İnşallah hasar falan yoktur kuzu kayıpmıydı ?Yarın anlıycaz artık kuzu şu an ılımlı görünüyorlar, yarın hasar varsa ne olacak bilmiyorum
bende buldum iki adet saat bekliyor şuanBen de az önce fossilin bi saatini buldum ama bıraktım yine beklemeye
Hoff napim sonuç o olcak kesin
Valla çok zor kuzu, bunlardan ders çıkarmalısın
Kafana göre iş yapma yanacaksın düğün üstüKızlar bu arada solaryuma başladım ben nihayet. O kadar beyazım ki 7 dk girmek istedim ilkinde hemen "yoook 5 dk iyidir " dedilerBu akşam dinlemicem kimse tutmasın beni 7 dk giricem
Yok kuzu kayıp değil ama şubede sorun yaşadım ambalaj yapmadılar bir kısmına o yüzden korkuyorum hasar görmüş olabilir diye. 65 tl kargo ücreti almayı biliyor, ama bi ambalaj yapamıyor işe bak.İnşallah hasar falan yoktur kuzu kayıpmıydı ?
Kafana göre iş yapma yanacaksın düğün üstü
Ay dmeeyin Allah korusun ya, tamam kaç derlerse o kadar giriciğimYAhu zarar vericeksin kendine düğün üstü. Dinle sen herkesi bence
Haha evet bekleye bekleye bu haldeyiz zaten. BAk ben hala avize almadım mesela salona nişanlı ona da isyan etti az önce seç beğen artık diyebende buldum iki adet saat bekliyor şuanHep bekletmekten geliyor başımıza bunlar
65 liramıııYok kuzu kayıp değil ama şubede sorun yaşadım ambalaj yapmadılar bir kısmına o yüzden korkuyorum hasar görmüş olabilir diye. 65 tl kargo ücreti almayı biliyor, ama bi ambalaj yapamıyor işe bak.
Ay dmeeyin Allah korusun ya, tamam kaç derlerse o kadar giriciğimgözüm korktu şuan.
Haha evet bekleye bekleye bu haldeyiz zaten. BAk ben hala avize almadım mesela salona nişanlı ona da isyan etti az önce seç beğen artık diye
Kimin evindeki avizeyi hatırlıyosun ki, bi avize seçmek bu kadar zor olmamalı! diyor bir de
Çok büyük ve 4 parçadan oluşuyor sanırım ondan65 liramıııNeden o kadar çok ya ? İnşallah hasar yoktur kuzu
Allah allah bende 350 adet zarf aldım şimdi onun kargosu ne kadar tutar acabaÇok büyük ve 4 parçadan oluşuyor sanırım ondan
Of evet haklıı ve haklısın65 liramıııNeden o kadar çok ya ? İnşallah hasar yoktur kuzu
Kork tabi dinle onlar daha iyi bilir
Ama sen silkelen bence artık böyle değildin sen haklı nişanlınn
O nasıl bi fiyatOf evet haklıı ve haklısın
http://www.koctas.com.tr/avizeler-v.../17292-23943/?cm_vc=koctas.com.tr:pr_category bu nasıl bilemedim kii
Hahah gelince alışırsın kuzu merak etmeYarın benim de yemek takımım gelecek çok heyecanlıı. O kadar özümsemişim ki tabaksızlığı, hele ki misafir tabağım olması çok garip geliyor
Güzelmiş senin salonada uyar ama canlı canlı görmekte fayda varOf evet haklıı ve haklısın
http://www.koctas.com.tr/avizeler-v.../17292-23943/?cm_vc=koctas.com.tr:pr_category bu nasıl bilemedim kii
Salona uyar gibi geldi bana da evet gördüm sanırım ben bunu koçtaş da ama benzer bi modeldir belki deGüzelmiş senin salonada uyar ama canlı canlı görmekte fayda var
Ama ama bu salon avizesiiii o kadar olmasın mı?O nasıl bi fiyat
https://www.evidea.com/ora-dekor-zamak-4lu-avize-beyaz-LUM2151/p/393942?refKey=DlWhjqKU4Salona uyar gibi geldi bana da evet gördüm sanırım ben bunu koçtaş da ama benzer bi modeldir belki de
Ama ama bu salon avizesiiii o kadar olmasın mı?
Aa evet bak o 4 şapkalı olan da olur sanki. Fiyatı da iyiymiş hem dur onu da göndereyim nişanlıya. Gerçi ona ikisini gönderirisem o bunu hemen almak ister biliyorum ki
Rica ederim kuzucum ne demekAa evet bak o 4 şapkalı olan da olur sanki. Fiyatı da iyiymiş hem dur onu da göndereyim nişanlıya. Gerçi ona ikisini gönderirisem o bunu hemen almak ister biliyorum kiAma alalımda çıksın aradan
Sağol kuzu
Gördüm kuzuu özelden yazdımmAcabaa sen benim sorumu görmedinmii
Ay bilmem ki öyle miAma ama bu salon avizesiiii o kadar olmasın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?