Sıcak çikolatanın içinemi girmekAy valla çok güldüm kendime ya gözümü açtım çikolata yiyodum ben rüyamda diyip mutfağa koştum , yer yemez de uyudum geriBir de rüyamda diyorum ki "ayy bi dw şöyle sıcak çikolata olsa da içine girsek uyusak" hahahah . Nasıl bişey o hala aklım almıyo cidden
Ayrıca evet kuzucum, cumartesi yapılmalı kesinlikle ama işte bir anda gelişiverdi sonuç bu oldu malesef
Su içmeye devam edeyim o halde ben
Hahah ay vallahi şuan kahkahaya boğuldum, hakikaten de açılmıştı üstüm ondan oldu herhalde. Bir serinlik geldiyse demek sıcak çikolatanın içinde uyumak istemişim. Bi de gördüm o görüntüyü işte o kısmı çok feciydi hahahahSıcak çikolatanın içinemi girmekKuzucum açık kalmış sanırım ahhah iyi örtün bak
Su candır öncesinde de sonrasında da
evet canım diğeride benimGünaydın kuzuu, kesinlikle o benim. Diğeri de senmiydin?
Kuzu söylemesi ayıp arkadaşım ev hediyesi olarak baya baya bir büyük getirmiş
E öyle olunca ona göre bi sofra kuruldu. Onun erkek arkadaşı da vardı yemek sırasında. E geç saate kadar da oturunca sabah böyle uyanmak kaçınılmaz oldu. Valla ne yapsam bilemedim feci bir haldeyim.
Ay bi de sabah eşim 6da kalktı, ben de uyandım. Gece rüyamda çikolata yiyodum canım çok istedi dedim sabahın o saatinde çikolatamı yiyip yattım ya hahah
Geçmiş olsun kuzucum o zamanevet canım diğeride benim
hahah sabah sabah iyi oldu bu çikolata mevzusu bak keyfim geldi yerineHahah ay vallahi şuan kahkahaya boğuldum, hakikaten de açılmıştı üstüm ondan oldu herhalde. Bir serinlik geldiyse demek sıcak çikolatanın içinde uyumak istemişim. Bi de gördüm o görüntüyü işte o kısmı çok feciydi hahahah
Sen neler yaptın bakalım nasıl geçtievet canım diğeride benim
Sıcak bi çorba iç canım geçmiş oldun akşama dinlen birazİnşallah kuzucum.
Ah ben de yatılı misafir mağduruyum bu sabah hahah
Durumum içler acısı, kendimi hangi yandan toplayayım bilemedim. Mideyi mi düzelmeye çalışayım baş ağrısını mı.. Uykusuzluk zaten perişan etti .. Pofff
günaydın cnm hoşgeldinn. Anaaam benimde bu tempoya katılmama az kaldı ee neler yaptınız bakayımm :) Nasıl ağırladın misafirleriniGünaydın kızlar haftasonu misafir mağduru bir gelin daha geldi :)
yoğun bir trafikten sonra günaydııın,Kızlar son olarak bende şifayı kaptım eşim bana sattı sağolsun gribini
Hahah , ay haydi herkes çikolata yesin o zaman 1-2-3 başla!hahah sabah sabah iyi oldu bu çikolata mevzusu bak keyfim geldi yerineBir de canım çektiiii
Sağol canım, öğle yemeği için tek hayalim bir çorba zaten şuanda :)Sıcak bi çorba iç canım geçmiş oldun akşama dinlen biraz
Ah kıyamam ya çokmu yoruldun. Yatılı misafir yoruyor gerçekten.. Midene nolduu ?
Dinlenmek mümkün değil valla çalışırken vitamin alıcam bol bolHadi hayırlısı bakalım fotoğraf yokmu kuzu.
Gözün aydın canım , herşey tamamlansın da dinlenirsin bol bol düğün sonrası artık
Ah o trafikkkyoğun bir trafikten sonra günaydııın,
hadi bakalım geçmiş olsun canım
Öğleden sonra belkiHahah , ay haydi herkes çikolata yesin o zaman 1-2-3 başla!
Sağol canım, öğle yemeği için tek hayalim bir çorba zaten şuanda :)
Akşam olsa da gidip dinlensek bi de evet
sen kombo yapmışsın resmen seni rahatsız edici ne varsa sıra sıra sende dinlen madem haftasonu yorucuydu demek bayaİnşallah kuzucum.
Ah ben de yatılı misafir mağduruyum bu sabah hahah
Durumum içler acısı, kendimi hangi yandan toplayayım bilemedim. Mideyi mi düzelmeye çalışayım baş ağrısını mı.. Uykusuzluk zaten perişan etti .. Pofff
hayırlı olsun kurtuldun oh bir nefes çeeeek ve bitti diye bırak gevşeBende bu haftasonu evimi çok şükür yerleştirdim bitti sayılır. Ama çok yorgun ve uykusuzmm
Hadi bakalım bekliyoruzBirazdan atmaya çalışcam cnm inşallah :)
Öyle olucak bakalım ozmnda yer değişikliği nedeniyle biraz huzursuz olurum ama idare edicez artık :)
Günaydın kuzuu, kesinlikle o benim. Diğeri de senmiydin?
Kuzu söylemesi ayıp arkadaşım ev hediyesi olarak baya baya bir büyük getirmiş
E öyle olunca ona göre bi sofra kuruldu. Onun erkek arkadaşı da vardı yemek sırasında. E geç saate kadar da oturunca sabah böyle uyanmak kaçınılmaz oldu. Valla ne yapsam bilemedim feci bir haldeyim.
Ay bi de sabah eşim 6da kalktı, ben de uyandım. Gece rüyamda çikolata yiyodum canım çok istedi dedim sabahın o saatinde çikolatamı yiyip yattım ya hahah
Alışırsın canım o kısmı kolay bence :)Öyle olucak bakalım ozmnda yer değişikliği nedeniyle biraz huzursuz olurum ama idare edicez artık :)
Öyleydi canım, bugünü atlatırsak geçecek İnşallah :)sen kombo yapmışsın resmen seni rahatsız edici ne varsa sıra sıra sende dinlen madem haftasonu yorucuydu demek baya
haşatım çıktı valla canım.Geçmiş olsun kuzucum o zamanNeler yaptın bakalım
canım çok güzel olmuş .mutlulukla yaşasın inş. özellikle aksesuarlarına ve mutfağına bayıldım :)Kızlaarr resimleri yükledim albüme bakabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?