• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende ne yalan söyleyeyim nişanlımın memleketine kaçmak istiyorum hem güzel hem çok kolay heryer dümdüz trafik yok caddeler gezilip görülecek yerler Antalya mersine yazlık tatil beldelerine yakın evler çok ucuz pazarı yemesi içmesi yaşanılacak yer tabi her yeri değil nezih yerlerinde oranında bazı yerleri sorunlu burada da var zaten bakalım nasip herşey benimki çok istiyorda pinkcim senin kafandayım aile var işte onları bırakamam geliyor bana

o iki şehirden biri de var listemde :)

Ya işte benimki de sürekli gitmek lazım yaşanmaz falan diyor, benim aile zaten başka şehirde ve ben burayı gerçekten sevemiyorum. İzmir deseniz hastasıyım :) Yılın 3 ayını orada 9 ayını memlekette geçirirdik. Ah keşke sadece lafta kalmasak cidden çok isterdim orada yaşamayı. Neyi bekliyoruz bilmiyorum da, galiba birbirimizi ciddi gazlamalıyız. Ben istanbulda çocuk yetiştirmekten de korkuyorum açıkçası.

en korktuğum şey burada çocuk büyütmek , senin kendi memleketinde bence çok güzelll

hımmm senin durum farklı tabi, ben alışkınım ya o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum :KK45:
Evet kuzu, ya alışılır elbet ama zor geliyor tabi düşününce . Bak şimdi hafta oldu herhalde görüşmeyeli özledim gitmem lazım diyip duruyorum. Eşim yarın gidelim daha çok vaktimiz olur rahatça otururz dedi ona bile gerildim :D

Yok yok kuzu zaten mecburiyet dışında gelmek isteyenin aklına şaşayım yani. Ben direkt kendimi burda bulunca elimden henüz bişey gelmedi :KK70:

Haha ah kuzucum benim yaa teşekkür ediyorum, buraya gelmek istemezsiniz ki isteseniz ben de yer açarım size hemencecik :KK70: :KK70:

Buranın da pek nezih bir hali kalmadı canım ya. İpini koparan burda buldu kendini tabiri caizse o yüzden ne kadar farklı olabilir ki diye düşünüyorum.
Aile bağlayıcı bi durum tabi öyle bi durumda benim de aklımda kalırkesinlikle.
Bol bol ziyaret şartıyla gidilebilir :)

O başka tabi yapacak birşeyin yokmuş senin :D

Hahah yer bile ayarlamış kıyamam :p Benim de teyzemlerin orada evleri boş oraya da sığışırız kızlar :KK70:

Geliriz bak :rolleyes:

Gelin gelin bizimde bir oda boş :rolleyes:

Gelin gelin bizimde bir oda boş :rolleyes:
Amanınn bence biz bi site bulalım hepimiz birden oraya taşınıp komşu olalım anca sığıcaz :D
aaa evet orda baya uygun oluyo bide evler bak kuzenimden biliyorum :) çokta severimm orayı :)
Artık hiç öyle uygun değil ya, orada da hayat çok pahalı, evler uçtu gidiyor. Yine ucuzu için şehir dışına kaymak gerekiyor.

Amanınn bence biz bi site bulalım hepimiz birden oraya taşınıp komşu olalım anca sığıcaz :KK70:

Artık hiç öyle uygun değil ya, orada da hayat çok pahalı, evler uçtu gidiyor. Yine ucuzu için şehir dışına kaymak gerekiyor.
Hadi yaa onlar bi buçuk sene önce aldılar baya uygundu şimdki durumu bilmiyorum ama

Amanınn bence biz bi site bulalım hepimiz birden oraya taşınıp komşu olalım anca sığıcaz :KK70:

E var işte bizim sitede boş daireler :D

Evet kuzu, ya alışılır elbet ama zor geliyor tabi düşününce . Bak şimdi hafta oldu herhalde görüşmeyeli özledim gitmem lazım diyip duruyorum. Eşim yarın gidelim daha çok vaktimiz olur rahatça otururz dedi ona bile gerildim :KK70:

alışırsın tabi de biraz zaman alır işte , sık sık gidip gelirsin öyle bir durum olunca . Yani yarın gidelim demesine gerildiysen, başka şehir biraz zor gibi :confused::KK70:

@blisss kuzu hep karşıyakada oturma fikrindeydik biz ama çok zor olur diye mecbur vazgeçtik yoksa akşam sahiilde yürüme hayallerimiz vardı bizim :KK51:

Back