Baktım kuzu da kendime göre bişey bulamadım yoksa english home cu başı @blisss varken haberdar olmamak imkansız :))evet çok güzel olmuş canım bende english home indiriminden aldım kırlent orayada baksaydın
Çok güzel olmuşş ben çok beğendimm
Oh o zaman oleeey! Eve gideyim de geçireyim şu yüzleri bir an evvelmikemmel olmuş beybisi
Hahah english home cu başı cuk oturduBaktım kuzu da kendime göre bişey bulamadım yoksa english home cu başı @blisss varken haberdar olmamak imkansız :))
Oh o zaman oleeey! Eve gideyim de geçireyim şu yüzleri bir an evvel
Alasım geldi benim deBaktım kuzu da kendime göre bişey bulamadım yoksa english home cu başı @blisss varken haberdar olmamak imkansız :))
Oh o zaman oleeey! Eve gideyim de geçireyim şu yüzleri bir an evvel
Haha evet bu ünvanı çoktan hak ettin kuzucumHahah english home cu başı cuk oturdu
Ayy mağazayı çok dağıttım ama ben. Ordan burdan getirip yan yana koydum. Her yer her yerde bıraktım kaçtım tabi. Huyumdur bilirsinizAlasım geldi benim deZaten alacağım mobilyaya uyar yani bunlar her türlü
resimlerine bittim helal olsun fotoğrafçına çok güzel kareler yakalamış maşallah nazardan saklasın özellikle çok beğendiğimi dile getirmek istiyorum avucunuzdaki kurumuş yaprağın içinde yüzüğünüz var muhteşem bir resim hepsi 10 numeroooBugün gönderdi canım, seçicez sonra albümü beklicez İnşallah. E aslında şü güzel havaları kaçırmamak gerek, yani sıcak olmasa da çok, güneş var
Bu arada yüklendi kızlar bakabilirsiniiiz :)
Canım çok teşekkür ederimm :) Daha güzelleri sizin olsun İnşallah! :)resimlerine bittim helal olsun fotoğrafçına çok güzel kareler yakalamış maşallah nazardan saklasın özellikle çok beğendiğimi dile getirmek istiyorum avucunuzdaki kurumuş yaprağın içinde yüzüğünüz var muhteşem bir resim hepsi 10 numerooo
Haha evet bu ünvanı çoktan hak ettin kuzucum
Ayy mağazayı çok dağıttım ama ben. Ordan burdan getirip yan yana koydum. Her yer her yerde bıraktım kaçtım tabi. Huyumdur bilirsiniz
Haha kuzu evliliğin daha en başında sabahın köründe mutfakta yerlere çay döküp işe kaçmışlığım var malumDimi ya bencede hakettimhahah huyumdur diyo ya
Evet evet unutmadımHaha kuzu evliliğin daha en başında sabahın köründe mutfakta yerlere çay döküp işe kaçmışlığım var malum
Bu akşam izmir köfte denicem bu arada çok heyecanlıyımEvet evet unutmadımHuy işte ne yaparsın
Oo kuzu olmuşssun sen ama maşallahBu akşam izmir köfte denicem bu arada çok heyecanlıyım
Merak etmeyin ama kıymayı dün akşam dolabın alt kısmına koydum sabah çıkarken de dışarı çıkardım. Her şey yolunda
Haha kıymayı sağlıklı bir şekilde çözdürmeyi başardığım için m, kuzu bu iltifatOo kuzu olmuşssun sen ama maşallah
Hem onun için hemde izmir köfte içinHaha kıymayı sağlıklı bir şekilde çözdürmeyi başardığım için m, kuzu bu iltifat
Erkek kardeşle beraber hem desen yalnızmı yaşıyorsun kuzuAuralee
birde bence alma bana diyorlardı ben yinede alıyordum hala alıyorum sonra almak daha güzel sanki ev kurulu iken
tabi demirbaşlar hariç onları alabildiğin herşeyi al
Huya bak heleAyy mağazayı çok dağıttım ama ben. Ordan burdan getirip yan yana koydum. Her yer her yerde bıraktım kaçtım tabi. Huyumdur bilirsiniz
HihihHem onun için hemde izmir köfte için
Hahah ne olursa olsun istiyorum o fotoyu lütfenHihihAma izmir köftenin sonu belli değil tabii, akşam yapayım da fotoğraf atıcam özellikle sana. Atmazsam bil ki yemeğin başına bişey geldi
Hahah bizde böyleeHuya bak hele
Ayy çok korkunç hahahHahah ne olursa olsun istiyorum o fotoyu lütfen
haha evet evet her haliyle kabulüm sonuçta o bir izmir köfteHahah bizde böylee
Ayy çok korkunç hahah
Tamam her haliyle kabulünse benden günah gitti kuzuSonuçlar akşam elinde o zaman
dur canım son 1 ay daha nelerden sıkılacaksın aman tamam deyip seçip çıkacaksın omu bumu çok düşünmeyeceksin yani ben öyle oldumErkek kardeşle beraber hem deAy ne bileyim bi an önce kurtulayım istiyorum şu alışveriş muhabbetinden çok sıkıldım
Huya bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?