2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa cidden görmedin mi her yer dolu bunlarla :) Bi de yemek takımı alınca indirimliye geldi yoksa almazdım :p

Hayırdır o niye :KK70:
benim aldığım bernardoda yoktu kırmızı ve yeşil vardı komplo kurdular bana demek ki mavi herseyi kaldırın zeroglu geldi diye alayım bende çok beğendim
neşeliyim yani bir kaç gündür heyecanlıyım fazlasıyla sonuca bağlıyoruz sonunda çokta korkuyorum aksilik çıkacak diye

Kızlar 2016da düğünüm var tarih tam belli değil ve ben hiçbir şeye başlamadım napmam gerekiyor nerden başlamalıyım ?

benim aldığım bernardoda yoktu kırmızı ve yeşil vardı komplo kurdular bana demek ki mavi herseyi kaldırın zeroglu geldi diye alayım bende çok beğendim
neşeliyim yani bir kaç gündür heyecanlıyım fazlasıyla sonuca bağlıyoruz sonunda çokta korkuyorum aksilik çıkacak diye
Ayy kuzu tadını çıkar bozma sakın keyfini hep panikle yaşanmaz. Kırmızıyı ben de pek sevmedim, dedim şunun sarısını niye yapmıyosunuz yaa her yer pembe her yer mavi ama bi sarı yok :D Neyse mavi alayım maviyi de severim dedim sonra :D Ay böyle beklenmedik alışverişleri çok seviyorum ya :D
canım sağdaki foto biraz ön planda ya göze çarpıyor yoksa Auralee Auralee ve Mrs Pink Mrs Pink beğenmedi onu ben biliyorum:KK70::KK70::KK70:
ahahshahdshahsd :D Nasıl gülsem şaşırdım :D

Kızlar 2016da düğünüm var tarih tam belli değil ve ben hiçbir şeye başlamadım napmam gerekiyor nerden başlamalıyım ?
bende daha yeni başladım benim tahminen 6 ay sonra düğün yemek takımı tencere falan aldım alıyorum ufak ufak
bir yerden başla canım

işte çok doğru bir noktaya değindin tebrikler iki gündür şaşırtıyorsun beni fiyatı düşük şeyler araştırmalar fiyat sormalar
seroglu geri döndüüü :rolleyes::rolleyes:
HAhaha :KK70: @blisss kuzu ben ikisini de sevdim çok bi farkları yok da sadece soldakinin içi bana çok kalabalık geldi yaa ondan sağdan yana kullandım oyumu.
Öyle fotoğraftaki boyut aldatmacasına kanmadım yanii :KK70: :KK70:
Bence de içleri aynı ama soldakinin dışında yazılar var onu sevmedim :D

Ayy kuzu tadını çıkar bozma sakın keyfini hep panikle yaşanmaz. Kırmızıyı ben de pek sevmedim, dedim şunun sarısını niye yapmıyosunuz yaa her yer pembe her yer mavi ama bi sarı yok :KK70: Neyse mavi alayım maviyi de severim dedim sonra :KK70: Ay böyle beklenmedik alışverişleri çok seviyorum ya :KK70:
Sen de kargodan haber ver bakalım haydi :D :D

Günaydın :) :)
Ben yeni katıldım benide alın aranıza :)

Günaydın hoşgeldiinn :)

kızlar bu saatlerden hangisi daha güzel sizce ?

Eki Görüntüle 1608689 Eki Görüntüle 1608690

Bende soldaki diyorum ve 2 sağ 2 sol yapıyorum :D :D

Benimde inş 2016 da nişanımdan sonra ufaktan başlıcam canım :))

HAhaha :KK70: @blisss kuzu ben ikisini de sevdim çok bi farkları yok da sadece soldakinin içi bana çok kalabalık geldi yaa ondan sağdan yana kullandım oyumu.
Öyle fotoğraftaki boyut aldatmacasına kanmadım yanii :KK70: :KK70:
ha ondan diyosun yani tamam tamam sustum:KK53:

Ayy kuzu tadını çıkar bozma sakın keyfini hep panikle yaşanmaz. Kırmızıyı ben de pek sevmedim, dedim şunun sarısını niye yapmıyosunuz yaa her yer pembe her yer mavi ama bi sarı yok :KK70: Neyse mavi alayım maviyi de severim dedim sonra :KK70: Ay böyle beklenmedik alışverişleri çok seviyorum ya :KK70:

ahahshahdshahsd :KK70: Nasıl gülsem şaşırdım :KK70:
tadını çıkartıyorum zaten bi gelseydi çarşamba cumartesi elbise bakacağım:)
her yerde öyle güzel mavi yok kuzu aldanma sen o mavilere sarıda zor bir renk benimki de oturma odasını sarı yapalım diyor:KK70:hemen aklıma sen geldin

Günaydın hoşgeldiinn :)

Bende soldaki diyorum ve 2 sağ 2 sol yapıyorum :KK70: :KK70:

Benimde inş 2016 da nişanımdan sonra ufaktan başlıcam canım :))

Kesinlikle başlamalısın benim 2 sene oldu nişanlanalı normalde düğün 2017 yada 2018 de olacaktı değişti . Gerçi onlara kalsa 2017 de yapacaklarda .

Back