Hey herkes buradaymış :) selam kuzular :))
Ama sen ne arıyorsun buradaHey herkes buradaymış :) selam kuzular :))
selam şanslı insan
Hepinizin burada olduğu içime doğdu herhalde kuzularAma sen ne arıyorsun burada
Ahaha dayanamamış gelmiş yaHepinizin burada olduğu içime doğdu herhalde kuzular
Şanslı hissedeniyorum ama dağınık bir sofra ve ev beni bekliyor şuan
Hahaha işte öyle bir sevda bendekiAhaha dayanamamış gelmiş ya
Şuan işte olmama rağmen pazar alışverişi ve ev işi de beni bekliyorHepinizin burada olduğu içime doğdu herhalde kuzular
Şanslı hissedeniyorum ama dağınık bir sofra ve ev beni bekliyor şuan
Bendeee hemde stresliiGünaydın c.tesi mağdurları
nişanlıKimler evli kimler nışanlı?
Şuan işte olmama rağmen pazar alışverişi ve ev işi de beni bekliyor
Ay benim hiç aklımdan çıkmıyorben düşünmemeye çalışıyorum
Ay benim hiç aklımdan çıkmıyorYarın sabahta arkadaşım gelecek kahvaltıya
Off halimiz perişanŞuan işte olmama rağmen pazar alışverişi ve ev işi de beni bekliyor
Yaa ben 4 kere misafir ağırladım bize erken başladılarbize daha kimse gelmedi
Hahah akşam yemeğini yap bariOff halimiz perişankahvaltı sofrasını toplayıp dışarı attım kendimi valla, Mevlüde gitmem gerek, anca yemeğe yetişcem bu gidişle ama
Oo senin durum daha vahimmiş kuzu ama eşinde yardım eder içinden çıkarsın işinkızlarr akşama yatılı misafirim var yarın sabah ektsra bir kaç kişi daha hepberaber kahvaltı yapıcazevde ne yemek var ne kahvaltılık tabi birde temizlik yapmak gerek e bende hala işteyim nasıl ama
temizliği ona paslasam yeter zatenOo senin durum daha vahimmiş kuzu ama eşinde yardım eder içinden çıkarsın işin
Hem de ilk haftadan yatılı misafir geldi sen aştın artıkYaa ben 4 kere misafir ağırladım bize erken başladılar
@blisss bu konuda tecrübelerini paylaşsınkızlarr akşama yatılı misafirim var yarın sabah ektsra bir kaç kişi daha hepberaber kahvaltı yapıcazevde ne yemek var ne kahvaltılık tabi birde temizlik yapmak gerek e bende hala işteyim nasıl ama
ahahha tam olarak şöyle saldım çayıra mevlam kayıra
HEheh akşama da benim yatılı misafirim var. Tabiyki bekar olaraktan kız arkadaşının gelmesi daha eğlencelidir diye düşünüyorumahahha tam olarak şöyle saldım çayıra mevlam kayıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?