2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben de büyük parçaları almayı düşünüyodm iyi oldu bunu söylediğin canım teşekkür ederimm:)
evet canım bi arkadaşım mağzadan almış indirimle tencere takımı orda rafta duran modeli rengi begenmiş almış hiç kutusunu açmamış...
eve bi gelmiş hem seramik çok ince hem çizik içinde
bu ne böyle diye sorduklarında
bu indirimden ne bekliyordunuz demişler...
o bana ders oldu küçük parçaların yerine yenileri kolay geliyor ama büyükleri almak öyle kolay olmuyor :)

kızlar bohça hazırlamaya başladım ya:)
ilk siparişlerimi verdim :)

Süper gözüküyolar canımmm :) Site konusunda da cok sağol bilgi verdiğin için şimdi gönül rahtlığıyla alışveriş edebilirm :)
aldıklarını paylaşırsın bizimlede:)
bu setleri sipariş verdiğim sitedende ilk kez alışveriş yaptım kapıda ödeme olduğu için içim rahat normalde 400 e yakın bi fiyat tutuyor aldıklarım ama ben 246 tl ye verdim siparişimi inşallah memnun kalırımda site adını sizede söylerim :)
gerçi şikayet vara filan baktım sadece 1 şikayet vardı

mutluhatunum bana da adresi atar mısın? Bu arada ben de bir site buldum çok hoş..

Hoşbulduk canımcığıımm ben baya geri kalmışım Size karşı ben şuan sıfırım bazı ufak tefek şeyler hariç siz ilk olarak neleri almaktan başladınız cici eviniz için :)

Hoşbulduk canımcığıımm ben baya geri kalmışım Size karşı ben şuan sıfırım bazı ufak tefek şeyler hariç siz ilk olarak neleri almaktan başladınız cici eviniz için :)
ilk bi hevesle neleri aldım hemen söyliyim
bornoz takımı
saten nevresim takımı
kahvaltı takımı
günlük yemek takımı
günlük çatal kaşık bıçak takımı
çay takımı
su takımı günlük ilk bunları almıştım :)
sonra baktım karmaşık ben bu işin içinden çıkamam yatak odası için gerekli ne varsa aldım koydum kenara :)
ilk böyle başladım yani:)

Ben yatak odasından hemen başlamak istemiyorum anneme biraz gıcık hemen nolıyoruz der utanırım e bende günlük şeylerden başlasam iyi olacak sanırım ayy sen çok ilerlemişsin ya maşallah canım benim

Canım birkaç sorum olacak. Bornoz setinin içeriği nasıl? 2 bornoz, 2 havludan oluşan bir takım buldum da hoşuma gitti, illa terlik falan olması gerekir mi yoksa sence bu yeterli olur mu? Bir de günlük yemek takımını nasıl aldın, 2 set mi? 6 kişilik az oluyor, 2 set de pahalıya patlıyor gibi nasıl yapayım bilemedim.

tabi canım
benim bornoz takımımda terlik yok canım 2 bornoz 2 vücut havlusu 2 el-yüz havlusu var
terliklerin olduğu takımlar biraz pahalı oluyor sanırım ondantercih etmedim açıkçası...
yemek takımınıda tek aldım 6 kişilik ama 8 kişilik takımlarda var...
kahvaltı takımınıda tek aldım bazıları onuda 2 set halinde alıyor benim için çok fazla...
6 dan fazla misafirim olursa 12 kişilik takımı kullanırım diye düşündüm
bide yeni evlenince misafirler ne kadar kalabalık gelebilir ki:)
ama ayrıca 2 kişilik renkli takımlar yapmayı planlıyorum

Ben yatak odasından hemen başlamak istemiyorum anneme biraz gıcık hemen nolıyoruz der utanırım e bende günlük şeylerden başlasam iyi olacak sanırım ayy sen çok ilerlemişsin ya maşallah canım benim
ben aldım başımı gittim :)
o zaman ilk mutfaktan başla canım büyük parçaların taksitlerine gir bence onladan kurtulmuş olursun..

Aslında ben de senin gibi düşündüm yani 6 dan fazla kişi gelirse misafir için aldığım takımı çıkarırım. Başka ne zaman kullancam ki onu dimi o kadar para veriyoruz bir köşede kalmasın bari.. İlk aşamada en azından 1 günlük takım yeter. O 2 kişilikleri ben de beğeniyorum, müstakbel kocişle gündelik onları kullanırız.

tabi canım evi tabak çanakla doldurmaya gerek yok
ben bizizim için bi balık takımı yaptım :)
çok tatlı oldu
şimdi keçeden balık yapabilcek birini arıyorum amerikan servisleri için yada balık desenli kumaş alıp diktircem

Aynen onca tabağı nereye sığdırcam acaba.. Daha alınacak çok şey var sadece tabak da değil ki.. Alıyoruz alıyoruz ama bakalım hepsini götürebilecek miyiz Biz pek balık sevmiyoruz ya ama sen iyi düşünmüşsün.

ben bayılırım benim odunda sayemde alıştı

ben aldım başımı gittim :)
o zaman ilk mutfaktan başla canım büyük parçaların taksitlerine gir bence onladan kurtulmuş olursun..
Haklısın sanırım ama ya da onları ben anneme bırakim küçük ev aletlerini aşkımsınla bakıcam zaten inşallah ne kalıyo tabak la r tencereler siz hangi marka baktınız ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…