2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yarın anlıycaz artık kuzu şu an ılımlı görünüyorlar, yarın hasar varsa ne olacak bilmiyorum
İnşallah hasar falan yoktur kuzu kayıpmıydı ?
Ben de az önce fossilin bi saatini buldum ama bıraktım yine beklemeye :KK70:
Hoff napim sonuç o olcak kesin :KK70: :KK70:

Valla çok zor kuzu, bunlardan ders çıkarmalısın :KK70:
bende buldum iki adet saat bekliyor şuan :D Hep bekletmekten geliyor başımıza bunlar :D

İnşallah hasar falan yoktur kuzu kayıpmıydı ?
Yok kuzu kayıp değil ama şubede sorun yaşadım ambalaj yapmadılar bir kısmına o yüzden korkuyorum hasar görmüş olabilir diye. 65 tl kargo ücreti almayı biliyor, ama bi ambalaj yapamıyor işe bak.

Kafana göre iş yapma yanacaksın düğün üstü :KK57::KK57:
YAhu zarar vericeksin kendine düğün üstü. Dinle sen herkesi bence
Ay dmeeyin Allah korusun ya, tamam kaç derlerse o kadar giriciğim :D gözüm korktu şuan.
bende buldum iki adet saat bekliyor şuan :KK70: Hep bekletmekten geliyor başımıza bunlar :KK70:
Haha evet bekleye bekleye bu haldeyiz zaten. BAk ben hala avize almadım mesela salona nişanlı ona da isyan etti az önce seç beğen artık diye :D
Kimin evindeki avizeyi hatırlıyosun ki, bi avize seçmek bu kadar zor olmamalı! diyor bir de :D

Yok kuzu kayıp değil ama şubede sorun yaşadım ambalaj yapmadılar bir kısmına o yüzden korkuyorum hasar görmüş olabilir diye. 65 tl kargo ücreti almayı biliyor, ama bi ambalaj yapamıyor işe bak.
65 liramııı :KK57: Neden o kadar çok ya ? İnşallah hasar yoktur kuzu
Ay dmeeyin Allah korusun ya, tamam kaç derlerse o kadar giriciğim :KK70: gözüm korktu şuan.

Haha evet bekleye bekleye bu haldeyiz zaten. BAk ben hala avize almadım mesela salona nişanlı ona da isyan etti az önce seç beğen artık diye :KK70:
Kimin evindeki avizeyi hatırlıyosun ki, bi avize seçmek bu kadar zor olmamalı! diyor bir de :KK70:

Kork tabi dinle onlar daha iyi bilir :-)
Ama sen silkelen bence artık böyle değildin sen haklı nişanlınn :D

Yarın benim de yemek takımım gelecek çok heyecanlıı. O kadar özümsemişim ki tabaksızlığı, hele ki misafir tabağım olması çok garip geliyor :D

Aa evet bak o 4 şapkalı olan da olur sanki. Fiyatı da iyiymiş hem dur onu da göndereyim nişanlıya. Gerçi ona ikisini gönderirisem o bunu hemen almak ister biliyorum ki :KK70: Ama alalımda çıksın aradan
Sağol kuzu
Rica ederim kuzucum ne demek :-) çok beğendim bende :KK36:

Back