Aman o sayılmaz ya bu durumlar eğlenceli bizimki öyle değilHEheh akşama da benim yatılı misafirim var. Tabiyki bekar olaraktan kız arkadaşının gelmesi daha eğlencelidir diye düşünüyorumTam misafir modu olmuyor onda, yemekti bilmem neydi hep beraber uğraşılıyor
Yaa ben 4 kere misafir ağırladım bize erken başladılar
Hahah akşam yemeğini yap bari
bizim iki ailede şehir dışında yaşıyor, kardeşleri çağırmam gerek :) senin maşallahın var ya :)
Nasıl oldu bende anlamadım vallaEvet şehir dışındalarsa çağırmak lazım
curlycim allah yardımcın olsun bebeğim sen üstesinden gelirsin bende arada nişanlımın evine gidiyorum supriz günlerde ne ara ev temizliği supriz yemek bitiyor yetiştiriyor insan ama telaş yapma yapınca ya elinden bişey dökülüyor ekstra iş çıkıyor ya unutuyorsun malzemen eksik çıkıyor herşeyi yarıda bırak markete koşkızlarr akşama yatılı misafirim var yarın sabah ektsra bir kaç kişi daha hepberaber kahvaltı yapıcazevde ne yemek var ne kahvaltılık tabi birde temizlik yapmak gerek e bende hala işteyim nasıl ama
Ayy geçmiş olsun kuzucuum, herkesi sıradan geçirdi resmen . Sen de kaçamadın demekKızlar son olarak bende şifayı kaptım eşim bana sattı sağolsun gribini
Kaçamadım valla evin içine girince böyle oluyor. İnşallah çabucak geçer kuzumAyy geçmiş olsun kuzucuum, herkesi sıradan geçirdi resmen . Sen de kaçamadın demek
Dikkat et kendine de çabuk atlatmaya bak
İnşallah kuzucum.Kaçamadım valla evin içine girince böyle oluyor. İnşallah çabucak geçer kuzum
Çok geçmiş olsun kuzu dikkat et kendine dinlen bol bol vitamin al portakal suyu felan içKızlar son olarak bende şifayı kaptım eşim bana sattı sağolsun gribini
Ah kıyamam ya çokmu yoruldun. Yatılı misafir yoruyor gerçekten.. Midene nolduu ?İnşallah kuzucum.
Ah ben de yatılı misafir mağduruyum bu sabah hahah
Durumum içler acısı, kendimi hangi yandan toplayayım bilemedim. Mideyi mi düzelmeye çalışayım baş ağrısını mı.. Uykusuzluk zaten perişan etti .. Pofff
Çok geçmiş olsun kuzu dikkat et kendine dinlen bol bol vitamin al portakal suyu felan iç
Dinlenmek mümkün değil valla çalışırken vitamin alıcam bol bolBende bu haftasonu evimi çok şükür yerleştirdim bitti sayılır. Ama çok yorgun ve uykusuzmm
Günaydın kuzuu, kesinlikle o benim. Diğeri de senmiydin?Günaydın kızlar haftasonu misafir mağduru bir gelin daha geldi :)
Kuzu söylemesi ayıp arkadaşım ev hediyesi olarak baya baya bir büyük getirmişAh kıyamam ya çokmu yoruldun. Yatılı misafir yoruyor gerçekten.. Midene nolduu ?
Gözün aydın canım , herşey tamamlansın da dinlenirsin bol bol düğün sonrası artıkBende bu haftasonu evimi çok şükür yerleştirdim bitti sayılır. Ama çok yorgun ve uykusuzmm
Hahah hiç güleceğim yoktu valla çikolatamı yedin sabah sabahGünaydın kuzuu, kesinlikle o benim. Diğeri de senmiydin?
Kuzu söylemesi ayıp arkadaşım ev hediyesi olarak baya baya bir büyük getirmiş
E öyle olunca ona göre bi sofra kuruldu. Onun erkek arkadaşı da vardı yemek sırasında. E geç saate kadar da oturunca sabah böyle uyanmak kaçınılmaz oldu. Valla ne yapsam bilemedim feci bir haldeyim.
Ay bi de sabah eşim 6da kalktı, ben de uyandım. Gece rüyamda çikolata yiyodum canım çok istedi dedim sabahın o saatinde çikolatamı yiyip yattım ya hahah
Ay valla çok güldüm kendime ya gözümü açtım çikolata yiyodum ben rüyamda diyip mutfağa koştum , yer yemez de uyudum geriHahah hiç güleceğim yoktu valla çikolatamı yedin sabah sabah
Oo öyle hediyeye öyle sofra kurulmalı tabi, bu tarz aktiviteler c.tesi yapılmalı bence :) Baş ağrısı ondan demek bol bol su iç kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?