Günaydınnnnnnn :)
Günaydın kuzulaaaar :)
Aaa @Conchiglia hoşgeldin gelin hanıııııım :)
günaydın hoşgeldin :)Günaydın :) :)
Ben yeni katıldım benide alın aranıza :)
sende mi aldın benimkiler geldi artık misafir tabaklarım varYarın benim de yemek takımım gelecek çok heyecanlıı. O kadar özümsemişim ki tabaksızlığı, hele ki misafir tabağım olması çok garip geliyor
sol taraftakinden yana oyumu kullanıyorum
Sağdaki bence :)
Hoşgeldin :)Günaydın :) :)
Ben yeni katıldım benide alın aranıza :)
Evet aylarca almıycam diretmelerinin üzerine uzun süre erteledim durdum ve sonunda aldımsende mi aldın benimkiler geldi artık misafir tabaklarım var
Ooo araştırmaya başladın sen bugün bu işi çözersin
ona bakıyordum şimdi çok beğendim bende bernardo dan aldım nasıl görmedim onu bayıldım güle güle kullan canımEvet aylarca almıycam diretmelerinin üzerine uzun süre erteledim durdum ve sonunda aldımBugün eve gidecek bakalım ekmek kutum da gelecek çok tatlı oldu Tam senlik mavili
waww iki sağ bir solOoo araştırmaya başladın sen bugün bu işi çözersinSağdaki diyorum kuzu
Aaa cidden görmedin mi her yer dolu bunlarla :) Bi de yemek takımı alınca indirimliye geldi yoksa almazdımona bakıyordum şimdi çok beğendim bende bernardo dan aldım nasıl görmedim onu bayıldım güle güle kullan canım
Hayırdır o niyewaww iki sağ bir solsabah sabah kafa çizik geldim ofise
sol taraftakinden yana oyumu kullanıyorum
Sağdaki bence :)
Hoşgeldin :)
Ooo araştırmaya başladın sen bugün bu işi çözersinSağdaki diyorum kuzu
waww iki sağ bir solsabah sabah kafa çizik geldim ofise
Yaa dünden başladım ama sanmıyorum bugünde çözebileceğimiOoo araştırmaya başladın sen bugün bu işi çözersinSağdaki diyorum kuzu
Hoşbuldum :)günaydın hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?