- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Haha yani İstanbul köfte olaydı ben de öyle düşünürdüm kuzu çok haklısın bu konudahaha evet evet her haliyle kabulüm sonuçta o bir izmir köfte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha yani İstanbul köfte olaydı ben de öyle düşünürdüm kuzu çok haklısın bu konudahaha evet evet her haliyle kabulüm sonuçta o bir izmir köfte![]()
Memleket aşkı ne yaparsınHaha yani İstanbul köfte olaydı ben de öyle düşünürdüm kuzu çok haklısın bu konuda![]()
HahaMemleket aşkı ne yaparsın![]()
Hadi bakalım iyi akşamlar kuzumHaha
Kuzular mesai bitti, ben trafikle boğuşmaya başlayayım . Hepinize öpücükleeer :)
Bugün ben de sizdenimGünaydın c.tesi mağdurları![]()
Aa canım hayırdırGünaydın kızlar
Bugün ben de sizdenim![]()
Ben evliyim :)Kimler evli kimler nışanlı?
MesaiAa canım hayırdır![]()
Ozaman son c.tesi mesaisi olur inşallah
KısmetOzaman son c.tesi mesaisi olur inşallah![]()
Yaa aynen öyle, yollar bile bomboş ya keşke h.içi de böyle olsa 15 dkda işe geldimKısmetAma şimdi sizin açınızdan baktım da herkes uyurken çalışmak sinir bozucuymuş
![]()
Aa canım hayırdır
Ben evliyim :)
Yaa aynen öyle, yollar bile bomboş ya keşke h.içi de böyle olsa 15 dkda işe geldim![]()
Evet ya trafiksiz yol nasılmış unutmuşumYaa aynen öyle, yollar bile bomboş ya keşke h.içi de böyle olsa 15 dkda işe geldim![]()
Hafta içi işkence resmen ya 15 dklık yol 45 dkda gidiliyorEvet ya trafiksiz yol nasılmış unutmuşum![]()