- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Haha yani İstanbul köfte olaydı ben de öyle düşünürdüm kuzu çok haklısın bu konudahaha evet evet her haliyle kabulüm sonuçta o bir izmir köfte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha yani İstanbul köfte olaydı ben de öyle düşünürdüm kuzu çok haklısın bu konudahaha evet evet her haliyle kabulüm sonuçta o bir izmir köfte
Memleket aşkı ne yaparsınHaha yani İstanbul köfte olaydı ben de öyle düşünürdüm kuzu çok haklısın bu konuda
HahaMemleket aşkı ne yaparsın
Hadi bakalım iyi akşamlar kuzumHaha
Kuzular mesai bitti, ben trafikle boğuşmaya başlayayım . Hepinize öpücükleeer :)
Bugün ben de sizdenimGünaydın c.tesi mağdurları
Aa canım hayırdırGünaydın kızlar
Bugün ben de sizdenim
Ben evliyim :)Kimler evli kimler nışanlı?
MesaiAa canım hayırdır
Ozaman son c.tesi mesaisi olur inşallah
Kısmet Ama şimdi sizin açınızdan baktım da herkes uyurken çalışmak sinir bozucuymuşOzaman son c.tesi mesaisi olur inşallah
Yaa aynen öyle, yollar bile bomboş ya keşke h.içi de böyle olsa 15 dkda işe geldimKısmet Ama şimdi sizin açınızdan baktım da herkes uyurken çalışmak sinir bozucuymuş
Aa canım hayırdır
Ben evliyim :)
Yaa aynen öyle, yollar bile bomboş ya keşke h.içi de böyle olsa 15 dkda işe geldim
Evet ya trafiksiz yol nasılmış unutmuşumYaa aynen öyle, yollar bile bomboş ya keşke h.içi de böyle olsa 15 dkda işe geldim
Hafta içi işkence resmen ya 15 dklık yol 45 dkda gidiliyorEvet ya trafiksiz yol nasılmış unutmuşum