• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa evet canım nasıl geçti neler oldu resim var mı tüm detayları istiyorum burda hep beraber tecrübelerinizden faydalanırız :)

valla cnm bikaç resm ataym ama kendi fotolarımızı atma taraftarı değilim :KK66: diğer ayrıntılara bkıp atıyorum. bnde nişanlımın bohçası içn bişeyler aldm.eksik kalanlar kemer cüzdan anahtrlık set.bakım ürünleri ve parfümü :D
IMG_0809.JPG
IMG_0982.JPG
IMG_0985.JPG
IMG_8286.JPG
IMG_8287.JPG
IMG_8317.JPG
IMG_8319.JPG

çeyizede suana kdr aldklrım.yani bir iki ay oldu :) taa önceden annemn aldıkalrıda var.onları kendim cektiğim için kötü çıkmş fotolar..

süpürge ve ütü benm içn çok önmliydi ve iyisi olsun istedim;
33466_2.jpg p_139799_01_04.jpg

tantitoni ürünlerim :KK68:
KATE 70126CLM1-800x800.jpg tantitoni-ve-brabantia-online-satin-al-tantitoni-baton-kek-kalibi-305-x-145-cm_7150631.jpg 20140703_220557.jpg Screenshot_2014-07-03-19-38-23.png 8695835250076_0_304x424.jpg
1 (bght) (53).png
bernardo sosluklarım
634882586998224297.jpg 635223730467130848.jpg

valla cnm bikaç resm ataym ama kendi fotolarımızı atma taraftarı değilim :KK66: diğer ayrıntılara bkıp atıyorum. bnde nişanlımın bohçası içn bişeyler aldm.eksik kalanlar kemer cüzdan anahtrlık set.bakım ürünleri ve parfümü :D
Eki Görüntüle 1237613 Eki Görüntüle 1237614 Eki Görüntüle 1237615 Eki Görüntüle 1237616 Eki Görüntüle 1237617 Eki Görüntüle 1237619 Eki Görüntüle 1237620

Ay canım maşallah ne kadar güzel hazırlıkların olmuş o tıpalı şişelerinin içindeki nedir nerde yaptırdın çok hoş duruyorlar :)

20140703_220457.jpg karaca 6 kişilik fincan takımı
20140703_220518.jpg bernardo nihale :))
20140703_220627.jpg bernardo kek fanusu
20140721_143615.jpg yamuk oldu ama :/ eskiden alınmış bir çay seti

20140721_143847_4.jpg böyle desenleri olan 6 kişilk kütahya kahvaltı takımı
20140721_143946.jpg bunun pembeli grili olanından benmki
20140721_144200.jpg 20140721_144208.jpg 20140721_144218.jpg 20140721_144230.jpg borcamlardan bikaçı

son kalan bikaç parça :KK45: seneye ağustosa kadar bol bol vaktim var :KK49:
20140721_144625.jpg shacffer 6 kişilk yemek takımı(eskiden alınanlardan) amerikan servisi artı çatal bıçağı filanda var :KK76:
120362889_tn24_0.jpg
katı meyve sıkacağım(olmazsa olmazım)
evidea-mutfak-servis-grubu-bardak-ONH867_3_1_250px.jpg
M015524_large.jpg M015593_large.jpg M015609_large.jpg M015621_large.jpg english home ganimetlerim(bayılırım ki :KK68::KK68: )

bu da almayı düşündüğüm çeyiz sti; tam çekemedım :KK70:
dwdw.jpg

tenceleri ve 12 kişk çatal bıçak setide var tabı :KK49:

Ay canım maşallah ne kadar güzel hazırlıkların olmuş o tıpalı şişelerinin içindeki nedir nerde yaptırdın çok hoş duruyorlar :)

canm şişeleri kendim yaptım... içlerine gülsuyu koydum biraz pembe gıda boyası ekledık..cokk azıcık ekledık ki eller boya olmasın :KK70:

canm şişeleri kendim yaptım... içlerine gülsuyu koydum biraz pembe gıda boyası ekledık..cokk azıcık ekledık ki eller boya olmasın :KK70:

Ama çok şirinler ya bende çok şirin sabunlar gördüm süs sbunu onlardan düşünmüştüm bunlarda çok güzel olmuş ki şişeleri nereden temin edebiliriz ki bunlar farklıymış

Ama çok şirinler ya bende çok şirin sabunlar gördüm süs sbunu onlardan düşünmüştüm bunlarda çok güzel olmuş ki şişeleri nereden temin edebiliriz ki bunlar farklıymış

Haklısın sanırım ama ya da onları ben anneme bırakim küçük ev aletlerini aşkımsınla bakıcam zaten inşallah ne kalıyo tabak la r tencereler siz hangi marka baktınız ki :)
Morphy Richards süpürgem kettlem tost makinem ekmek kızartma makinem bu marka :)
günlük yemek takımım kütahya
çaydanlığım korkmaz
misafir yemek takımım schafer
misafir ç.k.b takımım karaca
hepsi farklı markalar yani canım ben çeyiz seti almadım :)

Eki Görüntüle 1237613 Eki Görüntüle 1237614 Eki Görüntüle 1237615 Eki Görüntüle 1237616 Eki Görüntüle 1237617 Eki Görüntüle 1237619 Eki Görüntüle 1237620
Herşey çok güzel olmuş canım özellikle ayakkabılarına ve şişelerine bayıldım :) İnşallah çok mutlu olursun :)
Çeyizlerinde harika almayı düşündüğün setide çok begendim :) ama kare takımlar bulaşık makinesinde sorun çıkarıyor diye duymuştum canım aklında bulunsun :)
Gelelim bohçaya neler aldın neler yaptın neler koyulur ne çok soru sordum:KK70:
ben herşeyii tek tek almak yerine set halinde almayı düşündüm hem o kalabalık görüntüden kurtulurum hem daha iyi olur diye ama bilemedim
5 çift çorap yada çamaşırda koymayı düşünmüyorum bazıları bol bol koyuyor ya :)
pierre cardinde bi sette pijama takımı çamaşır takımı birde çorap var kutu içinde yeterli olmaz mı ki:)

Morphy Richards süpürgem kettlem tost makinem ekmek kızartma makinem bu marka :)
günlük yemek takımım kütahya
çaydanlığım korkmaz
misafir yemek takımım schafer
misafir ç.k.b takımım karaca
hepsi farklı markalar yani canım ben çeyiz seti almadım :)
Benim çaydanlığım Bernardo Mor renk tost makinem kenwood tabak vs almadık bunlarıda beyfendimle almıştık zaten heveslenip bende işe girip başlamayı düşünüyorum canım senin çeyiz toplam ne kadar tuttu bohçalar hariç kendi aldıkların

Benim çaydanlığım Bernardo Mor renk tost makinem kenwood tabak vs almadık bunlarıda beyfendimle almıştık zaten heveslenip bende işe girip başlamayı düşünüyorum canım senin çeyiz toplam ne kadar tuttu bohçalar hariç kendi aldıkların
bende mor çaydanlığa bayıldımm onu istiyodum ne kadara aldım canım güle güle kullan bu arada :)

Herşey çok güzel olmuş canım özellikle ayakkabılarına ve şişelerine bayıldım :) İnşallah çok mutlu olursun :)
Çeyizlerinde harika almayı düşündüğün setide çok begendim :) ama kare takımlar bulaşık makinesinde sorun çıkarıyor diye duymuştum canım aklında bulunsun :)
Gelelim bohçaya neler aldın neler yaptın neler koyulur ne çok soru sordum:KK70:
ben herşeyii tek tek almak yerine set halinde almayı düşündüm hem o kalabalık görüntüden kurtulurum hem daha iyi olur diye ama bilemedim
5 çift çorap yada çamaşırda koymayı düşünmüyorum bazıları bol bol koyuyor ya :)
pierre cardinde bi sette pijama takımı çamaşır takımı birde çorap var kutu içinde yeterli olmaz mı ki:)

canım annemin önceden çeyizime aldığı 12 kişilk yuvarlak yemek takımım vardı ama sırf yuvarlak diye açtrdm kendisi kullansın diye :KK48: açıncada baktım fena değilmiş ya dedm içimden ama geri kapattırmak da istemedim.onun da ihtiyacı vardı.allaha şükür kazanıyorum kendim alırım diye düşündüm. velhasıl karacanın hep o kare modelini çok beğenmişimdir.içimde kalcağına evimde olsun :KK49::KK49:

bohçaya şunları koydum;
nişanlıma; Nike esofman takımı
uzun mevsimlik pijama takımı
şortlu kısa kollu pijama takımı
5 çift boxer ve atlet
5 çift çorap
Havlu
Terlik(o süslü derilerden sevmediğimiz için twiggyden aldık)
seccade-tesbih-yasin(içimden almak geldi.böyle büyük birşey)
kemer cüzdan kartlık seti(alcm)
traş makinesi( su tüy kısaltamaya yarayanlardan sadece)
parfüm ve cilt bakım ürünleri(alcam)
açık mavi dışı sert valizlreden aldım. Biraz uzak nişanlım bize. valize koyup götürcez.
valla liste yanımda değil cnm..hatırladıkalrım bunlar...

kayınvalideye; açık olduğu içn mevlüt örtüsü koyduk
tunik, namazlık, tesbih, iç çamaşırı alt üst, ten rengi çorap bir kaç tane, bide külotlu aldım :-) havlu,lif,terlik
kayınbaba; namazlık, tesbih,takke, havlu, gömlek, alt üst iç çamaşırı,terlik,lif, çorap
bide erkek kardeşi var ona da kayınbabanınkilere benzer şeyler koyduk

dedeiğim gibi aklıma gelenler bunlar cnm

bende mor çaydanlığa bayıldımm onu istiyodum ne kadara aldım canım güle güle kullan bu arada :)
Teşekkür ederim kuzum 79 mu 89 mu arada kaldım tam hatırlayamadım faturası bende değil çünkü baktım yanlış olmasın diye 89 tl yazıyor kırmızısıda var düdüklü ondan bahsediyorsun dimi :)

valla canım sadece yatak odası için aldıığım nevresimler ütü elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi 2.648 lira ediyo...
Kabaca bi hesap yapmıştım o kağıdı bulduğum zaman sana yazarım canım özellikle :)

Teşekkür ederim kuzum 79 mu 89 mu arada kaldım tam hatırlayamadım faturası bende değil çünkü baktım yanlış olmasın diye 89 tl yazıyor kırmızısıda var düdüklü ondan bahsediyorsun dimi :)
evett evett ondann hatta başka renkleri var mı diye merak ediyorum bu hafta gidicem bernardoya alıcağım bir sürü şey var düğün ağustosta ama şimdiden hepsini bitirip ödeyip bi ohh demek istiyorum al al bitmiyo bunlaar :) :)

canım annemin önceden çeyizime aldığı 12 kişilk yuvarlak yemek takımım vardı ama sırf yuvarlak diye açtrdm kendisi kullansın diye :KK48: açıncada baktım fena değilmiş ya dedm içimden ama geri kapattırmak da istemedim.onun da ihtiyacı vardı.allaha şükür kazanıyorum kendim alırım diye düşündüm. velhasıl karacanın hep o kare modelini çok beğenmişimdir.içimde kalcağına evimde olsun :KK49::KK49:

bohçaya şunları koydum;
nişanlıma; Nike esofman takımı
uzun mevsimlik pijama takımı
şortlu kısa kollu pijama takımı
5 çift boxer ve atlet
5 çift çorap
Havlu
Terlik(o süslü derilerden sevmediğimiz için twiggyden aldık)
seccade-tesbih-yasin(içimden almak geldi.böyle büyük birşey)
kemer cüzdan kartlık seti(alcm)
traş makinesi( su tüy kısaltamaya yarayanlardan sadece)
parfüm ve cilt bakım ürünleri(alcam)
açık mavi dışı sert valizlreden aldım. Biraz uzak nişanlım bize. valize koyup götürcez.
valla liste yanımda değil cnm..hatırladıkalrım bunlar...

kayınvalideye; açık olduğu içn mevlüt örtüsü koyduk
tunik, namazlık, tesbih, iç çamaşırı alt üst, ten rengi çorap bir kaç tane, bide külotlu aldım :-) havlu,lif,terlik
kayınbaba; namazlık, tesbih,takke, havlu, gömlek, alt üst iç çamaşırı,terlik,lif, çorap
bide erkek kardeşi var ona da kayınbabanınkilere benzer şeyler koyduk

dedeiğim gibi aklıma gelenler bunlar cnm
haklısın valla canım sanki ömürlük kullanıcaz al gitsin :)
ooo senin bohça baya kalabalık bilemedim ben şimdi acaba hata mı yapıyorum:KK17:
gömlek
kol düğmesi
cüzdan kemer seti
mendil kravat
pijama takımı
çamaşır takımı çorap bunların hepsi toplamda 3 kutu oluyor hepsi pierre cardinden olucak kutulara güzelce kurdele bağlarım dedim:KK64:
seccade takke tesbih kuran kabı havlu bunlarda ayrı bir bohçada takım olucak annem hazırlıyor...
lif
terlik
günlük kıyafet
bakım seti
nevresim takımı(sanırım buda oluyormuş)
kayınvalideye
kanaviçe takımı
seccade
namazlık
tesbih
havlu
lif
omuz şalı
tülbent
patik
terlik
çorap
çamaşır
bir ablası var onada aynı şeyler konulacak...
kayınbaba için
seccade
takke
tesbih
havlu
lif
terlik
çorap
çamaşır
gömlek
:KK17:
bide ben toplamda 15 bohça hazırlıycam karşı taraf için bohça çok önemliymiş...:KK30:

valla canım sadece yatak odası için aldıığım nevresimler ütü elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi 2.648 lira ediyo...
Kabaca bi hesap yapmıştım o kağıdı bulduğum zaman sana yazarım canım özellikle :)
Yatak odasından dolayı mı bu kadar çok tuttu ki ay valla gönderirsen çok büyük sevaba girersin :D

Back