- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
AMA BENCE SEN BAYA Bİ GÜZELLİK YAPMIŞSIN ZATEN ONLARA ÇOK BEĞENECEKLERİNE EMİNİM FAZLASINA GEREK VAR MI Kİsanırım evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMA BENCE SEN BAYA Bİ GÜZELLİK YAPMIŞSIN ZATEN ONLARA ÇOK BEĞENECEKLERİNE EMİNİM FAZLASINA GEREK VAR MI Kİsanırım evet
anladım ben demek istediğini zaten bu içine sindiyse bence çok hoş canım biraz düşünürsek belki başka şeylerde çıkabilir ortaya :)ben detaylara çok fazla takılırım haddinden fazlaEki Görüntüle 1238573 basit bi havlu dimi ama bak ne güzel allayıp pullamışlar aslında demek istediğim bu tarz şeyler
evet bu konu içinde kafa yormam gerekiyor sanırımanladım ben demek istediğini zaten bu içine sindiyse bence çok hoş canım biraz düşünürsek belki başka şeylerde çıkabilir ortaya :)
annem 2 kurdeleye tav oluyorsun diyor ama bence sunum özenli olunca insan daha mutlu oluyor :)çok beğendimmmmmmmmmmmm
dimi artı bi özgüvenannem 2 kurdeleye tav oluyorsun diyor ama bence sunum özenli olunca insan daha mutlu oluyor :)
Ayy bende onu bekliyorum tez zamanda bizim burayada dağıtırlar inşallahkızlar ikea kataloğu geçti elime şans eseri bayıldım bayıldımmmm
ama ürünün fiyatına göre değiştiğini söylüyorlar hep canım 30 lirayada sehpa var var 200 liradaGünaydın canımmm :) ikeada herşey çok güzel çok şık fakat mobilyasında özellikle kalitesi çok düşük tecrübeyle sabit kızlar :)
GÜNAYDIN CANIMMM :) BENDE ONDAN DİYORUM GERCEKTEN PARA VERİP ALINAN ÜRÜNLERDE DE ÇOK Bİ SAĞLAMLIK YOK 1 YIL İÇİNDE YIPRANIYORLAR OLDUKÇAA AMA PRATİK EV ALETLERİ KESİNLİKLE KULLANIŞLII :)ama ürünün fiyatına göre değiştiğini söylüyorlar hep canım 30 lirayada sehpa var var 200 lirada
ne yapcagımı şaşırdım yaaGÜNAYDIN CANIMMM :) BENDE ONDAN DİYORUM GERCEKTEN PARA VERİP ALINAN ÜRÜNLERDE DE ÇOK Bİ SAĞLAMLIK YOK 1 YIL İÇİNDE YIPRANIYORLAR OLDUKÇAA AMA PRATİK EV ALETLERİ KESİNLİKLE KULLANIŞLII :)
bohça için sipariş vermiştim ya hala yokkkal benden de okadar salon bakının diyor herkes erken gibi geliyo bana ama en ufak bi fikrim yok düğün salonuyla ilgili ne yapsak bilemedim .. sen nerden bekliyorsun canımcım