2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben de orayı kurcalıyordum şimdi. Bi yandan da instagramı tabii ama brudaki taçlar istediğim gibi değil şimdi opnu ayrı onu ayrı yerden alsam uğraştırır yine. Ben bi instagramdakileri yokliyim

İyi madem bak bakalım orda mutlaka bulursun zaten

o zaman herklesten bir site gelmişti :) curlygirl ne yapıyor acaba balayında değil mi?
Evet canım balayında ohh ne güzel dinleniyordur şimdi
Bulurum elbet ama fiyatında uçmaması gerek Dur bakalım sayende buna da bi atıcam hemen
Haha sen olmasan unutucam birsürü şeyi resmen

Hhaha yakın tarihler olunca bir gitmemiz lazım senide hareketlendiriyorum işte

Evet canım balayında ohh ne güzel dinleniyordur şimdi

Hhaha yakın tarihler olunca bir gitmemiz lazım senide hareketlendiriyorum işte
en iyisi çook güzel döner umarım
bende taç istiyorum güzel olur diye düşünüyorum açık saçlı modelleri seviyorum ama nasıl olur bilmem seninde söz günü tacın vardı güzeldi sevdim

Haha Sen toka arıyodun onu ne yaptın peki , bir de saat meselesi var tabii
Evet kuzu buldum birşeyler cuma gelinlik provasına gidicem ozaman bakarım. Saatte buldum 350-400 arası ama kesin değil şimdilik.. Bahçedenmi toplucaksın ahahah çok iyiydi bu ya
en iyisi çook güzel döner umarım
bende taç istiyorum güzel olur diye düşünüyorum açık saçlı modelleri seviyorum ama nasıl olur bilmem seninde söz günü tacın vardı güzeldi sevdim
Evet nişanda kullanmıştım bende öyle canım, açık saçla taç güzel oluyor

Ay adım çıkmış 9a inmiyor tabi 8 e
Kuzu son 18 sayınca tükendim, bahçeden falan bile toplayasım var çiçek yani
yani ancak yetişir yoksa senin kriterine çıkamayız:):) bencede tükenmen normal ama bu yola girip aldıkça anlayabiliyorum s

ya nişanı kır tarzında yapmayı çok istedim ama yetişir mi şuan bilmiyorum

yani ancak yetişir yoksa senin kriterine çıkamayız:):) bencede tükenmen normal ama bu yola girip aldıkça anlayabiliyorum s

ya nişanı kır tarzında yapmayı çok istedim ama yetişir mi şuan bilmiyorum
Yetişir canım neden yetişmesin ki nişanda çok ayrıntı olmuyor düğün gibi

Heyyoo ben geldim ama bugün çok yoğun bir gün Allahım kargo işi zaten delirtti beni ya

Evet kuzu buldum birşeyler cuma gelinlik provasına gidicem ozaman bakarım. Saatte buldum 350-400 arası ama kesin değil şimdilik.. Bahçedenmi toplucaksın ahahah çok iyiydi bu ya
Ben de az önce fossilin bi saatini buldum ama bıraktım yine beklemeye
Hoff napim sonuç o olcak kesin
Valla çok zor kuzu, bunlardan ders çıkarmalısın

Kızlar bu arada solaryuma başladım ben nihayet. O kadar beyazım ki 7 dk girmek istedim ilkinde hemen "yoook 5 dk iyidir " dediler Bu akşam dinlemicem kimse tutmasın beni 7 dk giricem

Kızlar bu arada solaryuma başladım ben nihayet. O kadar beyazım ki 7 dk girmek istedim ilkinde hemen "yoook 5 dk iyidir " dediler Bu akşam dinlemicem kimse tutmasın beni 7 dk giricem
YAhu zarar vericeksin kendine düğün üstü. Dinle sen herkesi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…