• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne sandııınnnn bol miktarda yastık yorganda var :KK70:
Hahah senin çeyizlerden biz de nasiplenicez demek, kadere bak :D :D
alışırsın tabi de biraz zaman alır işte , sık sık gidip gelirsin öyle bir durum olunca . Yani yarın gidelim demesine gerildiysen, başka şehir biraz zor gibi :confused::KK70:
Kesinlikle kuzu :D
Sabırsızlandığım için gerildim ama bekliyorum tabi nasılsa yarın alt tarafı :D
Amaaan bilemiyorum çok fena durumlar :))

Off boş odalar da havada uçuyor resmeen :KK70: :KK70:

Keşke isteyeymiş ya, ne de güzel olurdu valla mis gibi hayat...

hahah @Conchiglia dediği gibi bol bol yastık yorgan da var :D

Amanınn bence biz bi site bulalım hepimiz birden oraya taşınıp komşu olalım anca sığıcaz :KK70:

Artık hiç öyle uygun değil ya, orada da hayat çok pahalı, evler uçtu gidiyor. Yine ucuzu için şehir dışına kaymak gerekiyor.
Ay ne güzel olurdu ya :rolleyes:

@blisss kuzu hep karşıyakada oturma fikrindeydik biz ama çok zor olur diye mecbur vazgeçtik yoksa akşam sahiilde yürüme hayallerimiz vardı bizim :KK51:
Kuzu biz o hatayı yaptık işte gerçi annemlerde karşıyakada benim :-)

İşte sahil yok ama bizim oturduğumuz yerde :KK70:
Ah sahiiill. :D
Bizim oturduğumuz yerde de yok ya. Uzak değil sahile ama..
Evlenmeden önce sahile 2 dkydı ev, oda manzarasını göstermiştim zaten. Ay her sabah oradan geçerken iç çekiyorum yine de resmen :D Hem işe yakınlığı hem sahili falan düşününce iç çekmemek elde değil.. :D

Ah sahiiill. :KK70:
Bizim oturduğumuz yerde de yok ya. Uzak değil sahile ama..
Evlenmeden önce sahile 2 dkydı ev, oda manzarasını göstermiştim zaten. Ay her sabah oradan geçerken iç çekiyorum yine de resmen :KK70: Hem işe yakınlığı hem sahili falan düşününce iç çekmemek elde değil.. :KK70:
Bizim hiç sahile yakın olmamıştı ama nedense böyle bir hayalim vardı işte :D senin odayı hatırladım iç çekmekte haklısın

Olsun çıkabileceğini bilmek bile yeterli bi his :KK70:

Bu kadar kişi güçlerimizi birleştirip sahili oraya taşırız bence :KK70:

Tabi yakın olmak güzel bir his avutuyor sonuçta :D

Zor oluyor o zaman canım haklısın
Hemde çok zor kuzu :(

Neyse bak @blisss yakınım ama çıkıp gezemiyorum diyerek içimize su serpmeye çalışıyor :KK70: :KK70:
Çalışınca böyle kuzu napalım ha var ha yok (oldumuu :D)

bakıyorumda ben yokken kızları gazlamışsınız :D ama istanbul gibisi varmı ya :) buradan ayrılınmaz kızlarrrrr :D

Back