2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Senin o minik vazoları bulamadım ben ya kuzu

Teşekkür ederimm, ya ben hiç nişanlım için de benim için de pijama alamadım daha, bunları ucuz bulunca kaptım, ona da alıcam artık uygun bulduğum vakit.
canım benim bizde bohçada aldığımız olanlar var kışlık olarak 1 tanesi polo dan penye uzun kolllu pijama takımı alındı o kadar diğer alınanlar askılı vs kapri.. nişanlıma yine bohçada 3 lü penye setinde 1 takımı uzun kollu birde polar 1 takım uzun kollu daha almıştım o kadar aslında 2 takım yeter ona erkekler sıkıntıya kalın şeyleri giymeye gelemiyor şahsen bizimki öyle şuan buralar buzz o kısa kollu t-shirt geziyor ben çok üşürüm asıl bana lazım 2-3 takım yeter alırsam kendime hatta geçenlerde alalım sanada dedim var ya benim 2 takım bohçadan dedi yeter istemedi bende son olarak adidastan aynı örnek eşofman takımı alalım o zaman dedim dışarıda market alışveriş yürüyüşte falan yiyeriz o daha makul geldi bir tek ondan alırız dedi.

Aman ne bileyim sinir oldum işte

Yemeğe gideriz diye düşündüm isterseniz sizde gelin dedim anlaması lazımdı sanki
ne yalan söyliyim uyuz olurdum d.günü olduğunu biliyor daha yeni evlisiniz ve dışarda yemek yeriz diye niyetlendiğini de söylüyorsun anlayışla karşılayıp peki ozaman dönüşte de çaya bize uğrayın der yine oğlunun d.gününü kutlamak istiyorsa kutlardı. sende biraz daha açık konuşsaydın sürprizim var anne akşam için belki uğrarız dönüşte size de deseydin ama olan olmuş konuşmuşsunuz bir kere sağlık olsun moral bozma bu seferde böyle olsun de geç

evet öyle ama o da çalışıyor gidip hazrlık yapıcaz hatta biz ondan önce evde olucaz
Ay şimdi taşlar yerine oturdu. Çok haklısın kuzucumm, ama canını sıkma böyle oluversin bu defalık biraz yorrulacaksın ama kayınvaliden gelene kadar yavaş hareket edebilirsin
öylemi diyorsun, tariflere bakayım ben hemen
İşte buuuuuu
Tişikkür ederimm, karıştır hatta bak o minik vazolardan bi kaç tane alıp ünite üstündeki rafı süsleyebilirsin diyorum. Hem 7 TL hem kargo bedava
Ay çok sevimliler ama benim salona öyle renkli sevimli şeyler olmaz ki, diğer odaya olabilir ancaaa :)

Huzur hiçbirimizin yuvasından eksik olmasın...
Aynen ya komşuları göremiyoruz mesai yüzünden, ama ben yinede umutluyum elbet koskoca apartmanda biri yapıp getirir
Geçen sene haftasonunda getirmişti biri, inşallah yine öyle olur Ayy haftasonu da yokum ki şimdi aklıma geldi
Senin o minik vazoları bulamadım ben ya kuzu
Kuzucum bu http://www.englishhome.com.tr/mayra-seramik-vazo-sari.html
Mavisi de çok güzel ama bana uymaz diye almadım şimdilik.
Ya işte biz öyle detaylı bi bohça da yapmadık ki 1 tane uzun kollu var yani o kadar.
evet görmüştüm bende , ben bu yaşıma kadar hiç aşure yemedim ki
Nasıl

Tam olarak böyke düşünüyordum canım bende ama artık çok geç, daha ilk d.günümüz sonuçta ne bileyim ince düşünmek gerekiyordu

9dan sonra gitmem gerekir herhalde onun için

kızlar selamm
Auralee o runnerden bende aldım
güle güle kullan sarı vazolarını kuzu
Teşekkür ederim kuzuu :) O runnerı canlı görmüştüm önceki indirimde, kasada sıra çok diye beklemeye üşenmiştim, bugüne kısmetmiş
Ay şimdi taşlar yerine oturdu. Çok haklısın kuzucumm, ama canını sıkma böyle oluversin bu defalık biraz yorrulacaksın ama kayınvaliden gelene kadar yavaş hareket edebilirsin
Hatun çakallıkta sınır tanımıyor
Ay çok sevimliler ama benim salona öyle renkli sevimli şeyler olmaz ki, diğer odaya olabilir ancaaa :)
Ama sana uygun rengi yok mudur çok bakamadım, pembesi falan güzel olurdu bence

Sevmem yani aşure, sütlaç,kazandibi ve buna benzeyen tatlıları hiç yemedim , yemeden sevmemek nasıl oluyor dersen bir fikrim yok hatta balık bile yemezdim, eşim yüzünden yiyorum

aaayyy kışlar,
aşure demeyin bayılırım ona allahım anneciğim hemen yapsada yesem modunda herakşam heyecanla eve gider oldum parlak koskoca açmış gözlerle kedi gibi anne ne zaman yapacaksın diye soruyorum

ayyy nasıl anlattın ya , elimde olsa tutup göndercem sana

hımmm.. lazım ozaman kuzum bence erkek ve kız için 3 takım yeter daha sonra yine alırsın zaten biz yaz geliniyiz kışa daha var olacak o arada alırız bence şuan ben acele etmiyorum çünkü fiyatlar fahiş artık kışlıklar çıktı fiyatlar yüksek bence sezon mart sonu nisan ayı biter o zaman gideriz daği den pentiden alırız hemde uygun fiyatları düşer sezonda bittiği için sadece adidasın günlük dışarıda olanlarını alırız 1 -2 ay sonra ancak onlarda pek fiyat değişmiyor sanırım

O çakallık bir işe yaramıyor kuzu ama

ay sen bana komşu olsana evde 3 adet yufka var , yeterli olur mu?
ne güzel olurdu komşu olskk :) Kıyman çokmu çoksa yetmeyebilir :) iki yufkadan 12 tane çıkıyo kuzu anlatıyorum hazırmısın bir kaba biraz yağ , soda ( çok yaparsan 1 şişe ama normalde şişenin tamamı çok gelir ) yufkayı seriyoruz sonra içine bu karışımdan serpiştir yada sür üstünede un hafif eleyebilirsin elemek zor gelirse karışıma kat unu bunun üzerine ikinci yufkayı ser onada aynı şekilde karışmdan sür 12 parça kes aynı sigara böreği gibi üçgen üçgen içinede kıymalı sosdan koyup tek tek sarıyoruz :) ( kıymalı sos : kıyma soğan maydonoz ve bahartlarla hazrılayıp )

Kuzu biz size komşu olabiliriz iş yerine yakın ev istiyoruz trafiği çektikçe

ayyy ne fenasın yavaş hareket edebilirsin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…