2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yarın anlıycaz artık kuzu şu an ılımlı görünüyorlar, yarın hasar varsa ne olacak bilmiyorum
İnşallah hasar falan yoktur kuzu kayıpmıydı ?
Ben de az önce fossilin bi saatini buldum ama bıraktım yine beklemeye
Hoff napim sonuç o olcak kesin

Valla çok zor kuzu, bunlardan ders çıkarmalısın
bende buldum iki adet saat bekliyor şuan Hep bekletmekten geliyor başımıza bunlar

İnşallah hasar falan yoktur kuzu kayıpmıydı ?
Yok kuzu kayıp değil ama şubede sorun yaşadım ambalaj yapmadılar bir kısmına o yüzden korkuyorum hasar görmüş olabilir diye. 65 tl kargo ücreti almayı biliyor, ama bi ambalaj yapamıyor işe bak.

Kafana göre iş yapma yanacaksın düğün üstü
YAhu zarar vericeksin kendine düğün üstü. Dinle sen herkesi bence
Ay dmeeyin Allah korusun ya, tamam kaç derlerse o kadar giriciğim gözüm korktu şuan.
bende buldum iki adet saat bekliyor şuan Hep bekletmekten geliyor başımıza bunlar
Haha evet bekleye bekleye bu haldeyiz zaten. BAk ben hala avize almadım mesela salona nişanlı ona da isyan etti az önce seç beğen artık diye
Kimin evindeki avizeyi hatırlıyosun ki, bi avize seçmek bu kadar zor olmamalı! diyor bir de

Yok kuzu kayıp değil ama şubede sorun yaşadım ambalaj yapmadılar bir kısmına o yüzden korkuyorum hasar görmüş olabilir diye. 65 tl kargo ücreti almayı biliyor, ama bi ambalaj yapamıyor işe bak.
65 liramııı Neden o kadar çok ya ? İnşallah hasar yoktur kuzu

Kork tabi dinle onlar daha iyi bilir
Ama sen silkelen bence artık böyle değildin sen haklı nişanlınn

Yarın benim de yemek takımım gelecek çok heyecanlıı. O kadar özümsemişim ki tabaksızlığı, hele ki misafir tabağım olması çok garip geliyor

Aa evet bak o 4 şapkalı olan da olur sanki. Fiyatı da iyiymiş hem dur onu da göndereyim nişanlıya. Gerçi ona ikisini gönderirisem o bunu hemen almak ister biliyorum ki Ama alalımda çıksın aradan
Sağol kuzu
Rica ederim kuzucum ne demek çok beğendim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…