Hahah senin çeyizlerden biz de nasiplenicez demek, kadere bakNe sandııınnnn bol miktarda yastık yorganda var
Kesinlikle kuzualışırsın tabi de biraz zaman alır işte , sık sık gidip gelirsin öyle bir durum olunca . Yani yarın gidelim demesine gerildiysen, başka şehir biraz zor gibi
Bak işte İzmirle ilgili kurduğum başlıca hayal bu@blisss kuzu hep karşıyakada oturma fikrindeydik biz ama çok zor olur diye mecbur vazgeçtik yoksa akşam sahiilde yürüme hayallerimiz vardı bizim
Off boş odalar da havada uçuyor resmeen
Keşke isteyeymiş ya, ne de güzel olurdu valla mis gibi hayat...
Ay ne güzel olurdu yaAmanınn bence biz bi site bulalım hepimiz birden oraya taşınıp komşu olalım anca sığıcaz
Artık hiç öyle uygun değil ya, orada da hayat çok pahalı, evler uçtu gidiyor. Yine ucuzu için şehir dışına kaymak gerekiyor.
Kuzu biz o hatayı yaptık işte gerçi annemlerde karşıyakada benim@blisss kuzu hep karşıyakada oturma fikrindeydik biz ama çok zor olur diye mecbur vazgeçtik yoksa akşam sahiilde yürüme hayallerimiz vardı bizim
Biz dibinde oturuyoruz sahilin daha hiç çıkamadık fırsat kalmıyor kiBak işte İzmirle ilgili kurduğum başlıca hayal bu
Hiç kullanılmamış sıfır hemdeHahah senin çeyizlerden biz de nasiplenicez demek, kadere bak
Kesinlikle kuzu
Sabırsızlandığım için gerildim ama bekliyorum tabi nasılsa yarın alt tarafı
Amaaan bilemiyorum çok fena durumlar :))
İşte sahil yok ama bizim oturduğumuz yerdeBak işte İzmirle ilgili kurduğum başlıca hayal bu
Biz deneme yaptık bi günde olmadı vazgeçtik serviste yok o tarafa bizimhahah @Conchiglia dediği gibi bol bol yastık yorgan da var
Ay ne güzel olurdu ya
Kuzu biz o hatayı yaptık işte gerçi annemlerde karşıyakada benim
Annem bu halde bile evin uzak bana diyohahah @Conchiglia dediği gibi bol bol yastık yorgan da var
Ay ne güzel olurdu ya
Kuzu biz o hatayı yaptık işte gerçi annemlerde karşıyakada benim
Biz deneme yaptık bi günde olmadı vazgeçtik serviste yok o tarafa bizim
Annem bu halde bile evin uzak bana diyo
Olsun çıkabileceğini bilmek bile yeterli bi hisBiz dibinde oturuyoruz sahilin daha hiç çıkamadık fırsat kalmıyor ki
Bu kadar kişi güçlerimizi birleştirip sahili oraya taşırız benceİşte sahil yok ama bizim oturduğumuz yerde
Ah sahiiill.İşte sahil yok ama bizim oturduğumuz yerde
Zor oluyor o zaman canım haklısınBizim de servis yok karşıyakaya canımBirşeyler düşünmemiz lazım evimiz çok yeni ama önümüzdeki seneye değiştirmemiz lazım
Olsun çıkabileceğini bilmek bile yeterli bi his
Bu kadar kişi güçlerimizi birleştirip sahili oraya taşırız bence
Bizim hiç sahile yakın olmamıştı ama nedense böyle bir hayalim vardı işteAh sahiiill.
Bizim oturduğumuz yerde de yok ya. Uzak değil sahile ama..
Evlenmeden önce sahile 2 dkydı ev, oda manzarasını göstermiştim zaten. Ay her sabah oradan geçerken iç çekiyorum yine de resmenHem işe yakınlığı hem sahili falan düşününce iç çekmemek elde değil..
Neyse bak @blisss yakınım ama çıkıp gezemiyorum diyerek içimize su serpmeye çalışıyorBizim hiç sahile yakın olmamıştı ama nedense böyle bir hayalim vardı iştesenin odayı hatırladım iç çekmekte haklısın
Olsun çıkabileceğini bilmek bile yeterli bi his
Bu kadar kişi güçlerimizi birleştirip sahili oraya taşırız bence
Hemde çok zor kuzuZor oluyor o zaman canım haklısın
Çalışınca böyle kuzu napalım ha var ha yok (oldumuu
Haha yani çok olmadı tabi ama sen elinden geleni yaptın kuzu teşekkürlerÇalışınca böyle kuzu napalım ha var ha yok (oldumuu)
Rica ederim canımHaha yani çok olmadı tabi ama sen elinden geleni yaptın kuzu teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?