- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
Kırmızı mor bide toz pembe var ama benim gittimde kırmızı ve mor vardı maltepedekinden almıştım ben çok şirin o kadar hafif ki sen söyleyince baktım valla bi An kutuda yok sandım o dereceevett evett ondann hatta başka renkleri var mı diye merak ediyorum bu hafta gidicem bernardoya alıcağım bir sürü şey var düğün ağustosta ama şimdiden hepsini bitirip ödeyip bi ohh demek istiyorum al al bitmiyo bunlaar :) :)
Erkenden almak daha iyi olacaktır bizde öyle yapmaya çalışıyoruz sevdiceğimleKırmızı mor bide toz pembe var ama benim gittimde kırmızı ve mor vardı maltepedekinden almıştım ben çok şirin o kadar hafif ki sen söyleyince baktım valla bi An kutuda yok sandım o derece
evlilik setim biraz pahalıydı canım ondan pahalı oldu birazcık onu almazsan çok bişey tutmaz nevresimlerin...Yatak odasından dolayı mı bu kadar çok tuttu ki ay valla gönderirsen çok büyük sevaba girersin
Demek ki çok güzel benn nevresim çarşaf bunları english HOME den almayı düşünüyorum oraya çok seviyorum ya ikimizde beğeniyoruz ama yatak örtüsü olarak ta fiyatlarına bakamadım bilmiyorum ama iki tane almayı düşünüyorum sonra normal pike vs falan da alırım bunları eminönünden düşünüyorum çeyizlikleri ay çok ciiiiiiciiiiiiiievlilik setim biraz pahalıydı canım ondan pahalı oldu birazcık onu almazsan çok bişey tutmaz nevresimlerin...
ben nevresimlerimin hepsini özdilekten aldım evlilik setide cemil ipekçi çeyizimi hiç eminönünden almadım o kalabalık beni her zaman korkutmuştur ama eminönüne bağcılarda istoç diye bi yer varmış ordaki fiyatlarda uygunmuş canımDemek ki çok güzel benn nevresim çarşaf bunları english HOME den almayı düşünüyorum oraya çok seviyorum ya ikimizde beğeniyoruz ama yatak örtüsü olarak ta fiyatlarına bakamadım bilmiyorum ama iki tane almayı düşünüyorum sonra normal pike vs falan da alırım bunları eminönünden düşünüyorum çeyizlikleri ay çok ciiiiiiciiiiiiii
Teşekkür ederim söyledin için eminönüne sürekli gidip geliyorum hiç olmadı babam vs gidiyor o yüzden kalabalık beni pek korkutmuyo ama sıkıyor bazen ya öyle işte orda biyer han ama adını unuttum sırf çeyizlik yokuşlarıda öyle dolu doluben nevresimlerimin hepsini özdilekten aldım evlilik setide cemil ipekçi çeyizimi hiç eminönünden almadım o kalabalık beni her zaman korkutmuştur ama eminönüne bağcılarda istoç diye bi yer varmış ordaki fiyatlarda uygunmuş canım
şarkhan olabilir miTeşekkür ederim söyledin için eminönüne sürekli gidip geliyorum hiç olmadı babam vs gidiyor o yüzden kalabalık beni pek korkutmuyo ama sıkıyor bazen ya öyle işte orda biyer han ama adını unuttum sırf çeyizlik yokuşlarıda öyle dolu dolu
haklısın valla canım sanki ömürlük kullanıcaz al gitsin :)
ooo senin bohça baya kalabalık bilemedim ben şimdi acaba hata mı yapıyorum
gömlek
kol düğmesi
cüzdan kemer seti
mendil kravat
pijama takımı
çamaşır takımı çorap bunların hepsi toplamda 3 kutu oluyor hepsi pierre cardinden olucak kutulara güzelce kurdele bağlarım dedim
seccade takke tesbih kuran kabı havlu bunlarda ayrı bir bohçada takım olucak annem hazırlıyor...
lif
terlik
günlük kıyafet
bakım seti
nevresim takımı(sanırım buda oluyormuş)
kayınvalideye
kanaviçe takımı
seccade
namazlık
tesbih
havlu
lif
omuz şalı
tülbent
patik
terlik
çorap
çamaşır
bir ablası var onada aynı şeyler konulacak...
kayınbaba için
seccade
takke
tesbih
havlu
lif
terlik
çorap
çamaşır
gömlek
bide ben toplamda 15 bohça hazırlıycam karşı taraf için bohça çok önemliymiş...
ben damatlığı bohçaya koyarız dedim o da gerek yok canım ben alırım diyince o zaman kıyafet olsun dedim:)ohooo baya çokmuş sizin bohça..valla benm anneme babama kardeşime gelen bohçalar çok özensiz ve kalitesiz idi.ama biz yine de herşeyin kalitelisini alıp bohçaladık.bakalım kurban da iadei ziyaret şeklnde götürcez. gündelik kıyafet ben istmedm nişanlımla karşılıklı almayalım dedk.zaten zamanla birbirmizie hediyeler alıcaz.ne gerek var. nevresim takımı kayınvalideye koymadık. dedigim gibi onlar özenmediği için o da olmayıversin dedmha bu arada saatini aldık.bizde nişanda takılır. tabi nişan takımı(sarar), ayakkabı kemerini(altınyıldız) de sayarsak bunlar da bohça sayılır :)
Sümbüllü han dedi babam ben hiç hatırlamadın dikkat etmemiştim çünkü. Dddşarkhan olabilir mi
bu hanı ilk kez duydumSümbüllü han dedi babam ben hiç hatırlamadın dikkat etmemiştim çünkü. Ddd
"Cok sevindim yazdiklarini okurken ben yasiyomusum gibi hissettim :) biz de bir yili aşkin suredir birlikteyiz henuz bi evlilik teklifi yok ay sonunda ailelerimiz tanisicak o zamana kadar teklif eder heralde:) her sey gonlunce olsun:)
eminönü hanlar ile dolu gerçiöyle dedi valla
aynen öyle canım nasıl bir farklılık kieminönü hanlar ile dolu gerçi
bohçayı farklı kılmak için ne yapabilirim
bilmiyorum ki görlünce begenilsin aa buda çok güzel olmuş desinler...aynen öyle canım nasıl bir farklılık ki
sanırım evetbohçanın içine farklı birşey mi koymak istiyorsun doğru mu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?