2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

o iki şehirden biri de var listemde :)

en korktuğum şey burada çocuk büyütmek , senin kendi memleketinde bence çok güzelll

hımmm senin durum farklı tabi, ben alışkınım ya o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum
Evet kuzu, ya alışılır elbet ama zor geliyor tabi düşününce . Bak şimdi hafta oldu herhalde görüşmeyeli özledim gitmem lazım diyip duruyorum. Eşim yarın gidelim daha çok vaktimiz olur rahatça otururz dedi ona bile gerildim

O başka tabi yapacak birşeyin yokmuş senin

Hahah yer bile ayarlamış kıyamam Benim de teyzemlerin orada evleri boş oraya da sığışırız kızlar

Geliriz bak

Gelin gelin bizimde bir oda boş

Gelin gelin bizimde bir oda boş
Amanınn bence biz bi site bulalım hepimiz birden oraya taşınıp komşu olalım anca sığıcaz
aaa evet orda baya uygun oluyo bide evler bak kuzenimden biliyorum :) çokta severimm orayı :)
Artık hiç öyle uygun değil ya, orada da hayat çok pahalı, evler uçtu gidiyor. Yine ucuzu için şehir dışına kaymak gerekiyor.

Hadi yaa onlar bi buçuk sene önce aldılar baya uygundu şimdki durumu bilmiyorum ama

E var işte bizim sitede boş daireler

alışırsın tabi de biraz zaman alır işte , sık sık gidip gelirsin öyle bir durum olunca . Yani yarın gidelim demesine gerildiysen, başka şehir biraz zor gibi

@blisss kuzu hep karşıyakada oturma fikrindeydik biz ama çok zor olur diye mecbur vazgeçtik yoksa akşam sahiilde yürüme hayallerimiz vardı bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…