günaydın kızlar,Yine pahalı geldi bana
Tasarımcı değil misin arkadaşım her işi sen yapmalısın aa
Pahalı
inşallah canım hepsi kimonodan kimononun laneti kapıya takıldı kolumİnşallah şifa olmuşturnişanlın gelince elin ayağın birbirine mi karıştı senin
amanda amannn nasılda düşünürmüş bakarmış nişanlısına :) ayyy tek bir kasemin yoksa bütün çorbayımııımideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboya
deliyim gözü kara deliyim dün ben ne yaptım bi bilseniz sakarlıkta çığır açtım
kimono giymiştim sen çorbayı getirirken kapının koluna takıl Allahtan mutfak kapısı hoppp çorba havaya
hoopp çorba yerlere ve kapıya bide temizlikle uğraştım
sağol kuzu artık elma kekikler mi kaynatmadım sıcak su lastikleri mi yapmadım
sağol kuzu mide pert annem dedi ki belki üşüttün belki yediğin bişey dokundu bende dedim anne yediği bişey dokunduysa hayatta bulamayız ne bulduysa yiyor diyorum
yok seyredemedimde ara ara baktım annesi vardı ama kuzu gerekli tüm bakımları yaptım sıcak sular elma kekikler yatağıma bile yatırıdm daha ne yapayım
hahha bencede en mantıklısı memleketine taşınsın
ne yapayım kıyamamamanda amannn nasılda düşünürmüş bakarmış nişanlısına :) ayyy tek bir kasemin yoksa bütün çorbayımııı
Hadi yaaane yapayım kıyamamtüm tencere canım
kalanı bir güzel içtikHadi yaaaneysee kalan sağlar bizimdir deseydin
ya niye fırsatçıymışım ki ben baktım ona hemGünaydın kuzulaaar :)
FırsatçıTrpst sun sen benim için bundan sonra hahah Geçmiş olsun kuzucum ya hem sana hem nişanlına
çok fenasın zeroğlumideyi fena üşütmüş bide soğuk algınlığı yemek masasına oturdu bir kaşık çorba içti hopp lavaboya
deliyim gözü kara deliyim dün ben ne yaptım bi bilseniz sakarlıkta çığır açtım
kimono giymiştim sen çorbayı getirirken kapının koluna takıl Allahtan mutfak kapısı hoppp çorba havaya
sağol kuzu artık elma kekikler mi kaynatmadım sıcak su lastikleri mi yapmadım
sağol kuzu mide pert annem dedi ki belki üşüttün belki yediğin bişey dokundu bende dedim anne yediği bişey dokunduysa hayatta bulamayız ne bulduysa yiyor diyorum
yok seyredemedimde ara ara baktım annesi vardı ama kuzu gerekli tüm bakımları yaptım sıcak sular elma kekikler yatağıma bile yatırıdm daha ne yapayım
hahha bencede en mantıklısı memleketine taşınsın
kuzu niye fena olayımçok fenasın zeroğluçocuğu memlekete de gönderdin neyse çok geçmiş olsun geçer inşallah ama o çorba gerçekten facia bir son ile karşılaşmış sen çok heyecanlısın ben de kendimi düşünemiyorum birde şöyle bir düşünce de oluyor bende buna benzer kazarlar yaşadığımda aaayy diyorum şimdi acaba içlerinden ne sakar gelin elide bir şey tutmuyor gibi vs şeyler diyolarmıdır bir şeyide beceremedim oluyorum hahaha
ne biliyim benim aklımda sen heyecanlı tırtıl olarak kaldınkuzu niye fena olayım
hem heyecandan değil o kimonodan bu ilkti ve son olmasını yeğliyorum
Ehh hadi öyle olsun mademya niye fırsatçıymışım ki ben baktım ona hem
Ay tahmin edebiliyorum şu an fotoğrafçının yapması gerekn işler bile bende, sonra bu işler neden yetişmiyorYaptığım işleri bir görsen zatenbaya baya her işi yapıyor moddayım
Değil mi cümle hiç beklentideki gibi olmadıZaten köprü tamamlansın, senin memleketi de istanbula katarlar
Güzergahla alıp veremedikleri ne acaba
Bende cümlenin sonunda ''hastalandı onu öyle görünce , bende çok kötü oldum '' diyecek sanıyorum , hatun uyumasını seyretmiş
Oyy allahm bu nedirdeliyim gözü kara deliyim dün ben ne yaptım bi bilseniz sakarlıkta çığır açtım
Yemek de yaparım temizlik de diyorGerçekten feci olmuşbeyaz ve domates çorbası hahaha neyse ne kadar hamarat olduğunu da göstermiş oldun halıyı silerken
En iyisi indirimi beklemek tabi :)günaydın kızlar,
evet şuan için pahalı ama sezon bitince gör birde düşer fiyatları o zaman alıcam ucuz değilse bende kalkışmıyorum zaten yeni inci marka olarak çok pahalı ama gayet kullanışlı ve kaliteli
Marifetlerini göstermek istemiş kız yoksa sakarlık yapmamış kiAy tahmin edebiliyorum şu an fotoğrafçının yapması gerekn işler bile bende, sonra bu işler neden yetişmiyor
Değil mi cümle hiç beklentideki gibi olmadı
Oyy allahm bu nedir
Yemek de yaparım temizlik de diyor
En iyisi indirimi beklemek tabi :)
kuzu ne bileyim ben sakinimdir aslında ama hevesliyimdirne biliyim benim aklımda sen heyecanlı tırtıl olarak kaldınanlattıklarında hep heyecanlı ekşınlar olduğu için demek kimono dan ah o kimono nazar değmiş sana o zaman kuzumm
gerçekten bak hem doğru düzgün durmadım ki yanında annesiyle oturdum fırsat yok hem sen orada verilen sübliminal mesajı anlamadın @blisss çözmüş temizlikte yaparım yemekteEhh hadi öyle olsun madem
ya kuzu beklediğin gibi oldu en azından benden beklediğin cümle bu olmalıAy tahmin edebiliyorum şu an fotoğrafçının yapması gerekn işler bile bende, sonra bu işler neden yetişmiyor
Değil mi cümle hiç beklentideki gibi olmadı
Oyy allahm bu nedir
Yemek de yaparım temizlik de diyor
En iyisi indirimi beklemek tabi :)
hiç ya benim ruhumdan anlamıyorlar pehhhMarifetlerini göstermek istemiş kız yoksa sakarlık yapmamış ki
Aa almaz olurmuyum canım aldım tabi, hepsi gelecek vaadeden hareketlergerçekten bak hem doğru düzgün durmadım ki yanında annesiyle oturdum fırsat yok hem sen orada verilen sübliminal mesajı anlamadın @blisss çözmüş temizlikte yaparım yemekte
Anlamış işte kuzuhiç ya benim ruhumdan anlamıyorlar pehhh
senin yemek işleri nasıl gidiyor
annesinin çok hoşuna gitti oğluna bakıyor olmam ama salt onu sevdiğim için yaptım orada mesaj vermedim kuzucuğumAa almaz olurmuyum canım aldım tabi, hepsi gelecek vaadeden hareketlerYemek yaparım, temizlik yaparım yanında bi de oğluna bakarım mesajı verilmiş kayınvalideye
Güzel olmuş ama tebrik ediyorum :))))
Uuu bu cümlelere bayılıyorum ya nasıl motive oluyor insan di miAnlamış işte kuzuEn güzelini yapmışsın
İyi gidiyor valla bende şaşırıyorumgeçen arkadaşım geldi hayatımda yediğim en güzel dolma sen böyle yemek yapabiliyormuydun diyor bana hahah
al benden de o kadar yetmiyor vallahi de billahi de allah gönlümüze göre versin ben evlenene kadar sabrediyorum sonrası tazminatla biten bir iş olacak burası benim içinannesinin çok hoşuna gitti oğluna bakıyor olmam ama salt onu sevdiğim için yaptım orada mesaj vermedim kuzucuğum
ya ben bu işten çok bunaldım çok geç çıkıyoruz istediğim gibi kazanamıyorum son günlerde bunalıma girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?