2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eee hadi görelim ozaman :-)

Yaa buarada ben ne yapıyorum şuan biliyomusun işi gücü bıraktım daha önce evlenmek üzere olan kızların evden ayrılma hakkındaki konularını okuyorum sadist gibi offf :KK43::KK43:
Eveet artık görülmek üzere albümdeler :D
Ayyy hakikaten sadist gibi. ama öyle şeyler benim de çok ilgimi çekiyo gerçekten şu sıra fazlasıyla .
Telaştan gün içinde unutuyorum da akşamları aklımda hep bu mevzuu , çok zor gelyiyo.
Eniştem de dün espri yaptı sağolsun, balkon keyfini çok sever de kendisi yine akşam balkonda oturuyoruz falan konu nerden açıldıysa "5 eylülden sonra ben senden daha çok burda olucam, sana da misafir muamelesi yaparız artık" dedi güldü falan ama resmen üzüldüm buna deli gibi.

Eveet artık görülmek üzere albümdeler :KK70:
Ayyy hakikaten sadist gibi. ama öyle şeyler benim de çok ilgimi çekiyo gerçekten şu sıra fazlasıyla .
Telaştan gün içinde unutuyorum da akşamları aklımda hep bu mevzuu , çok zor gelyiyo.
Eniştem de dün espri yaptı sağolsun, balkon keyfini çok sever de kendisi yine akşam balkonda oturuyoruz falan konu nerden açıldıysa "5 eylülden sonra ben senden daha çok burda olucam, sana da misafir muamelesi yaparız artık" dedi güldü falan ama resmen üzüldüm buna deli gibi.

Çok güzelmiş kuzu aldıkların. Rafa renkli renkli aksesuarlar koyarsın ne güzel olur..
Benim bir an bile çıkmıyor aklımdan deli oldum valla içleniyor insan atlatmamız lazım bu durumu :(

Çok güzelmiş kuzu aldıkların. Rafa renkli renkli aksesuarlar koyarsın ne güzel olur..
Benim bir an bile çıkmıyor aklımdan deli oldum valla içleniyor insan atlatmamız lazım bu durumu :KK43:
Atlatmamiz lazim ama nasil olur hic bilmiyorum. Sabah uyandigimda burda uyanicagim son sabaar dedim kendi kendime bi uzuntu coktu zaten. Aonra otobuse bindim. Bu saatte gecene biniym hep ya dedim, orda yine dank etti. 2 hafta daha burdan ise gideceksin zaten dedim falan. Zor gerxekten alismal cok zaman alacak brnce :(

Atlatmamiz lazim ama nasil olur hic bilmiyorum. Sabah uyandigimda burda uyanicagim son sabaar dedim kendi kendime bi uzuntu coktu zaten. Aonra otobuse bindim. Bu saatte gecene biniym hep ya dedim, orda yine dank etti. 2 hafta daha burdan ise gideceksin zaten dedim falan. Zor gerxekten alismal cok zaman alacak brnce :KK43:
Kıyamam ya çok değişik duygular gerçekten :KK43:
ana kuzusuyum galiba ben off :-)

Kuzu ben kraft davetiye buldum fiyatı da çok uygun ama benim davetiye ölçüsü 12x17 zarf 12,5x18 sığarmı sence enden ?

Kuzu ben kraft davetiye buldum fiyatı da çok uygun ama benim davetiye ölçüsü 12x17 zarf 12,5x18 sığarmı sence enden ?

Sığar kuzucum. Çünkü ben önce zarfı bulmuştum ya sonra baskıda matbaadakiler tam da yarımşar santim küçük yaptılar .
15,5 x 15,5 du zarf davetiye de 15x 15 oldu . cuk olacak yani öyle bulduysan :)

Sığar kuzucum. Çünkü ben önce zarfı bulmuştum ya sonra baskıda matbaadakiler tam da yarımşar santim küçük yaptılar .
15,5 x 15,5 du zarf davetiye de 15x 15 oldu . cuk olacak yani öyle bulduysan :)
bende sığar diye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz tecrübeli birine sorayım dedim sağol kuzu :D
Yanlız sitede 12x18 yazıyor resim üzerinde 12,5x18 canlı destek yapmışlar soru soruyorum cevap yok gülsemmi ağlasammı bilemedim :D

bende sığar diye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz tecrübeli birine sorayım dedim sağol kuzu :KK70:
Yanlız sitede 12x18 yazıyor resim üzerinde 12,5x18 canlı destek yapmışlar soru soruyorum cevap yok gülsemmi ağlasammı bilemedim :KK70:
Ay ikisini birden yap bence :D :D :D telefon numaraları yokmuymuş, ondan emin olman gerek tabii.
Her işte bir muamma olmazsa olmaz! :D

Back