Beni de bir can sıkıntısı bastı yaa, yine h&m e gidicem anca öyle geçerAcayip uyku bastı
Hahabakıyorumda ben yokken kızları gazlamışsınızama istanbul gibisi varmı ya :) buradan ayrılınmaz kızlarrrrr
Biz gazlamadık valla kendileri başlattılarbakıyorumda ben yokken kızları gazlamışsınızama istanbul gibisi varmı ya :) buradan ayrılınmaz kızlarrrrr
Beni de bir can sıkıntısı bastı yaa, yine h&m e gidicem anca öyle geçer
Hahayok kuzu yok kimse gazlamadı biz kendimiz gaza geldik yaa, imkan olsa bu gazla soluğu başka yerlerde alıcam da..
Bana daa zaten uyku düzenim şaştı gözlerim kapanıyorAcayip uyku bastı
Sende gel canım gelmemi dedikbakıyorumda ben yokken kızları gazlamışsınızama istanbul gibisi varmı ya :) buradan ayrılınmaz kızlarrrrr
Beni de bir can sıkıntısı bastı yaa, yine h&m e gidicem anca öyle geçer
hayırdır oraya gitmek için bahane arıyomuş gibisin
Hahayok kuzu yok kimse gazlamadı biz kendimiz gaza geldik yaa, imkan olsa bu gazla soluğu başka yerlerde alıcam da..
ufff uyumak istiyorum ben on da işe gelsem ne güzel :)Bana daa zaten uyku düzenim şaştı gözlerim kapanıyor
iş yerinden girdiğim için geç yazıyorumcanım vallahi hatırladığım kadarıyla rafet el romanın son çıkan bir şarkısı daha vardı evlenirmisin benimle oda güzeldi biz hepsini salonun müzisyenine bıraktık herşeyi o ayarladı zaten müzisyeni hem oranın sahibi hemde aranjör müzik konusunda enfes bir akşam yaşatmışlardı işlerine karışmadım gümbür gümbür bir geceydi
Ayy gittim geldim. baktım baktım elim almaya gitmediYine ne alacaksın
Neler vardıı, o şamdan var mıydı?Ayy gittim geldim. baktım baktım elim almaya gitmediYani almak istedim ama hangisini alacağımı bilemedim yine yaaa
Neler vardıı, o şamdan var mıydı?
mall of istanbul yolu göründü diyorsunYaa hayır yoktuu olsa onu asla orda bırakmazdım ki zatennn
Orda da mı varmış. Sormak lazım hangi mağazadaysa oraya hücüm şart oldu ya çok aklımda kalacak alamazsam ofmall of istanbul yolu göründü diyorsunBir de oraya bakmak lazım.
Galiba ilk orada açılmış. Ay kim bulursa alsın birbirimize gönderelim benceOrda da mı varmış. Sormak lazım hangi mağazadaysa oraya hücüm şart oldu ya çok aklımda kalacak alamazsam of
Ayy evet ya bulabilirsek bunu kesinlikle yapmalıyızzz.Galiba ilk orada açılmış. Ay kim bulursa alsın birbirimize gönderelim bence
Sen orda foto çek bize yolla seçelimAyy gittim geldim. baktım baktım elim almaya gitmediYani almak istedim ama hangisini alacağımı bilemedim yine yaaa
Hihi dur albüme koyayım o zaman çektimleri kuzu, çekmeden gelir miyim ayıp ettinSen orda foto çek bize yolla seçelimBurda da olsa keşke h&m yaa
hadi bakalım bekliyoruzHihi dur albüme koyayım o zaman çektimleri kuzu, çekmeden gelir miyim ayıp ettin
yükledim gittihadi bakalım bekliyoruz
ben bayıldım çok güzel olmuşyükledim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?