlıklar falan tamam son anda nişanlım hastalandı
Geçmiş olsun neyi vardıı
Oo azalmış iyi gelişme var. Bizim gün geçtikçe güzergahımızı saçma sapan hale geliğ süreyi uzatıyorlar. Yakında memlekete taşınıp oradan işe geçmeyi düşünüyorum daha fazla ev kirası vs derdine düşmeyeyim bari
Deli çünkü
mideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboyaneyi vardı ki? çok geçmiş olsun ..
Uyudu, çok tatlıydı diyo bide ya
deliyim gözü kara deliyim dün ben ne yaptım bi bilseniz sakarlıkta çığır açtımGeçmiş olsun neyi vardıı
Oo azalmış iyi gelişme var. Bizim gün geçtikçe güzergahımızı saçma sapan hale geliğ süreyi uzatıyorlar. Yakında memlekete taşınıp oradan işe geçmeyi düşünüyorum daha fazla ev kirası vs derdine düşmeyeyim bari
Deli çünkü
sağol kuzu artık elma kekikler mi kaynatmadım sıcak su lastikleri mi yapmadımaaa geçmiş olsun kuzu
sağol kuzu mide pert annem dedi ki belki üşüttün belki yediğin bişey dokundu bende dedim anne yediği bişey dokunduysa hayatta bulamayız ne bulduysa yiyor diyorum
yok seyredemedimde ara ara baktım annesi vardı ama kuzu gerekli tüm bakımları yaptım sıcak sular elma kekikler yatağıma bile yatırıdm daha ne yapayımZaten köprü tamamlansın, senin memleketi de istanbula katarlar
Güzergahla alıp veremedikleri ne acaba
Bende cümlenin sonunda ''hastalandı onu öyle görünce , bende çok kötü oldum '' diyecek sanıyorum , hatun uyumasını seyretmiş
geçmiş olsun canım :) ama bi yandanda güzel olmuş sanki :)mideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboya
deliyim gözü kara deliyim dün ben ne yaptım bi bilseniz sakarlıkta çığır açtım
kimono giymiştim sen çorbayı getirirken kapının koluna takıl Allahtan mutfak kapısı hoppp çorba havaya
hoopp çorba yerlere ve kapıya bide temizlikle uğraştım
sağol kuzu artık elma kekikler mi kaynatmadım sıcak su lastikleri mi yapmadım
sağol kuzu mide pert annem dedi ki belki üşüttün belki yediğin bişey dokundu bende dedim anne yediği bişey dokunduysa hayatta bulamayız ne bulduysa yiyor diyorum
yok seyredemedimde ara ara baktım annesi vardı ama kuzu gerekli tüm bakımları yaptım sıcak sular elma kekikler yatağıma bile yatırıdm daha ne yapayım
hahha bencede en mantıklısı memleketine taşınsın
Çok geçmiş olsun canım öyle herşeyi yememek lazım işte bilemiyorsun ki temizmi değilmi. Kıyamam ya çorbayı uçurdun demek Of onu temizlemekle uğraştın birdemideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboya
kimono giymiştim sen çorbayı getirirken kapının koluna takıl Allahtan mutfak kapısı hoppp çorba havaya
yok seyredemedimde ara ara baktım annesi vardı ama kuzu gerekli tüm bakımları yaptım sıcak sular elma kekikler yatağıma bile yatırıdm daha ne yapayım
yani herşeyi yiyor diyorumda ama nafileÇok geçmiş olsun canım öyle herşeyi yememek lazım işte bilemiyorsun ki temizmi değilmi. Kıyamam ya çorbayı uçurdun demek Of onu temizlemekle uğraştın birde
mesajı alıntılamadan yazmısım Allahım kafa gidik bugünlerdegeçmiş olsun canım :) ama bi yandanda güzel olmuş sanki :)
Gerçekten feci olmuş beyaz ve domates çorbası hahaha neyse ne kadar hamarat olduğunu da göstermiş oldun halıyı silerkensağol kuzu bence güzeldi ben baktım kıyamadım gözümün önündeydi
yani herşeyi yiyor diyorumda ama nafile
o değil kapı boydan boya çorba yerler halılar beyaz çorba domates çorbası
ben tabi çenemi tutamayıp ayyy diye bir çığlık nişanlım kalktı geldi ve o manzarayı gördü
sonra halıyı silerken gördü kabus gibiydi o an
uçan domates çorbası iyi yanı hepsi dökülmedi
olsun kuzu anladım benmesajı alıntılamadan yazmısım Allahım kafa gidik bugünlerde
ya kuzu kapıya ne demezsin boydan boya domates çorbası havaya uçtu resmenGerçekten feci olmuş beyaz ve domates çorbası hahaha neyse ne kadar hamarat olduğunu da göstermiş oldun halıyı silerken
Bu da birşey tabi kimono giymessin artık yemeklerdeya kuzu kapıya ne demezsin boydan boya domates çorbası havaya uçtu resmen
neyse annesi görmedi tek tesellim bu
üstüme de döküldü çıkardım kimonoyu zaten bide beyaz pantolonum vardı tam fiyaskoyduBu da birşey tabi kimono giymessin artık yemeklerde
mideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboya