Hoşgeldin düğün ne zamanHoşbuldum :)
benim aldığım bernardoda yoktu kırmızı ve yeşil vardı komplo kurdular bana demek ki mavi herseyi kaldırın zeroglu geldi diye alayım bende çok beğendimAaa cidden görmedin mi her yer dolu bunlarla :) Bi de yemek takımı alınca indirimliye geldi yoksa almazdım
Hayırdır o niye
kesinlikle resim büyük olduğundan algıyı değiştiriyorHahaha öylemi diyorsun
Yaa dünden başladım ama sanmıyorum bugünde çözebileceğimi
işte çok doğru bir noktaya değindin tebrikler iki gündür şaşırtıyorsun beni fiyatı düşük şeyler araştırmalar fiyat sormalarFiyatları ne bunların onu de hele
HAhahakesinlikle resim büyük olduğundan algıyı değiştiriyor
Ayy kuzu tadını çıkar bozma sakın keyfini hep panikle yaşanmaz. Kırmızıyı ben de pek sevmedim, dedim şunun sarısını niye yapmıyosunuz yaa her yer pembe her yer mavi ama bi sarı yokbenim aldığım bernardoda yoktu kırmızı ve yeşil vardı komplo kurdular bana demek ki mavi herseyi kaldırın zeroglu geldi diye alayım bende çok beğendim
neşeliyim yani bir kaç gündür heyecanlıyım fazlasıyla sonuca bağlıyoruz sonunda çokta korkuyorum aksilik çıkacak diye
ahahshahdshahsd
bende daha yeni başladım benim tahminen 6 ay sonra düğün yemek takımı tencere falan aldım alıyorum ufak ufakKızlar 2016da düğünüm var tarih tam belli değil ve ben hiçbir şeye başlamadım napmam gerekiyor nerden başlamalıyım ?
Ben çok değiştim kızııııım hahahişte çok doğru bir noktaya değindin tebrikler iki gündür şaşırtıyorsun beni fiyatı düşük şeyler araştırmalar fiyat sormalar
seroglu geri döndüüüişte çok doğru bir noktaya değindin tebrikler iki gündür şaşırtıyorsun beni fiyatı düşük şeyler araştırmalar fiyat sormalar
Bence de içleri aynı ama soldakinin dışında yazılar var onu sevmedimHAhaha@blisss kuzu ben ikisini de sevdim çok bi farkları yok da sadece soldakinin içi bana çok kalabalık geldi yaa ondan sağdan yana kullandım oyumu.
Öyle fotoğraftaki boyut aldatmacasına kanmadım yanii
Kız sen de mi benden önce evleniyosunbende daha yeni başladım benim tahminen 6 ay sonra düğün yemek takımı tencere falan aldım alıyorum ufak ufak
bir yerden başla canım
Sen de kargodan haber ver bakalım haydiAyy kuzu tadını çıkar bozma sakın keyfini hep panikle yaşanmaz. Kırmızıyı ben de pek sevmedim, dedim şunun sarısını niye yapmıyosunuz yaa her yer pembe her yer mavi ama bi sarı yokNeyse mavi alayım maviyi de severim dedim sonra Ay böyle beklenmedik alışverişleri çok seviyorum ya
Günaydın :) :)
Ben yeni katıldım benide alın aranıza :)
Kızlar 2016da düğünüm var tarih tam belli değil ve ben hiçbir şeye başlamadım napmam gerekiyor nerden başlamalıyım ?
Bence @blisss hiçbirimizi dinlemesin bu iki saati de unutsun bi tutarsızlık var çünkü hahahBence de içleri aynı ama soldakinin dışında yazılar var onu sevmedim
ha ondan diyosun yani tamam tamam sustumHAhaha@blisss kuzu ben ikisini de sevdim çok bi farkları yok da sadece soldakinin içi bana çok kalabalık geldi yaa ondan sağdan yana kullandım oyumu.
Öyle fotoğraftaki boyut aldatmacasına kanmadım yanii
tadını çıkartıyorum zaten bi gelseydi çarşamba cumartesi elbise bakacağım:)Ayy kuzu tadını çıkar bozma sakın keyfini hep panikle yaşanmaz. Kırmızıyı ben de pek sevmedim, dedim şunun sarısını niye yapmıyosunuz yaa her yer pembe her yer mavi ama bi sarı yokNeyse mavi alayım maviyi de severim dedim sonra Ay böyle beklenmedik alışverişleri çok seviyorum ya
ahahshahdshahsdNasıl gülsem şaşırdım
bu bi harika dostum ortalık kızıştıGünaydın hoşgeldiinn :)
Bende soldaki diyorum ve 2 sağ 2 sol yapıyorum
Benimde inş 2016 da nişanımdan sonra ufaktan başlıcam canım :))
Günaydın hoşgeldiinn :)
Bende soldaki diyorum ve 2 sağ 2 sol yapıyorum
Benimde inş 2016 da nişanımdan sonra ufaktan başlıcam canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?