2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kırmızı mor bide toz pembe var ama benim gittimde kırmızı ve mor vardı maltepedekinden almıştım ben çok şirin o kadar hafif ki sen söyleyince baktım valla bi An kutuda yok sandım o derece

Kırmızı mor bide toz pembe var ama benim gittimde kırmızı ve mor vardı maltepedekinden almıştım ben çok şirin o kadar hafif ki sen söyleyince baktım valla bi An kutuda yok sandım o derece
Erkenden almak daha iyi olacaktır bizde öyle yapmaya çalışıyoruz sevdiceğimle

evlilik setim biraz pahalıydı canım ondan pahalı oldu birazcık onu almazsan çok bişey tutmaz nevresimlerin...
Demek ki çok güzel benn nevresim çarşaf bunları english HOME den almayı düşünüyorum oraya çok seviyorum ya ikimizde beğeniyoruz ama yatak örtüsü olarak ta fiyatlarına bakamadım bilmiyorum ama iki tane almayı düşünüyorum sonra normal pike vs falan da alırım bunları eminönünden düşünüyorum çeyizlikleri ay çok ciiiiiiciiiiiiii

ben nevresimlerimin hepsini özdilekten aldım evlilik setide cemil ipekçi çeyizimi hiç eminönünden almadım o kalabalık beni her zaman korkutmuştur ama eminönüne bağcılarda istoç diye bi yer varmış ordaki fiyatlarda uygunmuş canım

Teşekkür ederim söyledin için eminönüne sürekli gidip geliyorum hiç olmadı babam vs gidiyor o yüzden kalabalık beni pek korkutmuyo ama sıkıyor bazen ya öyle işte orda biyer han ama adını unuttum sırf çeyizlik yokuşlarıda öyle dolu dolu

şarkhan olabilir mi

ohooo baya çokmuş sizin bohça..valla benm anneme babama kardeşime gelen bohçalar çok özensiz ve kalitesiz idi.ama biz yine de herşeyin kalitelisini alıp bohçaladık.bakalım kurban da iadei ziyaret şeklnde götürcez. gündelik kıyafet ben istmedm nişanlımla karşılıklı almayalım dedk.zaten zamanla birbirmizie hediyeler alıcaz.ne gerek var. nevresim takımı kayınvalideye koymadık. dedigim gibi onlar özenmediği için o da olmayıversin dedm ha bu arada saatini aldık.bizde nişanda takılır. tabi nişan takımı(sarar), ayakkabı kemerini(altınyıldız) de sayarsak bunlar da bohça sayılır :)

ben damatlığı bohçaya koyarız dedim o da gerek yok canım ben alırım diyince o zaman kıyafet olsun dedim:)
ohooo bizdeki bohçaların haddi hesabı yok valla niye böyle oldu anlamadım bi türlü
bohça ciddi anlamda önemli karşı taraf için kıza ne aldınız oğlana geldi diye görmek istermiş akrabalar
ondan hem özeniyorum hem az mı acaba diye düşünüyorum kafamda deli sorular var valla
bohçasına küçük bi şıklık yapıyım diye düşünüyorum onuda bulamıyorum

OTE="mutluhatun, post: 36040758, member: 520167"] Merhaba Gelincikler
Burada sevinçlerimizi heyecanlarımızı hazırlıklarımızı hikayemizi paylaşmaya ne dersiniz?
Bende inşallah 2015 gelini olacağım....
1 mart 2013 te tanıştık biz sevgilimle...
3.ayımızda Galata Kulesinde evlenme teklifi aldım daha sonra ailelerimiz öğrendi...
Annemle tanıştırdım..
5 temmuz 2014 te sevgilim tam olarak ailemle tanıştı babam damadını sevdi
8 temmuz 2014 te ailelerimiz tanışıyor
Bayramdan sonrada sözümüz oluyor inşallah...

Ben resmi sürecin içine girmiş bulunuyorum hanımlar....
Kimler mutluluklarıyla mutluluğumu çoğaltır hatunlar
Hepinizi bekliyorumm
[/QUOTE]
Col Cok sevindim yazdiklarini okurken ben yasiyomusum gibi hissettim :) biz de bir yili aşkin suredir birlikteyiz henuz bi evlilik teklifi yok ay sonunda ailelerimiz tanisicak o zamana kadar teklif eder heralde:) her sey gonlunce olsun:)

"Cok sevindim yazdiklarini okurken ben yasiyomusum gibi hissettim :) biz de bir yili aşkin suredir birlikteyiz henuz bi evlilik teklifi yok ay sonunda ailelerimiz tanisicak o zamana kadar teklif eder heralde:) her sey gonlunce olsun:)

çok teşekkür ederim canım hoşgeldin aramıza inşallah kısa sürede alırsın teklifini

luhatun, post: 36837123, member: 520167"]çok teşekkür ederim canım hoşgeldin aramıza inşallah kısa sürede alırsın teklifini[/QUOTE]
İnsallah cok tesekkur ederim :)))

bohçanın içine farklı birşey mi koymak istiyorsun doğru mu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…