Ben de orayı kurcalıyordum şimdi. Bi yandan da instagramı tabiiama brudaki taçlar istediğim gibi değil şimdi opnu ayrı onu ayrı yerden alsam uğraştırır yine. Ben bi instagramdakileri yokliyim
ben bir tek attığı siteyi biliyorum kuzucurlygirl attığı bi site daha vardı orasıda çok iyiydi
o zaman herklesten bir site gelmişti :)ben bir tek attığı siteyi biliyorum kuzu
Bulurum elbet ama fiyatında uçmaması gerekİyi madem bak bakalım orda mutlaka bulursun zaten
Evet canım balayında ohh ne güzel dinleniyordur şimdio zaman herklesten bir site gelmişti :)curlygirl ne yapıyor acaba balayında değil mi?
Bulurum elbet ama fiyatında uçmaması gerekDur bakalım sayende buna da bi atıcam hemen
Haha sen olmasan unutucam birsürü şeyi resmen
HahaHhaha yakın tarihler olunca bir gitmemiz lazım senide hareketlendiriyorum işte
en iyisi çook güzel döner umarımEvet canım balayında ohh ne güzel dinleniyordur şimdi
Hhaha yakın tarihler olunca bir gitmemiz lazım senide hareketlendiriyorum işte
sen ve fiyatı uçmayan bişey bilemedim şimdiBulurum elbet ama fiyatında uçmaması gerekDur bakalım sayende buna da bi atıcam hemen
Haha sen olmasan unutucam birsürü şeyi resmen
Ay adım çıkmış 9a inmiyor tabi 8 esen ve fiyatı uçmayan bişey bilemedim şimdi
Evet kuzu buldum birşeyler cuma gelinlik provasına gidicem ozaman bakarım. Saatte buldum 350-400 arası ama kesin değil şimdilik.. Bahçedenmi toplucaksın ahahah çok iyiydi bu yaHahaSen toka arıyodun onu ne yaptın peki , bir de saat meselesi var tabii
Evet nişanda kullanmıştım bende öyle canım, açık saçla taç güzel oluyoren iyisi çook güzel döner umarım
bende taç istiyorum güzel olur diye düşünüyorum açık saçlı modelleri seviyorum ama nasıl olur bilmem seninde söz günü tacın vardı güzeldi sevdim
yani ancak yetişir yoksa senin kriterine çıkamayız:):) bencede tükenmen normal ama bu yola girip aldıkça anlayabiliyorum sAy adım çıkmış 9a inmiyor tabi 8 e
Kuzu son 18 sayınca tükendim, bahçeden falan bile toplayasım var çiçek yani
ya nişanı kır tarzında yapmayı çok istedim ama yetişir mi şuan bilmiyorumEvet kuzu buldum birşeyler cuma gelinlik provasına gidicem ozaman bakarım. Saatte buldum 350-400 arası ama kesin değil şimdilik.. Bahçedenmi toplucaksın ahahah çok iyiydi bu ya
Evet nişanda kullanmıştım bende öyle canım, açık saçla taç güzel oluyor
Yetişir canım neden yetişmesin ki nişanda çok ayrıntı olmuyor düğün gibiyani ancak yetişir yoksa senin kriterine çıkamayız:):) bencede tükenmen normal ama bu yola girip aldıkça anlayabiliyorum s
ya nişanı kır tarzında yapmayı çok istedim ama yetişir mi şuan bilmiyorum
Hoşgeldiin çözebildinmi kuzuu pekiHeyyoo ben geldim ama bugün çok yoğun bir günAllahım kargo işi zaten delirtti beni ya
Yarın anlıycaz artık kuzu şu an ılımlı görünüyorlar, yarın hasar varsa ne olacak bilmiyorumHoşgeldiin çözebildinmi kuzuu peki
Ben de az önce fossilin bi saatini buldum ama bıraktım yine beklemeyeEvet kuzu buldum birşeyler cuma gelinlik provasına gidicem ozaman bakarım. Saatte buldum 350-400 arası ama kesin değil şimdilik.. Bahçedenmi toplucaksın ahahah çok iyiydi bu ya
Valla çok zor kuzu, bunlardan ders çıkarmalısınyani ancak yetişir yoksa senin kriterine çıkamayız:):) bencede tükenmen normal ama bu yola girip aldıkça anlayabiliyorum s
Aman ya Allah korusun bişey olmaz inşallah da sağ salim teslim ederlerYarın anlıycaz artık kuzu şu an ılımlı görünüyorlar, yarın hasar varsa ne olacak bilmiyorum
YAhu zarar vericeksin kendine düğün üstü. Dinle sen herkesi benceKızlar bu arada solaryuma başladım ben nihayet. O kadar beyazım ki 7 dk girmek istedim ilkinde hemen "yoook 5 dk iyidir " dedilerBu akşam dinlemicem kimse tutmasın beni 7 dk giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?