• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarr akşama yatılı misafirim var yarın sabah ektsra bir kaç kişi daha hepberaber kahvaltı yapıcaz :KK70: evde ne yemek var ne kahvaltılık :KK70: tabi birde temizlik yapmak gerek e bende hala işteyim :KK70: nasıl ama
curlycim allah yardımcın olsun bebeğim sen üstesinden gelirsin bende arada nişanlımın evine gidiyorum supriz günlerde ne ara ev temizliği supriz yemek bitiyor yetiştiriyor insan ama telaş yapma yapınca ya elinden bişey dökülüyor ekstra iş çıkıyor ya unutuyorsun malzemen eksik çıkıyor herşeyi yarıda bırak markete koş :KK70: olmaması için relax tabi evde her zaman kurtarıcıların olsun buzlukta falan o işini kolaylaştırır.

Kızlar son olarak bende şifayı kaptım eşim bana sattı sağolsun gribini :KK61:

Kaçamadım valla evin içine girince böyle oluyor. İnşallah çabucak geçer kuzum
İnşallah kuzucum.
Ah ben de yatılı misafir mağduruyum bu sabah hahah :D
Durumum içler acısı, kendimi hangi yandan toplayayım bilemedim. Mideyi mi düzelmeye çalışayım baş ağrısını mı.. Uykusuzluk zaten perişan etti .. Pofff :(

Bende bu haftasonu evimi çok şükür yerleştirdim bitti sayılır. Ama çok yorgun ve uykusuzmm

İnşallah kuzucum.
Ah ben de yatılı misafir mağduruyum bu sabah hahah :KK70:
Durumum içler acısı, kendimi hangi yandan toplayayım bilemedim. Mideyi mi düzelmeye çalışayım baş ağrısını mı.. Uykusuzluk zaten perişan etti .. Pofff :KK43:
Ah kıyamam ya çokmu yoruldun. Yatılı misafir yoruyor gerçekten.. Midene nolduu ?
Çok geçmiş olsun kuzu dikkat et kendine dinlen bol bol vitamin al portakal suyu felan iç

Bende bu haftasonu evimi çok şükür yerleştirdim bitti sayılır. Ama çok yorgun ve uykusuzmm
Dinlenmek mümkün değil valla çalışırken vitamin alıcam bol bol :( Hadi hayırlısı bakalım fotoğraf yokmu kuzu.

Günaydın kızlar haftasonu misafir mağduru bir gelin daha geldi :)
Günaydın kuzuu, kesinlikle o benim. Diğeri de senmiydin? :D
Ah kıyamam ya çokmu yoruldun. Yatılı misafir yoruyor gerçekten.. Midene nolduu ?
Kuzu söylemesi ayıp arkadaşım ev hediyesi olarak baya baya bir büyük getirmiş :D
E öyle olunca ona göre bi sofra kuruldu. Onun erkek arkadaşı da vardı yemek sırasında. E geç saate kadar da oturunca sabah böyle uyanmak kaçınılmaz oldu. Valla ne yapsam bilemedim feci bir haldeyim.
Ay bi de sabah eşim 6da kalktı, ben de uyandım. Gece rüyamda çikolata yiyodum canım çok istedi dedim sabahın o saatinde çikolatamı yiyip yattım ya hahah :D

Günaydın kuzuu, kesinlikle o benim. Diğeri de senmiydin? :KK70:

Kuzu söylemesi ayıp arkadaşım ev hediyesi olarak baya baya bir büyük getirmiş :KK70:
E öyle olunca ona göre bi sofra kuruldu. Onun erkek arkadaşı da vardı yemek sırasında. E geç saate kadar da oturunca sabah böyle uyanmak kaçınılmaz oldu. Valla ne yapsam bilemedim feci bir haldeyim.
Ay bi de sabah eşim 6da kalktı, ben de uyandım. Gece rüyamda çikolata yiyodum canım çok istedi dedim sabahın o saatinde çikolatamı yiyip yattım ya hahah :KK70:
Hahah hiç güleceğim yoktu valla çikolatamı yedin sabah sabah :D
Oo öyle hediyeye öyle sofra kurulmalı tabi, bu tarz aktiviteler c.tesi yapılmalı bence :) Baş ağrısı ondan demek bol bol su iç kuzucum :-)

Hahah hiç güleceğim yoktu valla çikolatamı yedin sabah sabah :KK70:
Oo öyle hediyeye öyle sofra kurulmalı tabi, bu tarz aktiviteler c.tesi yapılmalı bence :) Baş ağrısı ondan demek bol bol su iç kuzucum :-)
Ay valla çok güldüm kendime ya gözümü açtım çikolata yiyodum ben rüyamda diyip mutfağa koştum , yer yemez de uyudum geri :D Bir de rüyamda diyorum ki "ayy bi dw şöyle sıcak çikolata olsa da içine girsek uyusak" hahahah . Nasıl bişey o hala aklım almıyo cidden :D :D
Ayrıca evet kuzucum, cumartesi yapılmalı kesinlikle ama işte bir anda gelişiverdi sonuç bu oldu malesef :(
Su içmeye devam edeyim o halde ben :D

Back