- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
bende ne yalan söyleyeyim nişanlımın memleketine kaçmak istiyorum hem güzel hem çok kolay heryer dümdüz trafik yok caddeler gezilip görülecek yerler Antalya mersine yazlık tatil beldelerine yakın evler çok ucuz pazarı yemesi içmesi yaşanılacak yer tabi her yeri değil nezih yerlerinde oranında bazı yerleri sorunlu burada da var zaten bakalım nasip herşey benimki çok istiyorda pinkcim senin kafandayım aile var işte onları bırakamam geliyor bana
Ya işte benimki de sürekli gitmek lazım yaşanmaz falan diyor, benim aile zaten başka şehirde ve ben burayı gerçekten sevemiyorum. İzmir deseniz hastasıyım :) Yılın 3 ayını orada 9 ayını memlekette geçirirdik. Ah keşke sadece lafta kalmasak cidden çok isterdim orada yaşamayı. Neyi bekliyoruz bilmiyorum da, galiba birbirimizi ciddi gazlamalıyız. Ben istanbulda çocuk yetiştirmekten de korkuyorum açıkçası.
Ooo baya müşteci kampı olduHahah yer bile ayarlamış kıyamamBenim de teyzemlerin orada evleri boş oraya da sığışırız kızlar
ahahhahapat diye komşu olurum bakşimdi sanaldayız diye rahat konuşuyorsan bilemicim
Evet kuzu, ya alışılır elbet ama zor geliyor tabi düşününce . Bak şimdi hafta oldu herhalde görüşmeyeli özledim gitmem lazım diyip duruyorum. Eşim yarın gidelim daha çok vaktimiz olur rahatça otururz dedi ona bile gerildimhımmm senin durum farklı tabi, ben alışkınım ya o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum
en korktuğum şey burada çocuk büyütmek , senin kendi memleketinde bence çok güzelll
Ooo baya müşteci kampı oldu
Aygreenandblue ya katılıyorum ya , senin memlekette gayet güzel, beni oraya da atabilirsiniz gerçekten varım!
Yok yok kuzu zaten mecburiyet dışında gelmek isteyenin aklına şaşayım yani. Ben direkt kendimi burda bulunca elimden henüz bişey gelmedi
Haha ah kuzucum benim yaa teşekkür ediyorum, buraya gelmek istemezsiniz ki isteseniz ben de yer açarım size hemencecik
Buranın da pek nezih bir hali kalmadı canım ya. İpini koparan burda buldu kendini tabiri caizse o yüzden ne kadar farklı olabilir ki diye düşünüyorum.
Aile bağlayıcı bi durum tabi öyle bi durumda benim de aklımda kalırkesinlikle.
Bol bol ziyaret şartıyla gidilebilir :)
Hahah yer bile ayarlamış kıyamamBenim de teyzemlerin orada evleri boş oraya da sığışırız kızlar
Geliriz bak
katılıyorummmm :)Kızlar biz hepinizi gazlarız iş bulalım hemen size
aaa evet orda baya uygun oluyo bide evler bak kuzenimden biliyorum :) çokta severimm orayı :)Bence de benim memleket de çok güzel, iş imkanlarım da fazla ama orayı da nişanlım sevmiyor
ahahhahaol valla benim için sıkıntı yok
Off boş odalar da havada uçuyor resmeenGelin gelin bizimde bir oda boş
Bence de benim memleket de çok güzel, iş imkanlarım da fazla ama orayı da nişanlım sevmiyor
Amanınn bence biz bi site bulalım hepimiz birden oraya taşınıp komşu olalım anca sığıcazGelin gelin bizimde bir oda boş
Artık hiç öyle uygun değil ya, orada da hayat çok pahalı, evler uçtu gidiyor. Yine ucuzu için şehir dışına kaymak gerekiyor.aaa evet orda baya uygun oluyo bide evler bak kuzenimden biliyorum :) çokta severimm orayı :)
Ne sandııınnnn bol miktarda yastık yorganda varOff boş odalar da havada uçuyor resmeen
Keşke isteyeymiş ya, ne de güzel olurdu valla mis gibi hayat...
Hadi yaa onlar bi buçuk sene önce aldılar baya uygundu şimdki durumu bilmiyorum amaAmanınn bence biz bi site bulalım hepimiz birden oraya taşınıp komşu olalım anca sığıcaz
Artık hiç öyle uygun değil ya, orada da hayat çok pahalı, evler uçtu gidiyor. Yine ucuzu için şehir dışına kaymak gerekiyor.
E var işte bizim sitede boş dairelerAmanınn bence biz bi site bulalım hepimiz birden oraya taşınıp komşu olalım anca sığıcaz
Artık hiç öyle uygun değil ya, orada da hayat çok pahalı, evler uçtu gidiyor. Yine ucuzu için şehir dışına kaymak gerekiyor.
Evet kuzu, ya alışılır elbet ama zor geliyor tabi düşününce . Bak şimdi hafta oldu herhalde görüşmeyeli özledim gitmem lazım diyip duruyorum. Eşim yarın gidelim daha çok vaktimiz olur rahatça otururz dedi ona bile gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?