2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Baktım kuzu da kendime göre bişey bulamadım yoksa english home cu başı @blisss varken haberdar olmamak imkansız :))

Oh o zaman oleeey! Eve gideyim de geçireyim şu yüzleri bir an evvel
Alasım geldi benim de Zaten alacağım mobilyaya uyar yani bunlar her türlü

sen yalnızmı yaşıyorsun kuzu Auralee
birde bence alma bana diyorlardı ben yinede alıyordum hala alıyorum sonra almak daha güzel sanki ev kurulu iken
tabi demirbaşlar hariç onları alabildiğin herşeyi al

Hahah english home cu başı cuk oturdu
Haha evet bu ünvanı çoktan hak ettin kuzucum
Alasım geldi benim de Zaten alacağım mobilyaya uyar yani bunlar her türlü
Ayy mağazayı çok dağıttım ama ben. Ordan burdan getirip yan yana koydum. Her yer her yerde bıraktım kaçtım tabi. Huyumdur bilirsiniz

resimlerine bittim helal olsun fotoğrafçına çok güzel kareler yakalamış maşallah nazardan saklasın özellikle çok beğendiğimi dile getirmek istiyorum avucunuzdaki kurumuş yaprağın içinde yüzüğünüz var muhteşem bir resim hepsi 10 numerooo

Canım çok teşekkür ederimm :) Daha güzelleri sizin olsun İnşallah! :)

Haha evet bu ünvanı çoktan hak ettin kuzucum

Ayy mağazayı çok dağıttım ama ben. Ordan burdan getirip yan yana koydum. Her yer her yerde bıraktım kaçtım tabi. Huyumdur bilirsiniz

Dimi ya bencede hakettim hahah huyumdur diyo ya

Bu akşam izmir köfte denicem bu arada çok heyecanlıyım
Merak etmeyin ama kıymayı dün akşam dolabın alt kısmına koydum sabah çıkarken de dışarı çıkardım. Her şey yolunda
Oo kuzu olmuşssun sen ama maşallah

Erkek kardeşle beraber hem de Ay ne bileyim bi an önce kurtulayım istiyorum şu alışveriş muhabbetinden çok sıkıldım
Huya bak hele

Erkek kardeşle beraber hem de Ay ne bileyim bi an önce kurtulayım istiyorum şu alışveriş muhabbetinden çok sıkıldım

Huya bak hele
dur canım son 1 ay daha nelerden sıkılacaksın aman tamam deyip seçip çıkacaksın omu bumu çok düşünmeyeceksin yani ben öyle oldum cidden Allah yardımcın olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…