Aaa evet canım nasıl geçti neler oldu resim var mı tüm detayları istiyorum burda hep beraber tecrübelerinizden faydalanırız :)
valla cnm bikaç resm ataym ama kendi fotolarımızı atma taraftarı değilimdiğer ayrıntılara bkıp atıyorum. bnde nişanlımın bohçası içn bişeyler aldm.eksik kalanlar kemer cüzdan anahtrlık set.bakım ürünleri ve parfümü
Eki Görüntüle 1237613 Eki Görüntüle 1237614 Eki Görüntüle 1237615 Eki Görüntüle 1237616 Eki Görüntüle 1237617 Eki Görüntüle 1237619 Eki Görüntüle 1237620
Ay canım maşallah ne kadar güzel hazırlıkların olmuş o tıpalı şişelerinin içindeki nedir nerde yaptırdın çok hoş duruyorlar :)
canm şişeleri kendim yaptım... içlerine gülsuyu koydum biraz pembe gıda boyası ekledık..cokk azıcık ekledık ki eller boya olmasın
canm şişeleri kendim yaptım... içlerine gülsuyu koydum biraz pembe gıda boyası ekledık..cokk azıcık ekledık ki eller boya olmasın
Ama çok şirinler ya bende çok şirin sabunlar gördüm süs sbunu onlardan düşünmüştüm bunlarda çok güzel olmuş ki şişeleri nereden temin edebiliriz ki bunlar farklıymış
Morphy Richards süpürgem kettlem tost makinem ekmek kızartma makinem bu marka :)Haklısın sanırım ama ya da onları ben anneme bırakim küçük ev aletlerini aşkımsınla bakıcam zaten inşallah ne kalıyo tabak la r tencereler siz hangi marka baktınız ki :)
Herşey çok güzel olmuş canım özellikle ayakkabılarına ve şişelerine bayıldım :) İnşallah çok mutlu olursun :)valla cnm bikaç resm ataym ama kendi fotolarımızı atma taraftarı değilimdiğer ayrıntılara bkıp atıyorum. bnde nişanlımın bohçası içn bişeyler aldm.eksik kalanlar kemer cüzdan anahtrlık set.bakım ürünleri ve parfümü
Eki Görüntüle 1237613 Eki Görüntüle 1237614 Eki Görüntüle 1237615 Eki Görüntüle 1237616 Eki Görüntüle 1237617 Eki Görüntüle 1237619 Eki Görüntüle 1237620
Benim çaydanlığım Bernardo Mor renk tost makinem kenwood tabak vs almadık bunlarıda beyfendimle almıştık zaten heveslenip bende işe girip başlamayı düşünüyorum canım senin çeyiz toplam ne kadar tuttu bohçalar hariç kendi aldıklarınMorphy Richards süpürgem kettlem tost makinem ekmek kızartma makinem bu marka :)
günlük yemek takımım kütahya
çaydanlığım korkmaz
misafir yemek takımım schafer
misafir ç.k.b takımım karaca
hepsi farklı markalar yani canım ben çeyiz seti almadım :)
bende mor çaydanlığa bayıldımm onu istiyodum ne kadara aldım canım güle güle kullan bu arada :)Benim çaydanlığım Bernardo Mor renk tost makinem kenwood tabak vs almadık bunlarıda beyfendimle almıştık zaten heveslenip bende işe girip başlamayı düşünüyorum canım senin çeyiz toplam ne kadar tuttu bohçalar hariç kendi aldıkların
Herşey çok güzel olmuş canım özellikle ayakkabılarına ve şişelerine bayıldım :) İnşallah çok mutlu olursun :)
Çeyizlerinde harika almayı düşündüğün setide çok begendim :) ama kare takımlar bulaşık makinesinde sorun çıkarıyor diye duymuştum canım aklında bulunsun :)
Gelelim bohçaya neler aldın neler yaptın neler koyulur ne çok soru sordum
ben herşeyii tek tek almak yerine set halinde almayı düşündüm hem o kalabalık görüntüden kurtulurum hem daha iyi olur diye ama bilemedim
5 çift çorap yada çamaşırda koymayı düşünmüyorum bazıları bol bol koyuyor ya :)
pierre cardinde bi sette pijama takımı çamaşır takımı birde çorap var kutu içinde yeterli olmaz mı ki:)
Teşekkür ederim kuzum 79 mu 89 mu arada kaldım tam hatırlayamadım faturası bende değil çünkü baktım yanlış olmasın diye 89 tl yazıyor kırmızısıda var düdüklü ondan bahsediyorsun dimi :)bende mor çaydanlığa bayıldımm onu istiyodum ne kadara aldım canım güle güle kullan bu arada :)
valla canım sadece yatak odası için aldıığım nevresimler ütü elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi 2.648 lira ediyo...Benim çaydanlığım Bernardo Mor renk tost makinem kenwood tabak vs almadık bunlarıda beyfendimle almıştık zaten heveslenip bende işe girip başlamayı düşünüyorum canım senin çeyiz toplam ne kadar tuttu bohçalar hariç kendi aldıkların
evett evett ondann hatta başka renkleri var mı diye merak ediyorum bu hafta gidicem bernardoya alıcağım bir sürü şey var düğün ağustosta ama şimdiden hepsini bitirip ödeyip bi ohh demek istiyorum al al bitmiyo bunlaar :) :)Teşekkür ederim kuzum 79 mu 89 mu arada kaldım tam hatırlayamadım faturası bende değil çünkü baktım yanlış olmasın diye 89 tl yazıyor kırmızısıda var düdüklü ondan bahsediyorsun dimi :)
haklısın valla canım sanki ömürlük kullanıcaz al gitsin :)canım annemin önceden çeyizime aldığı 12 kişilk yuvarlak yemek takımım vardı ama sırf yuvarlak diye açtrdm kendisi kullansın diyeaçıncada baktım fena değilmiş ya dedm içimden ama geri kapattırmak da istemedim.onun da ihtiyacı vardı.allaha şükür kazanıyorum kendim alırım diye düşündüm. velhasıl karacanın hep o kare modelini çok beğenmişimdir.içimde kalcağına evimde olsun
bohçaya şunları koydum;
nişanlıma; Nike esofman takımı
uzun mevsimlik pijama takımı
şortlu kısa kollu pijama takımı
5 çift boxer ve atlet
5 çift çorap
Havlu
Terlik(o süslü derilerden sevmediğimiz için twiggyden aldık)
seccade-tesbih-yasin(içimden almak geldi.böyle büyük birşey)
kemer cüzdan kartlık seti(alcm)
traş makinesi( su tüy kısaltamaya yarayanlardan sadece)
parfüm ve cilt bakım ürünleri(alcam)
açık mavi dışı sert valizlreden aldım. Biraz uzak nişanlım bize. valize koyup götürcez.
valla liste yanımda değil cnm..hatırladıkalrım bunlar...
kayınvalideye; açık olduğu içn mevlüt örtüsü koyduk
tunik, namazlık, tesbih, iç çamaşırı alt üst, ten rengi çorap bir kaç tane, bide külotlu aldımhavlu,lif,terlik
kayınbaba; namazlık, tesbih,takke, havlu, gömlek, alt üst iç çamaşırı,terlik,lif, çorap
bide erkek kardeşi var ona da kayınbabanınkilere benzer şeyler koyduk
dedeiğim gibi aklıma gelenler bunlar cnm
Yatak odasından dolayı mı bu kadar çok tuttu ki ay valla gönderirsen çok büyük sevaba girersinvalla canım sadece yatak odası için aldıığım nevresimler ütü elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi 2.648 lira ediyo...
Kabaca bi hesap yapmıştım o kağıdı bulduğum zaman sana yazarım canım özellikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?