• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Acayip uyku bastı :KK51:
Beni de bir can sıkıntısı bastı yaa, yine h&m e gidicem anca öyle geçer :D :D
bakıyorumda ben yokken kızları gazlamışsınız :KK70: ama istanbul gibisi varmı ya :) buradan ayrılınmaz kızlarrrrr :KK70:
Haha :D yok kuzu yok kimse gazlamadı biz kendimiz gaza geldik yaa, imkan olsa bu gazla soluğu başka yerlerde alıcam da.. :D

bakıyorumda ben yokken kızları gazlamışsınız :KK70: ama istanbul gibisi varmı ya :) buradan ayrılınmaz kızlarrrrr :KK70:
Biz gazlamadık valla kendileri başlattılar :D
Beni de bir can sıkıntısı bastı yaa, yine h&m e gidicem anca öyle geçer :KK70: :KK70:

Haha :KK70: yok kuzu yok kimse gazlamadı biz kendimiz gaza geldik yaa, imkan olsa bu gazla soluğu başka yerlerde alıcam da.. :KK70:

Yine ne alacaksın :D

Beni de bir can sıkıntısı bastı yaa, yine h&m e gidicem anca öyle geçer :KK70: :KK70:
hayırdır oraya gitmek için bahane arıyomuş gibisin :D
Haha :KK70: yok kuzu yok kimse gazlamadı biz kendimiz gaza geldik yaa, imkan olsa bu gazla soluğu başka yerlerde alıcam da.. :KK70:

Bana daa zaten uyku düzenim şaştı gözlerim kapanıyor :KK51:
ufff uyumak istiyorum ben on da işe gelsem ne güzel :)

canım vallahi hatırladığım kadarıyla rafet el romanın son çıkan bir şarkısı daha vardı evlenirmisin benimle oda güzeldi biz hepsini salonun müzisyenine bıraktık herşeyi o ayarladı zaten müzisyeni hem oranın sahibi hemde aranjör müzik konusunda enfes bir akşam yaşatmışlardı işlerine karışmadım gümbür gümbür bir geceydi
iş yerinden girdiğim için geç yazıyorum:( demekki sana çok güven vermişler memnun kaldığını sevindim. peki hangi müzikleri çaldılar

Back